ben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı..ağlaağla çok yakısıyo
![]()

bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkliben ağlamıyorum gözüme toz kaçtı..![]()

abla ya sende hakkaten bir sadistlik varbişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli![]()

emin ol sana bu zevki bi daha tattırmam..bişi olmaz sonuçta ağlıyosunya seni ağlarken görmek çok zevkli![]()

yalan mı adam ağlıicam diyo sen gülüyonha ha ha safakk görmeyeli ne komik olmussun öyle

helall şafak ilerle bu yolda ...abla ya sende hakkaten bir sadistlik var![]()

ama tabi bu yolda halkın deesteği de lazım tek başıma maxiyi kurtaramam bu arkadaştahelall şafak ilerle bu yolda ...![]()

haaaaaaayyyyyyyyyyttttttt ben varkene bişicik olmas canturgay abimizewayyy be bana sadist dedi
canturgay ağlamaya basla inadına burdayım![]()

hakediyon ama sende...wayyy be bana sadist dedi
canturgay ağlamaya basla inadına burdayım![]()

hahahahahahhahaaaaaaaaa çok komik korkcakmışmışım daha neler artıkwayyy ikiniz bana karsı öylemi 40nız gelse ne farketer bee
canturgay dun çektirdim pmden attığım resmi nsl buldun safakk sanada atacaktım ama korkarsın sen simdi![]()

tahmin ettiğim bir resim mi bu kesin kedi keserken çekinmiştiryani irem tam yemeğe gidecek olan birine yapılır mı bu..
arada gönder böyle resimler o eşsizz güzelliğinden mahrum etme beni
anladınn sen onu...![]()
yoksa bizim verdiğimiz kediyimi kestin irem abla inanmıyorum sana 

(şaka tabi)haaaaaaa okeya safakk hakkını yemişler senin sen ne komiksin öyle ya bayılacam gulmekten canturgaya gönderdiğim resim +18 kusura bakma banlanırım falan![]()

ayarlarız şafakcımm haber dar ederimm senii..buarada ahali ben kaçar akşama belki bir daha gireceğim canturgay abi bi sorun çıkarırsa irem abla bana peme atarsın ben kulağını çekerim(şaka tabi)