Bu Ne Durgunluk Yaw??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouSahin

Üye
arkadaşlar van ın açtıgı konuyu çoq qüzel saptırdınız...

çoçuq sadece ölesine bir konu açtı...ndn bu tartışma anlamıorum...

qerqinligi biraz gidersekk ii olur..

POWER

Üye
Yeter artık dostlarım bu konuyu kapatın...Baştan sona kadar okudum ve konuyu kapatmanızı istiyorum...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

1-Eğer ben size Bosch'sunuz diyorsam demekki Kimyager olayı kapanmış bunun sonucunda elimizde tespit ettiğimiz şeylerle konuşuyoruz demektir.

Ayrıca şunu özellikle ve özellikle belirtmek istiyorum. Forumun herhangi bir köşesinde ben size karşı saygısız bir ithamda bulundum mu? Bosch konusunda sizinle aramızda geçen pm'ler haricinde kimsenin bilmediği birşey ama buraya taşıyarak bunları millete duyuruyorsunuz sonrada sen beni böyle taktim ettin millete ben nasıl arkadaş olayım diyorsun? Site içerisinde size bu şekilde mesajımı gösterin ? Lütfen bunu gösterin benim size bu şekilde davrandığımı gösteren en ufak bir belge sunun bana.? Lütfen.

2- Ben kimseye kinlenmem diyorum 3 senedir beni burada tanıyan arkadaşlar var. Hiç böyle bir olay olmadı? Yapımda yoktur çünkü. Neden size durup dururken takayım ki (bu tabir için özür dilerim başka bir kelime bulamadım) Eğer size karşı bir kinim olsa neden o fakirlik ve n73 konusuna ben müdahale edeyim? Şimdi diyeceksiniz belki yöneticisin yapmak görevin. Görmedim der geçer giderdim eğer sizi forum içinde ezmek gibi bir amacım olsa. Ama ben gördüğümde müdahale ettim o mesajlara. Size kinim olsaydı görmezden gelir geçer giderdim buna emin olabilirsiniz.

3- Kurtoğlu konusunda demek istediğinizi anlamadım? Konuyla pek alakası yok sanırım o yüzden geçiyorum.

4- Neden böyle bir konu açalım? Sizinle aramızda geçen yazışmaları kim biliyor site içinde üyelerden? Kimseye gitmez özel iletiler sadece o kişiler arasında kalır. Ama siz ısrarla forum içerisinde bunu belirtiyorsunuz sonrada sen beni etrafa Bosch diye tanıtıyorsun diyorsunuz. Siz mi kendinizi böyle gösteriyorsunuz ben mi? Tekrar bakmanızı tavsiye ederim açıkçası.

Hala yöneticilik gücünü kötüye kullanmaktan bahsediyorsunuz. Eğer yöneticiliği kötüye kullanacak olsam şuanda siz bana cevap veremiyor olurdunuz. Kimseye de hesap vermezdim pm'den hakaret etti der olayı geçiştirir giderdim. Zor birşey değil ama şerefsizlik olur bu ve kimseye karşı yapmadığım yapmayacağım birşey. Sadece örnek mahiyetinde söyledim.

Banlama yetkisi bizde de mevcut. İlla adminlerin olması gerekmiyor. Belirteyim.

Benim kimseye sizi Bosch diye belirtme gibi bir durumum yok. Gösterin diyorum belge bekliyorum bu kadar net konuşuyorsunuz. Forum içerisinde en ufak bir size karşı kötü davranışımı veya diğer üyelerden ayıran bir yaptırırımı gösterin. Ben 3 yıllık maxicep hayatıma veda edeceğim.

Ben burada kimseye sizi Bosch diye belirtmiyorum. Ama sizin ne çıkarınız var bilmiyorum forum içerisinde bu sorunu gündeme getiriyorsunuz? Huzursuzluk çıkartmak mı amaç yoksa beni karalamak mı veya başka birşey neyse söyleyinde öğrenelim gerçekten çok merak ediyorum.

