Nazy
Üye
hıı tabi başka prens var burda size noluyo muratlar kankalar adaş kankalar takmayın kafanıza burda dost olanlar birbirini de seviyesinide biliyo ayrıca ferret bu sitede kime neyin nerde olduğunu öğretmek sana düşmez insanları yönlendiremezsin bi şikayetin varsa git yöneticilere söyle ama emin ol uyardığın kişiler neyin ne olduğunu senden daha iyi bilebilecek durumda hepsini tanıyorum...
Arkadaşım şu tartışmayı bırak artık canın tartışmak istiyorsa Gereksiz mesajlara tartışmak istiyorum die konu açarsın Sabaha kadar ortaklarınla tartışırsın şimdi Bırakta millet oyunu oynasın
Bende onu diyorum Ortada tartışacak konu yok..Sırf birbirinizi koruyacaksınız die Tartışma çıkarıyorsunuz..Bu işlerinizi MSN de halledin..Şayet amaç son mesaj atmaksa tartışmadan yapmaya çalışın
aaa yıp ama konuyu saptırırıp hemen banlayabilirim seni hatta diğer konuya geçeyim seni orada banlayım
Açıkçası bu mesajından Rahatsız oldum Samimi olduğum insanların bu tarz kelimeleri kullanması bana Rahatsızlık vermez..fakat Bu verdiğin cevabın sonuna Smiley gibi bişey ekleseydin ciddiye değil şakaya alırdım..Sonuçta yüzyüze konuşmuyoruz..Bu cevabı yazarkenbu işaretlerden birini koysaydın inan alınmazdım..Smiley çok şey değiştirir Bu benim fikrim
Açıkçası konu tam olarak oradan başladı..Konunun uzaması ise senin yerine başkalarının cevap vermesi..Ortaya çıkıp Arkadaşlar konu benim meselem sizin karışmanız hoşuma gitmiyor diyebilirdin.. oysaki tam aksini yaptın..Nyse konuyu uzatmanın gereksiz olduğunu belirtmiştim zaten Özür dilediğin içinde ayrıca tşkler..Son mesajı atman dileğiyleKi hiç sanmıyorum
off bee yani yokum die nie bu kadar stres yaptınız anlamıyorum kitmm arkadaşlar relaxxxx
ayrıca iremciim bu oyunda tölerans yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?