bu ne biçim bi reklamdır anlamıyorum reklam dartı oldu site!!!!(halledildi sorun yok:))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu ne biçim bi reklamdır anlamıyorum reklam dartı oldu site!!!!(halledildi sorun yok:))
:nono::nono:
bazen kendimi başka sitelerde gibi hissediyorum ne biçim iştir bu ya
o reklam sürekli değişiyor ve hiç de hoş bi görüntü olmuyor yok ukrayna yok bilmem beuty bura forum sitesi demi eminsiniz demi negative!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
problem kalmadı teşekkürler ilginize yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yanılmıyorsam yakın bir zamana kadar konuya atılan tüm mesajlarda görünüyordu reklam halbuki şimdi sadece sayfadaki ilk ve son mesajda görünüyor. Yani farkındaysanız reklamlar azaltıldı. Ancak tamamen kaldırılmasını beklemek haksız bir beklenti olur, sitenin bir yerden para kazanması gerek...

Yalnızca bir tavsiye verilebilir, konuya atılan mesajlar çoğalınca ve bir sonraki sayfaya geçildiğinde, bir sonraki sayfada ilk mesajın hem altında hem üstünde reklam oluyor. Yapılabilirse bunun bire indirilmesi daha iyi olabilir.

Ayrıca başlık değiştirilerek konu "Site Hakkında" bölümüne taşınsa belki daha yerinde olurdu...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hangi reklamdan bahsediyorsunuz?

degerli43

degerli43

Üye
sanırım bu reklamdan

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Reklam sabit kalsa, hiç değişmese daha kötü dururdu diye düşünüyorum.

Hoş, Negative'in cebine fazladan para girsin diye alınmıyor o reklamlar. Öyle olsa adam niye başka işte çalışsın yahu?

GRafix

GRafix

Üye
Bu reklamlar olmasaydı bu kadar kaliteli ve hızlı bir sistem kullanamayabilirdik...Kanımca:islik
Reklam = Gelir = Kalite = Mutluluk:polis:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim kastım başka bir çeşit reklamdı sürekli değişiyor resim
ben zaten hiç reklam koymayın demiyorum ki reklam yoksa hizmette olmazdı zaten
ayrıca praetor reklamlar azaltıldı demiş bence hiç de bile..
neyse fazla uzatmak istemiyorum istediğiniz reklamı bırakabilirsiniz..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Reklamın veya reklamdaki grafiklerin sürekli değişmesi bizim kontrolümüzde değil, bildiğiniz gibi. ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bildiğim için uzatmıyorum
ilgine teşekkürler ben negativeden bir açıklama bekliyordum ama olsun teşrif etmesin sorun değil
iyi bayramlar..

C01aY

C01aY

Üye
reklamlar şimdilik güzel kaldırırlarsada site nerden kazanç sağlıycak?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
evet bildiğim için uzatmıyorum
ilgine teşekkürler ben negativeden bir açıklama bekliyordum ama olsun teşrif etmesin sorun değil
iyi bayramlar..

Negative'den cevap bekliyorsan PM'den yazacaksın. Buraya yazdın mı her yönetici cevap yazabilir.

Ozan

Ozan

Admin
Yalnızca bir tavsiye verilebilir, konuya atılan mesajlar çoğalınca ve bir sonraki sayfaya geçildiğinde, bir sonraki sayfada ilk mesajın hem altında hem üstünde reklam oluyor. Yapılabilirse bunun bire indirilmesi daha iyi olabilir.

Ayrıca başlık değiştirilerek konu "Site Hakkında" bölümüne taşınsa belki daha yerinde olurdu...
Bu bir bug, düzeltildi.
Yani mesaj sayısını sayarken, çok sayfalı konularda son sayfada tek mesaj varsa çift çıkıyordu onu hallettim Teşekkürler

Reklamlar konusunda, benim açıkcası teşrif edecek bir durumum da yok hani zira çok kere reklamların yapısından, durumundan, ne için koydugumuzdan, neleri düşündüğümüzden bahsettik ve bunu herkes anlayabilecek kapasitede. Sitede değişken reklamlara biz kontrol sağlayamıyoruz, sağlasak da kısmi kontrol oluyor, filtreye koysak da hemen bir benzeri çıkıyor ertesi gün yani uğraşılmıyor, faydası da olmuyor.

Reklamların azaltıldığı konusuna katılabilirim en azından avatar altlarına yada her mesajdan sonra büyük reklam alanına, her mesajın üstüne reklam seklindeki sitede reklam kirliliği yaratabilecek alanlara reklam almıyoruz. Mevcut alınabilecek max. sayıda reklamları sitenin alt ve üstüne yaymış durumdayız. Bu kadar reklamı, daha düzenli yerleşimle sığdıran başka site de görmedim zaten. Bunun nedeni, reklamları eklerken her zaman misafir ve üye gözüyle bakarım

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
konuya atılan mesajlar çoğalınca ve bir sonraki sayfaya geçildiğinde, bir sonraki sayfada ilk mesajın hem altında hem üstünde reklam oluyor. Yapılabilirse bunun bire indirilmesi daha iyi olabilir.

Arkadaşımın da Dediği Gibi Mesajın Hem Altında Hem Üstünde Çok Karışık Bir Görüntü Oluyordu.. Bu Konuda Ben de PM Atacaktım.. Ama Duyarlı Arkadaşlarımız Öneride Bulunmuşlar.. Zaten Bugünlerde de Pek Görmüyorum Artık..

Ozan

Ozan

Admin
O bahsettiğiniz problem düzeltildi evet, çok sayfalı konularda, son sayfada tek mesaj varsa oluyormuş.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Maxicep mi reklam dartı şurada reklam olmasa sana türkiyenin en iyi forumunu verirdim gör dartı!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Maxicep mi reklam dartı şurada reklam olmasa sana türkiyenin en iyi forumunu verirdim gör dartı!

En iyisi burası ama :)
En çok tıklananı, en fazla üyesi olanı, en paralısı vs... Başka bir forum olabilir.. Ama en iyisi olmaz :)

CEREN

CEREN

Üye
bnde bir çok kez gordum ama pek takılmadım
ayrıca reklamlar azalmış diyemeyiz
avatar altında yok ama formun heryerınde var nerdeyse
zaten reklam olmazsa kımse bu forum işine zevk için yapmaz

dragonhell12

Üye
Reklamın degismesi daha iii bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt