Bu Konuyu 1 Kez Okumalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuyu 1 Kez Okumalısınız
arkadaşlar kız yeni açtığım facebook isteğimi kabul etmiş
napayım şimdi nolur yardım

kızla konuştuklarım bunlar

son bir mesaj daha yazacağım çok etkili olması lazım..pek bir bilgim yok mesaj konularında tecrübeli abilerim kardeşlerim son bir mesaj etkileyici olsun ikna ederim belki

moderatör abilerim durum çok ciddi nolur silmeyin
http://www.maxicep.com/konu-disi/ar...u-sayfada-yazdigim-mesaja-bakin-4-637298.html bu konudada vardı ama ben okunsun diye yeni konu açtım..nolur kapatmayın 2 günlüğüne

Oğuzhan

Üye
valla özel haatın kalmadı haa mart ayındaki kediler gibi herşeyini öğrenmek zorunda mıyız zorlama artık kızı istemiyo işte seni anla

Tepkiler: Türe

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
valla özel haatın kalmadı haa mart ayındaki kediler gibi herşeyini öğrenmek zorunda mıyız zorlama artık kızı istemiyo işte seni anla
son birşey yazacam ve kapatcam artık bende işte o son ne olsun diye açtım ya

Oğuzhan

Üye
yazmışın işte özür dilemişsin uğraşma kızla artık son bir şey yazıcaksın kız yine rahatsız olacak

etkili olmasını istiyorsan söversin ve sana karşılıkverir bilirsin büyük aşklar kavgayla başlar şimdi gidip söve bilirsin

Tepkiler: Amaru Shady

Haydar

Emekli Yönetici
Valla helal olsun emrullah sevdanın peşinden bu kadar koşuyorsun ne diyim inşallah aranız düzelir

Tepkiler: Amaru Shady ve enkazcı
Kardeş derdin nedir zorla güzellik olmaz derler.

Türe

Üye
Lafla uslanmayanın hakkı kötektir diye bir laf vardır aynen bu duruma uyarlamak lazım .

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Valla helal olsun emrullah sevdanın peşinden bu kadar koşuyorsun ne diyim inşallah aranız düzelir
sağol abi diğer arkadaşlar bilmiyor herhalde onu ne kadar çok sevdiğimi gerçi oda bilmiyor ama millet zorla güzellik olmaz diyor ben seviyorum ama onuda düşünüyorum anlıyorum onunda durumunu elimden bir şey gelmiyor sadece bir veda cümlesi gibi bir şey yapmayı düşünüyorum etkili olacak şekilde

Oğuzhan

Üye
anlamamış

SHS

Üye
arkadaşım kızı bırak biraz daha devam edersen burayla vedalaşacaksın

.SeRDaR.

Üye
Dur ben güzin ablaya sorayım geliyorum.

TheCower

Üye
Seni aldattığım için özür dilerim yaz

'Davut

Üye
Kız Kestirip atmış...Neyin Peşindesin ki daha...(.

enkazcı

Üye
    Konu Sahibi
Ya ne biliyim be abi belki son mesajdan etkilenir diye sonradanda anladımki daha iyilerine layigım hele bi hiphop rap yapalım hemen gelcekler yanıma

Ya ne biliyim be abi belki son mesajdan etkilenir diye sonradanda anladımki daha iyilerine layigım hele bi hiphop rap yapalım hemen gelcekler yanıma
he öyle hemen rapa hiphopa geliyorlardı ya bizde beat işleriyle uğraşıyoruz halen aynı önemli olan kelimelrele oynayabilmek - para e birazda tip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...