Bu kriterlere uygun telefon önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Bu kriterlere uygun telefon önerir misiniz ?
merhaba arkadaşlar . Yeni bir android telefon almak istiyorum . Kriterler şöyle -oyun olarak ağır oyun oynamam pek ama bi subway i kesinlikle kasmadan oynayabiliyim. -ekranın Ppi değeri yani netligı ve parlaklığı kötü olmasın. Ekran büyüklüğü 3.5 "ve üstü olsun . -kamera ses kalitesi ve kasa kalitesi hiç önemli değil. -garanti ve teknik servisi olsun . evet arkadaşlar önerilerimizi bekliyorum. En fazla 650 fln olsun fiyatı. Telefonla yapacağım şeyler : -oldukça aktif internette sorf -sıkça En fazla subway gücünde küçük oyunlar. -video seyrederim sıkça . böyle ışte önerileri bekliyorum. -NOT : android hariç sistem de olabilir .

gkhan136

gkhan136

Üye
Discovery var ama teknik destek olur mu meçhul 600 tl ya da ikinci el s2 falan düşünebilirsin

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Discovery var ama teknik destek olur mu meçhul 600 tl ya da ikinci el s2 falan düşünebilirsin

discovery yi çok begendim . Ama hiç bir yerde yok . S2 gayet güzel 2. Eli ortalama kaç paradır acaba bilgin var mı ?

gkhan136

gkhan136

Üye
Araştırırsan 650 tlye bulabilirsin ama bence s3 miniyi de listene ekle derim ben

Samet.25

S2 veya s3 mini tavsiye ederim ikisi arasında s2 yi alman iyi s2 alamassan s3 mini alabilirsin 4 5 aydır kullanıyorum hic bir sıkıntısı yok

aydknakn

Üye
klasik cevap discovery

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
S3 mini kâfi

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
doğubank ta discovery var mıdır acaba s3 mini 2. El ne kadardır ortalama. Istanbul bilişim de 727 tl eğer 550 ye fln 2. El bulursam alırım . Ace 2 hakkında ne düşünüyosunuz . 543 tl ıstanbul bilişim de .

oleytoo

oleytoo

Üye
Xperia sola'yı düşün derim

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
İkinci el temiz i4 bak derim.

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el temiz i4 bak derim.

ios 7 almıyo diye duydum . Ya da alsa bile apple yavaşlatcakmış telefonu yenileri satmak için . Yoksa iphone 4 ü çok istiyodum . Jb de yapıcaktım . Ama yavaşlar diyolar işte .

Buğra

Buğra

Admin
Discovery :spr

Legendary.

Legendary.

Üye
Diskavri

achambo

achambo

Üye
gmd:)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia Lumia 520 tam sana göre. 550 TL filan.

jr_arif

jr_arif

Üye
merhaba arkadaşlar . Yeni bir android telefon almak istiyorum . Kriterler şöyle -oyun olarak ağır oyun oynamam pek ama bi subway i kesinlikle kasmadan oynayabiliyim. -ekranın Ppi değeri yani netligı ve parlaklığı kötü olmasın. Ekran büyüklüğü 3.5 "ve üstü olsun . -kamera ses kalitesi ve kasa kalitesi hiç önemli değil. -garanti ve teknik servisi olsun . evet arkadaşlar önerilerimizi bekliyorum. En fazla 650 fln olsun fiyatı. Telefonla yapacağım şeyler : -oldukça aktif internette sorf -sıkça En fazla subway gücünde küçük oyunlar. -video seyrederim sıkça . böyle ışte önerileri bekliyorum. -NOT : android hariç sistem de olabilir .

ben s2 yi 550 tl ye almıstım geçen hafta fiyatları dustu iyice

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
discoveryde bişeylik var diye düşünüyorum biraz telefon otursun hataları bulunsun atrixe dönmesin sonra

Üst Alt