Bu masaüstü pc kaçmaz 4gb ram 1 gb ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım kusura bakma fiyatın çok hayali.150 tlye satabilirsen öp başına koy.

kardes 150 tl fazla abartmıssn sende
kasadakı ramler ve ekran kartı 150 tl eder... Pıyasadan haberın yok galıba ??? Kasadakı p4 bıle hıc yoktan 25 tl ye satılıyor.... Ah keşke senın dedıgın gıbı ucuz olsada bende 9800gt ve 2*2gb ddr2 ramlerı alsam bu arkadastan :D

kanka kabul edıyosan
ekran kartına 60 tl 2 gb rame de 35 tl verıyorum....

Bana pm at parcaları daha hızlı ve kolay satman ıcın önerıde bulunucam bırde orayı dene ???

ebedi-

Üye
    Konu Sahibi
kasadakı ramler ve ekran kartı 150 tl eder... Pıyasadan haberın yok galıba ??? Kasadakı p4 bıle hıc yoktan 25 tl ye satılıyor.... Ah keşke senın dedıgın gıbı ucuz olsada bende 9800gt ve 2*2gb ddr2 ramlerı alsam bu arkadastan :D

kanka kabul edıyosan

Bana pm at parcaları daha hızlı ve kolay satman ıcın önerıde bulunucam bırde orayı dene ???
kardeşim dediğim gibi toplu bi şekilde çıkarmayı düşünüyorum teklifin için genede saol :)
bu arada 150 tl diyen arkdaş hayal dünyasında yaşadığını parantezle belirtmek isterim ;)

garb02

Üye
işlemci anakart hdd kötü arkadaş son sistemi yok mu İ5 veya i7 işlemci intel anakart intel ram 4 gb güzel ekran kartı nvidia 1 gb onu alırım senin taka arkadaşım bozulacağı ne malum para boşa gidecek içim yanar 450 tl ye onun yerine 3 bin tl lik masaüstü tam oyun canavarı alırım

capadent

Üye

kanka kabul edıyosan

ekran kartına bir bak istersen 9500GT 1GB DDR2 diyor.sen ise 9800gt zannediyorsun.arada şahin ile mercedes kadar fark var.o hddler 15 tl anca eder.biraz araştırın mesela bir pc alıp satan birine sorun bu özellikli pc satıyorum ne kadar eder diye.o zaman bana hak vereceksiniz.internetteki uçuk 2. el fiyatlarına aldanmayın.benim dediğim fiyat makuldur.iyi araştırın.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
400 vereyim nerde oturuyorsun

fullwar

fullwar

Üye
Ben C2D'lu sistemimi 550 TL'ye satmıştım geçen sene. C2D E8400, ASUS P7P-55 LX, Kingston 2GB DDR2 800mhz, Powercolor 1gb Radeon HD 4870 ve geri kalan sistem. Biraz fazla gibi 450 TL.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
monitör dahil değilmis vazgeçtim:)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartına bir bak istersen 9500GT 1GB DDR2 diyor.sen ise 9800gt zannediyorsun.arada şahin ile mercedes kadar fark var.o hddler 15 tl anca eder.biraz araştırın mesela bir pc alıp satan birine sorun bu özellikli pc satıyorum ne kadar eder diye.o zaman bana hak vereceksiniz.internetteki uçuk 2. el fiyatlarına aldanmayın.benim dediğim fiyat makuldur.iyi araştırın.
tm ben başka bi yerle karıştırmısım burayı ekran kartı 9500 gt ise kasa en fazla 300 eder...ama 150 lirada para almadan verse daha iyi....sırf bugun ram almak amacı ile 5 tane 2. el parça satan bilgisayarcı gezdim bulundugum sehirde bilinen bilgisayarcılar2 gb ddr2 ram için en ucuz 30 tl buldum..elimdeki 2.8 ghz 775pin pentium 4 işlemci için ise 20 tl verdiler...öylesine birde ekran kartı sorayım dedim.. 9800 gt 1 tane wardı onun ısınma sorunu varmış yeni fanla beraber 70 tl istedi ??şimdi adamlarmı keriz yüksek fiyat veriyor yoksa sende para çok hor mu görüyorsun ????parçaların eski olduguna bakma piyasada az bulundugu için para ediyor hala.... o harddiskler demişsin 15 etmez...... 10 gun felan önce kuzenimin 80 gb harddiskini 2. elden almak istediler 35 tl ye ama vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt