ortak bakma yarası olan gocunur isteyn üstüne alınır isteyen alınmaz ben ortaya bişi dedim isten alınsın zaten o mesajıma cervap yazanlar kendi sefviyelerini ortaya çoktan koymuşlar ben ne yapayım
Ben kimsenin seviyesini sorgulayacak değilim ortada bir tartışma yok araya girip ortada tartışma varmış gibi göstermeyin Ayrıca herkes kendini savunacak durumda.. Türkçeyide Düzgün kullanalım burası Kahvahane değil Ağır ol yavaş ol gibi terimleri..Bu platforum dışında kullanın..
Millet buraya oyun oynamaya geliyor..Bu çerçeve içinde mesajlara cevap vermeye çalışın..Şayet boş konuşamalar için Gereksiz mesaj denemesi konusu mevcut..
Ben kimsenin seviyesini sorgulayacak değilim ortada bir tartışma yok araya girip ortada tartışma varmış gibi göstermeyin Ayrıca herkes kendini savunacak durumda.. Türkçeyide Düzgün kullanalım burası Kahvahane değil Ağır ol yavaş ol gibi terimleri..Bu platforum dışında kullanın..
Millet buraya oyun oynamaya geliyor..Bu çerçeve içinde mesajlara cevap vermeye çalışın..Şayet boş konuşamalar için Gereksiz mesaj denemesi konusu mevcut..
hıı tabi başka prens var burda size noluyo muratlar kankalar adaş kankalar takmayın kafanıza burda dost olanlar birbirini de seviyesinide biliyo ayrıca ferret bu sitede kime neyin nerde olduğunu öğretmek sana düşmez insanları yönlendiremezsin bi şikayetin varsa git yöneticilere söyle ama emin ol uyardığın kişiler neyin ne olduğunu senden daha iyi bilebilecek durumda hepsini tanıyorum...
Arkadaşım şu tartışmayı bırak artık canın tartışmak istiyorsa Gereksiz mesajlara tartışmak istiyorum die konu açarsın Sabaha kadar ortaklarınla tartışırsın şimdi Bırakta millet oyunu oynasın