Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu konuya gereksiz saçma sapan mesaj yazarak konuyu amacından cıkarmayınız..Konu başlığında ne yazıyor dikkatinizi çektimi?

Benden sonra nazy atsın.

mservank

mservank

Üye
Bu konuya gereksiz saçma sapan mesaj yazarak konuyu amacından cıkarmayınız..Konu başlığında ne yazıyor dikkatinizi çektimi?

Benden sonra nazy atsın.

herhalde beyni olan adama bu son mesaj diyemem zaten son mesaj olduğunu görüyordur

kmö

kmö

Üye
bu mesaj son biraz sonra bu başlıktan sonuncu yazıp yine kendimi vereceğim en son yazma çabasına:kop:

prince of hell

prince of hell

Üye

Benden sonra nazy atsın.

ayın üyesicim konu başlıklarını oku millete çatmadan tamammı bak hoş bi paylaşım alanını karıştırıyosun bilerek yapıyosan da hoş değil yani senin için hoş olmaz gibi geliyo biraz daha dikkat et olurmu;)

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar lütfen gereksiz tartışmalara girerek ortamı gerecek konu dışı mesajlarla gerginlik yaratmaylım :nono::nono::nono:

cezalar umarım gelcek ben sabahtan beri 4 üncü uyarım oluyor.. ama gereken şikayeti belirttim :@:@ umarım gereken yapılcaktır..

saygılarımla.... şikayetlerinizi pmle atarsanız sevinirim..

kurt bey

kurt bey

Üye
ayın üyesicim konu başlıklarını oku millete çatmadan tamammı bak hoş bi paylaşım alanını karıştırıyosun bilerek yapıyosan da hoş değil yani senin için hoş olmaz gibi geliyo biraz daha dikkat et olurmu;)

güzel yorumundan dolayı seni tebrik ediyorum ali kardeşim:oke: son mesaj benim :box

manyak!

manyak!

Üye
yaaa bayanlara öncelik lütfennn:ehe(manyak olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım:islik)

prince of hell

prince of hell

Üye
aa olurmu hepimiz biliyoruz manyağım :)

mservank

mservank

Üye
hoşgeldin manyak

kurt bey

kurt bey

Üye
offfff offffff kafam bozuk uşaklar

yinede son mesajın benim olmasına engel olmaz :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konu başlığı ne siz neler yazıyorsunuz pişkinliğin bu kadarı ya...

mservank

mservank

Üye
noldu kurtoğlu neden bozuk sinek felan vızıltızı baş ağrısı mı yapıyomuş yoksa

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Bence konu başlığı sen oku belki birşeyler anlayacaksın..Birde benim anlatmaya calıstıgım msjı ok.

güzel yorumundan dolayı seni tebrik ediyorum ali kardeşim:oke: son mesaj benim :box
Sen eksik olma zaten her lafa atlarsın işin bu.

Konu başlığı ne siz neler yazıyorsunuz pişkinliğin bu kadarı ya...

kurt bey

kurt bey

Üye
son mesaj benim dedim:kop::kop::kop:

manyak!

manyak!

Üye
offfffffffffffffffffffff gerdiniz yine ortamı saolun yaaaa:@ arkadaşlar bu sadece bi OYUN lütfen abartmayın yaa tartışmak isteyen başka bi yerde tartışsın en azından burda bi bayanın olduğunu biraz farkedin olurmu...

mservank

mservank

Üye
hadi bu da benim mesajım olsun

ouSahin

ouSahin

Üye
son msj benden olsun mu :)

mservank

mservank

Üye
olmasın:ehe

prince of hell

prince of hell

Üye
bencede :ehe ayın üyesicim kurtoğlu lafa atlamaadı benim söylediğim söze yorum yaptı yarası olan gocunur tartışma yeri deil burası ki manyağım kızdı ben karışmıyorum artık

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bencede :ehe ayın üyesicim kurtoğlu lafa atlamaadı benim söylediğim söze yorum yaptı yarası olan gocunur tartışma yeri deil burası ki manyağım kızdı ben karışmıyorum artık

tartışma yeri değilse o zaman konuyu uzatma ok..Kapanmıştır.

Üst Alt