son mesaj olmasında.. önemli değil atabilirsin..:ehe
canturgay Üye neslein' Alıntı: sen hala son msj pesindemisin turgay Genişletmek için tıkla ... bırakacağımı düşünmüyordun herhalde....
neslein' Alıntı: sen hala son msj pesindemisin turgay Genişletmek için tıkla ... bırakacağımı düşünmüyordun herhalde....
neslein Üye canturgay' Alıntı: bırakacağımı düşünmüyordun herhalde.... Genişletmek için tıkla ... ama ayıp msj sayını artırıyorsun
canturgay' Alıntı: bırakacağımı düşünmüyordun herhalde.... Genişletmek için tıkla ... ama ayıp msj sayını artırıyorsun
canturgay Üye neslein' Alıntı: ama ayıp msj sayını artırıyorsun Genişletmek için tıkla ... o mevzuyu kapatalım istersenn...
neslein' Alıntı: ama ayıp msj sayını artırıyorsun Genişletmek için tıkla ... o mevzuyu kapatalım istersenn...
neslein Üye canturgay' Alıntı: o mevzuyu kapatalım istersenn... Genişletmek için tıkla ... hadi öle olsun bakalım
canturgay' Alıntı: o mevzuyu kapatalım istersenn... Genişletmek için tıkla ... hadi öle olsun bakalım
canturgay Üye bende bana açıklama yaptırtmayacak kadar anlayşlı olduğun için.. teşekkür ediyoorumm...
manyak! Üye canturgay' Alıntı: bende bana açıklama yaptırtmayacak kadar anlayşlı olduğun için.. teşekkür ediyoorumm... Genişletmek için tıkla ... ne demek yaa görevim
canturgay' Alıntı: bende bana açıklama yaptırtmayacak kadar anlayşlı olduğun için.. teşekkür ediyoorumm... Genişletmek için tıkla ... ne demek yaa görevim