Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu laptop alınırmı (caper)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r9smt
Üye
Konu Sahibi
bu laptop alınırmı (caper)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
laptop bu benim kullanım alınım pcde oyun ve müzik face uygun mu bu pc sorun çıkartı mı ? bu fiyatlar laptop öneriniz varmı ?
hamdi mert
Üye
oyun oynayamazsın ama gündelik işler için işini görür
lolaman
Üye
Belki counter oynarsın yada san andreası düşük ayarda veya ortada açar.
R.A.M
Üye
oyun için uygun bir bilgisayar değil tabi oynayacağın oyunada bağlı oldugu için açabileceği oyunda olur açamayacağıda açıkcası bu notebookda internette takılır office gibi şeyler yaparsın sağlamlığına gelirsek casper hiç kullanmadım ama kasası dandik gibi söylentiler duydum(ama ne kadar doğru bilemiyorum) notebook'da asus,acer,dell,hp gibi markalar çok tutuluyor.Az daha para koyup bunu
arkadaşın önerdiği pc seni nerdenbaksan 2 yıl atar senin önerdiğin pc'ye 10 basar hatta 10 bile az kalır ekrankartı 128 bitlik gt540m modeli ahım şahım bi kart değil düşük bi kartta değil sana şöyle soyleyim cod mw2 orta seviyede rahat oynarsın
arkadaşın önerdiği pc seni nerdenbaksan 2 yıl atar senin önerdiğin pc'ye 10 basar hatta 10 bile az kalır ekrankartı 128 bitlik gt540m modeli ahım şahım bi kart değil düşük bi kartta değil sana şöyle soyleyim cod mw2 orta seviyede rahat oynarsın
540m ile orta değil high oynar. linkten ekran kartı bilgilerine ve fps değerlerine bakabilirsiniz. 878 liradan bahsediyoruz çok çok iyi kaçırılmayacak bir cihaz. 2000 liraya yakındı bu cihaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
r9smt
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar bu pc kafama yattı da benim eski acer 5720g nin ekran kartı chip seti yandı 2 defa yaptırdk buna kesın çözüm var mı