Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linke tiklanmiyor fuki ama 1nci sorunun cevabı evet 2nci için garanti vermiyorum çünkü benim bose yi N8 taninmayan aksesuar diyerek ses vermemisti ama one x mikrofonlu kulaklık olarak görüyor direk 3ncünün cevabı ise fiyatı bilemiyorum çünkü adrese giremedim
çok fazla performans bekleme bundan sana önereyim istersen kulaklık
Fuvki ne tarz müzik dinliyorsun sen
Ruh halime bağlı
Rap genelde Eminem ve Jay-Z.
Bazen Blues bazen R&B bazen de taş
Skullcandy ler var fuvki daha fazla bas ağırlıklı hatta içlerinde pille çalışan subwoofer a sahip modelleri bile var istersen onlara bak ki onlar daha ucuz
O zaman akg kulaklıklara goz at en iyiler. Hemde görüntüleri cok manyak
bunu tesadüfen gördüm zaten
görsel olarak da güzel olması lazım ama
Sen skullcandy lere bir bak görsellik gör derim
fiyat aralığı ne olcak furkanım
250. Değecekse 300 de olur
benim kulaklığı önerebilirim ama araştıracam bekle sen
- - - Eklendi - - -
overhead mi olsun onear mı
mesela bu güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bu özellik olarak ortalama pure hd ile aynı özellikleri var sadece görünüşü daha güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
buda benim kullandığım kulaklık hiç bir şekilde dışarıya ses vermiyor musicseal denen bi özellik sayesinde ses kısma tuşu felan var kış günlerinde sıcak tutuyor
- - - Eklendi - - -
overhead kulaklıkların çok ses çıkarmasını bekleme daha çok ses kalitesi odaklı oluyorlar yüksek bir sesleri yok kulakiçi kulaklıklarla karşılaştırırsan
mesela bu güzel
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
bu özellik olarak ortalama pure hd ile aynı özellikleri var sadece görünüşü daha güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
buda benim kullandığım kulaklık hiç bir şekilde dışarıya ses vermiyor musicseal denen bi özellik sayesinde ses kısma tuşu felan var kış günlerinde sıcak tutuyor
- - - Eklendi - - -
overhead kulaklıkların çok ses çıkarmasını bekleme daha çok ses kalitesi odaklı oluyorlar yüksek bir sesleri yok kulakiçi kulaklıklarla karşılaştırırsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?