kızılay'dan olabılırmı acaba :) :ehe
keremerson Üye TURKİSH POWER' Alıntı: sen nerelerdeydın bu arada Genişletmek için tıkla ... yemek yedim kankacım
yassose Üye gercekten helal hani abi ben bu borda bereleilerin birliginin insaatinda calistim hic kisa boylu bi asker yoktu pes vallaha hepsi dev gibi
gercekten helal hani abi ben bu borda bereleilerin birliginin insaatinda calistim hic kisa boylu bi asker yoktu pes vallaha hepsi dev gibi
worldcild Üye bu tam 1000. mesajım oluyor ama malesef bu konunun son mesajı olmuyor neyse bininci mesajımı buraya atıyorum arkadaslar kıymetımı bılın bak
bu tam 1000. mesajım oluyor ama malesef bu konunun son mesajı olmuyor neyse bininci mesajımı buraya atıyorum arkadaslar kıymetımı bılın bak
keremerson Üye worldcild' Alıntı: bu tam 1000. mesajım oluyor ama malesef bu konunun son mesajı olmuyor neyse bininci mesajımı buraya atıyorum arkadaslar kıymetımı bılın bak Genişletmek için tıkla ... oo binbaşım
worldcild' Alıntı: bu tam 1000. mesajım oluyor ama malesef bu konunun son mesajı olmuyor neyse bininci mesajımı buraya atıyorum arkadaslar kıymetımı bılın bak Genişletmek için tıkla ... oo binbaşım