iiyim saol :sahan: :ehe sen?
iremm Üye canturgay' Alıntı: walla ne olsun aynı bildiğin gibi işte.. Genişletmek için tıkla ... hı hı
canturgay Üye hoşbulduk valla hava iyiydi bi konya turu yaptım resimler falan çektim yarın belki koyabilirim siteye.. öyleeee..
hoşbulduk valla hava iyiydi bi konya turu yaptım resimler falan çektim yarın belki koyabilirim siteye.. öyleeee..
leiche Emekli Yönetici ok kardesim sana iyi forumlar neslein yanımda ders calısacaz ama onlineyim genede hadi arada yazmaya calısırım
ok kardesim sana iyi forumlar neslein yanımda ders calısacaz ama onlineyim genede hadi arada yazmaya calısırım
canturgay Üye iremm' Alıntı: bunlarla Genişletmek için tıkla ... hah o zaman senden ricam bunları kullansan.. daha insancıl da...
iremm' Alıntı: bunlarla Genişletmek için tıkla ... hah o zaman senden ricam bunları kullansan.. daha insancıl da...
iremm Üye canturgay' Alıntı: hah o zaman senden ricam bunları kullansan.. daha insancıl da... Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: hah o zaman senden ricam bunları kullansan.. daha insancıl da... Genişletmek için tıkla ...