Bu konuya son mesajı kim atacak?
Hasan Üye ----------Eklendi @ 21:33:47 ---------- Yazıldı @ 21:31:27 ---------- sadece deniyordum ama yanlış bôlümde yazmışım
----------Eklendi @ 21:33:47 ---------- Yazıldı @ 21:31:27 ---------- sadece deniyordum ama yanlış bôlümde yazmışım
Hasan Üye tabi atcam ----------Eklendi @ 21:43:10 ---------- Yazıldı @ 21:41:11 ---------- durmak yok yolumuza devam
tabi atcam ----------Eklendi @ 21:43:10 ---------- Yazıldı @ 21:41:11 ---------- durmak yok yolumuza devam
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kabullenmen güzel Genişletmek için tıkla ... metın yorgun olunca asabi oluyosun be kardeşim... Ama hak verıyorum bende oyleyım...
- SerkeŞ -' Alıntı: kabullenmen güzel Genişletmek için tıkla ... metın yorgun olunca asabi oluyosun be kardeşim... Ama hak verıyorum bende oyleyım...
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yo pek asabi değilim Genişletmek için tıkla ... o zaman bana oyle gelmıs bı kac mesajını gordum ondan yazdım haber bolumunde.. Amaaaaan neyse bosver..
- SerkeŞ -' Alıntı: yo pek asabi değilim Genişletmek için tıkla ... o zaman bana oyle gelmıs bı kac mesajını gordum ondan yazdım haber bolumunde.. Amaaaaan neyse bosver..