bu laptop alınırmı (caper)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r9smt

Üye
    Konu Sahibi
bu laptop alınırmı (caper)
laptop bu benim kullanım alınım pcde oyun ve müzik face uygun mu bu pc sorun çıkartı mı ? bu fiyatlar laptop öneriniz varmı ?

hamdi mert

hamdi mert

Üye
oyun oynayamazsın ama gündelik işler için işini görür

lolaman

lolaman

Üye
Belki counter oynarsın yada san andreası düşük ayarda veya ortada açar.

R.A.M

R.A.M

Üye
oyun için uygun bir bilgisayar değil tabi oynayacağın oyunada bağlı oldugu için açabileceği oyunda olur açamayacağıda açıkcası bu notebookda internette takılır office gibi şeyler yaparsın sağlamlığına gelirsek casper hiç kullanmadım ama kasası dandik gibi söylentiler duydum(ama ne kadar doğru bilemiyorum) notebook'da asus,acer,dell,hp gibi markalar çok tutuluyor.Az daha para koyup bunu almak daha mantıklı

ANIL

ANIL

Admin
laptop bu benim kullanım alınım pcde oyun ve müzik face uygun mu bu pc sorun çıkartı mı ? bu fiyatlar laptop öneriniz varmı ?

cihazın ekran kartı intel oyun oynayamazsın. internet için bile pek iyi bir sistem değil.

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim %50 indirim var kaçırma derim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118461/packard-bell-ts11hr-500tk.aspx

r9smt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için teşekürler 900 tlye toplama pc alsam daha mı saglıklı olur sizce

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar ilginiz için teşekürler 900 tlye toplama pc alsam daha mı saglıklı olur sizce

kardeşim verdiğim linkteki cihaz özelliklerinde 900tlye toplayabileceğini sanmıyorum. cihazın eksiği yok rahat oyunda oynarsın. karar senin.

melocannn

melocannn

Üye

cihazın ekran kartı intel oyun oynayamazsın. internet için bile pek iyi bir sistem değil.

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim %50 indirim var kaçırma derim.

arkadaşın önerdiği pc seni nerdenbaksan 2 yıl atar senin önerdiğin pc'ye 10 basar hatta 10 bile az kalır ekrankartı 128 bitlik gt540m modeli ahım şahım bi kart değil düşük bi kartta değil sana şöyle soyleyim cod mw2 orta seviyede rahat oynarsın

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşın önerdiği pc seni nerdenbaksan 2 yıl atar senin önerdiğin pc'ye 10 basar hatta 10 bile az kalır ekrankartı 128 bitlik gt540m modeli ahım şahım bi kart değil düşük bi kartta değil sana şöyle soyleyim cod mw2 orta seviyede rahat oynarsın

540m ile orta değil high oynar. linkten ekran kartı bilgilerine ve fps değerlerine bakabilirsiniz. 878 liradan bahsediyoruz çok çok iyi kaçırılmayacak bir cihaz. 2000 liraya yakındı bu cihaz.

r9smt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu pc kafama yattı da benim eski acer 5720g nin ekran kartı chip seti yandı 2 defa yaptırdk buna kesın çözüm var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt