bu nasıl bir ekran kartıdır yaaa ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bu nasıl bir ekran kartıdır yaaa ??
bilgisayar toshiba satellite L505D ekran kartı modeli atı rs780mc xp için driverini bulamıyorm bilen eden arkadaşımız varsa cok sewınıcem yardımlarınızı beklıyorm :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ındırıyorum calısırsa sana sonsuz dualarım olucak

----------Eklendi @ 23:39:48 ---------- Yazıldı @ 23:38:18 ----------

burdan demın ındırdıgımde arşiv hatası vermişti çunkü

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Burdan ve burdan xp diriver i indir

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı halloldu cok tesekkur edıyorm eger çok olmaz isem sızden ıkı drıver daha ıstıorm ınanın 4 saattır arıyorm ama bulamıyorm.

realtek ALC272 @ ATI SB700 HIGHDEF.....
realtek RTL8139/810X FAST ETHERNET ADAPTER bu drıverlarım kaldı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ses kartı:

Ethernet:

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
son bırsey sorucam . vın7 kuruluydu makınemde ve dxiag dan ekran ozellıklerıne bakdım zaman yaklasık top. bellek 1700 mb gosterıyordu ve sımdı xp kurdum aynı yontemle ekran ozellıklerıne baktıgım zaman 700 mb gosterıyor bunun nedenı nedır sızce._?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ekran kartınızın Dxdiag'a verdiği değerler böyledir işletim sistemine göre değişiklik gösterir. windows 7 gpu belleğini okadar kullanıyorsa xp 700 mb kullanıyor bu sanal belleğin kullandığı mb oranıdır. GPU-Z diye yazılım var bununla gerçek oranrıları görürsün.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
herşey için çok teşekkür ederim sağolun

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Rica ederim.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
kazıklandık :D dedıgınız programdan bakdım 256 m dıyor alırken 1 gb sandım ekran kartını dx dıag dan bakıvermısdım ey allahm ya harbı tırt oldu

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuyu şöyle anlatayım sisin baktığınız gerçek ekran kartı mb değil ekran kartınızın yetmediği durumda sanal bellek için kullanılacak mb oranıdır.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
amd turion x2 64 dual core mobile rm 74 2,20 ghz dıyor yanı pekte arastırmadım toshıba laptop bu sızde ozellıklerı nasıl mobile fılan dıo ama cacık bısey degıldır umarım

----------Eklendi @ 00:50:30 ---------- Yazıldı @ 00:47:49 ----------

ozaman vın7 yı gerımı yukletmem gerek. vın7 de 1700 mb dı ama sımdı 700 e dustu bu ekran kartıyla undergraund2 yı denedım kastı :S acaba wın 7 yı yukletsem 256 m ekran kartına sanal bellek destegı ıle care olabılırmı duzgun oyun acarmı ? yoksa hıc bısey farketmez dersenız xp ye dewam edıcem

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dahili bir çipset için (GMA4500MHD'den çok hızlı ve GeForce 9400M'den biraz daha iyi) oldukça iyi. Eski veya performans gerektirmeyen oyunlar için yeterli.
Windows XP ile kullanıldığında HD 3200'ün mevcut ve eski sürücülerde 2D işleme yapılamadığı için sorun yaşadığı görülmekte. Bu windows ve bazı programlarda geciken tepki sürelerine yol açmakta.

DirectX 10, Shader 4.0 destekli ve xp de DirectX 9 olarak çalıştırır. kısacası bu bilgisayara xp yi kurup kasmayın.

pelın_

haha ne ekran kartıymış ya Allah kolaylık versın demindenberi okuyorum hiçbişey anlamdım he :ağlarım:

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
xp daha dandık eskı dıe kurdum 7 kasar dıye dusnmusdum :) mecbur yne format attırıcaz hayırlı ısler :S

pelın_

Kolay gelsin:)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
vala xp vardı attımda 7 yok pek kolay olmucak :=)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çak bi 32 bit w7 iş bitsin fazla birşey bekleme ama Ortalama Puan: 60% - zayıf

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
cok az kullanılmıs ıngıltereden gelme bı cıhaz 600 tl verdım pc ye gore cokmu sızce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...