ναη_нσιנ∂σηк;449546' Alıntı:O zaman fatmanur abla demeye gerek yok
Omayra gibi ninelerimiz var burada.![]()

ee teyze anlayan anladıdemek istediğini biraz aç bakiim ööle kapalı konuşmaları hiiç sevmem![]()

esefle ve şiddetle kınıyorum. tazecik gül goncesıyım ben bi kere dahaa.. ne ninesi beeeee![]()

heeeeeeee demekki 19 yaşında neyse ilerde 10 yıl sonra ki yaşını medeyaya lanse ederim![]()

senin yaşın kaç 54 60 falan mı? yada 60++++esefle ve şiddetle kınıyorum. tazecik gül goncesıyım ben bi kere dahaa.. ne ninesi beeeee![]()

yok genelde 30 sonra hatta 25 den sonra yaş pek yükselmiyorda29 yaşında olsa ne olacak? çok mu yaşlı ki?![]()

yaklaşık 45 saattir uyumuyom van. Sen beni merak etme ablacımναη_нσιנ∂σηк;449552' Alıntı:
Ben seni yattı sanmıştım ya.
Hani erken uyurlar ya yaşlılar![]()

herkesler biliyor bi sen mi bilmiyorsun şiddetle kınıyorum senisafakk senin yaş kaç bakem?

yaklaşık 45 saattir uyumuyom van. Sen beni merak etme ablacım![]()

e bilmiyorum aaaa yoksa sölemekten kaçıyomusun ne?herkesler biliyor bi sen mi bilmiyorsun şiddetle kınıyorum seni![]()
hai ablacım mı?yaklaşık 45 saattir uyumuyom van. Sen beni merak etme ablacım![]()

Hepinizi dövüceeemmmm!!!! Bi kere ben çok şirinim, gencim güzelimyaşlanınca da tatlı bir nine olucam ama daha çoookkk var.. Öldürdünüz len beniiii!! Edepsizlerrr!!!
![]()

yaş ortalaması kısmına bakmanı öneriyorume bilmiyorum aaaa yoksa sölemekten kaçıyomusun ne?

yaş ortalaması kısmına bakmanı öneriyorum![]()

yavaş yorma kendini nineciğim kalp vaaaaaaaaarrr şeker vaaaaaaaarrrr mazallah şuracıkta gidersinHepinizi dövüceeemmmm!!!! Bi kere ben çok şirinim, gencim güzelimyaşlanınca da tatlı bir nine olucam ama daha çoookkk var.. Öldürdünüz len beniiii!! Edepsizlerrr!!!
![]()