Çok düzgün bir şekilde beni nasıl tanıyorsunuz diye soramaz mıyım? Öyle bir konuşuyorsunuz ki yıllardır beni tanıyor ve kin besleyen biri gibi lanse ediyorsunuz. Bende bunu açıkçası merakla soruyorum ama siz cevap vermek yerine farklı noktaya çekiyorsunuz.?

Özür dilemekle tatmin olacaksanız hiç önemli değil. Özür dilemek bir erdemdir, büyüklük göstergesidir. Şuanda gerekmediği halde Şahsınızdan Özür Dilerim.

Umarım bu mesajımdan sonrada mutsuz olmazsanız.?

Düzeltme: Ayrıca eklemek istiyorum. Konuyu kapatacaktım fakat bana cevap hakkı verilmedi kestirip atıldı gibi bir durum olmaması için son cevap hakkı tanıyorum. Daha sonrasında konu kapatılacaktır...

Saygılar
van_hoijdonk...

Kardeş ben bosch u sen sundun demedim ve belirtmedim burda haklısın. ama ölüsün dedin sen olabilirsin dedin o konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim. benm sana aksın demiyorum karasın demiyorum ama ısrarla seni çok iyi tanıdığımı söyleyip duruyorsun. ben seni tanısam emin ol daha farklı davranırdım.

hala bosch olduğum kanısında olduğunu aksediyorsun oysa bende banla o zaman beni diyorum. dikkat et yukarda yine yazdın belge var dedin ıp kayıtlarda dedin bende ıp Adana çıkmış olabilir çünkü Adana dan nete girdiğimide belirttim.

benim kızdığım taraf şu bana pm den nbr bosch diyorsun bunu söyleyecek kadar benim bosch olduğumu düşünüyorsun ki söylüyorsun öyleyse banla niye nbr bosch diyorsun fake nick de banla. yetkimde var diyorsun ben nerden bileyim ne tür yetkin var her forumda yöneticilerin yetkileri farklı oluyor ve rütbelerde farklı oluyor

uzun lafın kısası ben bosch değilsem bosch değilsin de eğer ısrarla bosch sam banla. bak irun en basit örneği nediyor bana bosch olduğumu söylüyor elinde belgesi var mı yok peki elinde belge yok bunu neye göre söylüyor ben bana pm de yolladığın ithama göre söylüyor öylseyse bu hatayı düzelt gerekmediği halde özür dilerim demekle hatanın düzeleceğini sanmam. özür dilemek erdemdir diyorsun ama gerekmediği halde ibaresinide düşüyorsun yaw sen kaç yaşındasın yada aklım almıyor çok garip bir kişiliğin var (asla kötü bir şey demiyorum)

ayrıca benim adıma konuşma, bu çok yanlış, bir yorum yapıyorsun yanına düşüyorsun şöyle konuşursun artık düzelteyim vs.

uzun lafın kısası ha pm den söylemişsin ha forumda ölü olarak forumda söyledin bosch u ise pm de söyledin ama benim için her ikiside o kapıya çıkıyor yarın beni bir başkası yapmayacağın ne malum belkide x ondan sonra y ondan sonra z şundan %100 eminim ki şuan acaba şu kişi olabilir mi diye düşünüyorsundur araştırmada yapıyorsundur

son söz: gereken ne ise onu yapın, bosch isem banlayım değilsem konu açın ve bu kişi yeni bir üyedir bir başkası değildir deyin sizde rahat edin bende

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimseye özel konu açılamaz site içerisinde. Böyle bir durum olması İMKANSIZDIR..!

Konu burada kapanmıştır. Eğer bir sorun var ise özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. Tıpkı benim yaptığım gibi, site içerisinden belirtmeden ÖZEL bir şekilde.

Eğer bir yanlışım varsa kendi açımdan görmüyorum fakat bu üzerime vazifedir diye düşünüyorum. Kırdığım, kendimi yanlış anlattığım bir durum varsa,

Öncelik Midea Rubenis'te olmak üzere herkesten Özür Dilerim...

İyi Akşamlar.
van_hoijdonk...

Düzetme: Yaşım 18 bunu profile bakarakta görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...