Bu konuya yardım edebilir misin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuya yardım edebilir misin ?
Arkadaşlar 5800 telefon dan turbobit den herhangi birşey ücretsiz olarak indirmeye çalışıyorum verilen karakterleri giriyorum daha sonra saniyeler çıkıyor bu saniyelerde doluyo ardından bi 60 saniye çıkıyo oda doluyo buraya kadar problem yok oradan sonra dosya indir yazısı çıkıyor onu tıklıyorum yeni sekmede açılıyo beyaz ekran oluyo sol üst köşede filmin adı yazıyo siyah yazı şeklinde tıklanabılır değil tabi neden indirmiyor telefonlardan indirme yapmıyormu yoksa benim telefon mu indirmiyo hazır konuyu açmışken bu turbobitten nasıl içerik indirebilirim yardım eden etmeyen herkese teşekkür

- - - Eklendi - - -

aynı işlemi pc de yaptım az önce telefonda olan pc de de oldu

curtaincall

curtaincall

Üye
eşeğe hendek atlatmak turbobit ile download yapmaktan daha kolaydır

indireceğin dosyayı turbobit harici sitelerde ara. Turbobit hiç başarılı değil. Zaman kaybı edersin

doctorrr

doctorrr

Üye
en iyis mediafire ve fichier, rapidshare de artık yavaş :dry:

aleranol

aleranol

Üye
turbobit linki gördünmü geri çekil bildiğin duaları oku ve cihazını kapat aç. Bence en iyi çözüm bu. Lanet olası herifler herseferinde turbobite bişey yüklüyolar sonrada indirebilene aşkolsun.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Turbobit rezalet hem çok yavaş hemde 2saat bekletiyo seni:vur en iyisi mediafire:good:

Metin MF

Metin MF

Üye
leech kullan kardeşim google'a turbobit premium link generator yazarsan görürsün

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
leech kullan kardeşim google'a turbobit premium link generator yazarsan görürsün

Ya o ne biçim site hiç birşey anlamadım ne ise yarar orası

- - - Eklendi - - -

siz madem kötü diyorsunuz bugünden itibaren turbobitle işlemleri kesiyorum zaten kullanılacak gibi de değil

Metin MF

Metin MF

Üye

Ya o ne biçim site hiç birşey anlamadım ne ise yarar orası

- - - Eklendi - - -

siz madem kötü diyorsunuz bugünden itibaren turbobitle işlemleri kesiyorum zaten kullanılacak gibi de değil

kardeş öyle bi site var turbobit linkini yapıştırıyorsun sana hızlı link yapıyor onu

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
Anladım bilgi için :tşk:

MrExpert

MrExpert

Üye
mipony kullan ücretsiz download menejeridir o senın yerıne indiriyor... Turbobit çalışıyor şu an sorun yok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt