Bu Laptop Beni Delirtecek.Biri yardım etsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bu Laptop Beni Delirtecek.Biri yardım etsin.
Lenovo B570 laptopum var.Win 7 yüklüydü win 8 e yükselttim.Açıkken yükselttim direk.
Bazı driverleri desteklemediği için tekrardan win7 dönmek istedim.NT6 hdd Format programı ile yapmak istedim tam format ortasında takıldı tabi kapandı ve açılmadı.
Elimde 32 Bit Win 7 vardı (pc 64 bit) Format atmak istedim bölüm seçim yerine geldim c yi sildim ve ve yeni bölüm oluşturmak istedim oluşturmadı ayrılmamış alan olarak kaldı orası.Neyse gittim win 7 64 bit cd indirdim dvd ye çektim aynı zamanda windowsun kendi programı ile onu flash bellegede boot haline getirdim flash diskten format atmak için.
Bilgisayarı açtığımda benden 3 tane seçenek geliyor.
1)Cd-rom
2)hard disk
3)realtek filan diyor burda hepsi uzun uzun yazıyor markaları ile ben kısalttım.
Dvd yi koyuyorum 1. seçenegi seçiyorum pc kilitlenip kalıyor.
Flash disk taktıgım zaman oraya 4. olarak usb hdd ekleniyor onu seçiyorum pc yeniden baslıyr hep aynı işlemi tekrarlasamda başa dönüyor.Yerel Disk D de bir sürü bilgim de var.
Yıllardır format atarım bu laptopun format olayını çözemedim.Bir önceki formatımda bütün diskleri silmek zorunda kaldım yine bölüm seçme ekranında hata vermişti.2 gündür kafayı yemek üzereyim yardım edenden Allah Razı olsun.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
güncel.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt