her neyse ingiliz deilizya çok ii bilcez :d
***zWrC*** Üye -YARINIYOK-' Alıntı: zwrc pes etti Genişletmek için tıkla ... hiç pes edermiyim...sadece uzaktan izliyodum...
-YARINIYOK-' Alıntı: zwrc pes etti Genişletmek için tıkla ... hiç pes edermiyim...sadece uzaktan izliyodum...
manyak! Üye 35caldion' Alıntı: Yaw ''The And'' değil. ''The End '' Genişletmek için tıkla ... bende dün gece anlatmaya çalıştım arkadaşlara ama anlamadılar yaa neyse son mesajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
35caldion' Alıntı: Yaw ''The And'' değil. ''The End '' Genişletmek için tıkla ... bende dün gece anlatmaya çalıştım arkadaşlara ama anlamadılar yaa neyse son mesajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-YARINIYOK- Üye hiç pes edermiyim...sadece uzaktan izliyodum... Genişletmek için tıkla ... yetişemeyince öğlemi diyorsunuz kedi uzanamadığı ete pis dermiş
hiç pes edermiyim...sadece uzaktan izliyodum... Genişletmek için tıkla ... yetişemeyince öğlemi diyorsunuz kedi uzanamadığı ete pis dermiş
***zWrC*** Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yetişemeyince öğlemi diyorsunuz kedi uzanamadığı ete pis dermiş Genişletmek için tıkla ... tmm yaa kızma bundan sonra izlemem yetişmeye çalışırım...ama sizi de geçersem kızmayın...???
-YARINIYOK-' Alıntı: yetişemeyince öğlemi diyorsunuz kedi uzanamadığı ete pis dermiş Genişletmek için tıkla ... tmm yaa kızma bundan sonra izlemem yetişmeye çalışırım...ama sizi de geçersem kızmayın...???
-YARINIYOK- Üye tmm yaa kızma bundan sonra izlemem yetişmeye çalışırım...ama sizi de geçersem kızmayın...??? Genişletmek için tıkla ... kızmadim ki ama yetişemedin
tmm yaa kızma bundan sonra izlemem yetişmeye çalışırım...ama sizi de geçersem kızmayın...??? Genişletmek için tıkla ... kızmadim ki ama yetişemedin