İhtiyar007
Üye
Hak eden banlanıyor. Asıl neden bu değil.koskoca forumda herkesi banlaya banlaya forumu mahfettiler![]()
Hak eden banlanıyor. Asıl neden bu değil.koskoca forumda herkesi banlaya banlaya forumu mahfettiler![]()
Bi de soruyor![]()

400 tane konum silindi , sadece açıklama çeviri diye. ama diğer konulara bakıyorum. bi cümle eklemiş sadece oda android sürüm uyumluluğu başka birşey eklememiş ama onaylanmışHak eden banlanıyor. Asıl neden bu değil.

Uygun olmayan mesajları şikayet edebilirsin.400 tane konum silindi , sadece açıklama çeviri diye. ama diğer konulara bakıyorum. bi cümle eklemiş sadece oda android sürüm uyumluluğu başka birşey eklememiş ama onaylanmış![]()
Kural bu. 1 cumleyle isleyisi anlat ama kendi cumlen olsun.400 tane konum silindi , sadece açıklama çeviri diye. ama diğer konulara bakıyorum. bi cümle eklemiş sadece oda android sürüm uyumluluğu başka birşey eklememiş ama onaylanmış![]()
o konu açılmadan 2 gün önce açtığım ve onaylanmayan konulardı. 1 ay önce açılan konularımı bile silmişler.Kural bu. 1 cumleyle isleyisi anlat ama kendi cumlen olsun.
@mürteza16 nin da 500 konusu mu ne silindi. Toplu temizlik yapiyorlaro konu açılmadan 2 gün önce açtığım ve onaylanmayan konulardı. 1 ay önce açılan konularımı bile silmişler.

evet onuda gördüm oda forumdan soğudu biraz.@mürteza16 nin da 500 konusu mu ne silindi. Toplu temizlik yapiyorlar![]()
Köklü bir değişiklik için şart olan bu.o konu açılmadan 2 gün önce açtığım ve onaylanmayan konulardı. 1 ay önce açılan konularımı bile silmişler.
konu açılmadan 2 gün önce silindi diyorum. konu 2 gün sonra açılı konular o zaman silinmedi zaten. ama konular açılmaya devam ediyor.Köklü bir değişiklik için şart olan bu.
Sonra adam "benim konumu sildiniz ama bakın şu konular silinmemiş" diyecekti. Kurallar tam manası ile uygulanamayacak/adeletli bir sistem olmayacaktı.
Yönetim kadrosu işini iyi bilen bir kadro. Hata yapacaklarını sanmıyorum.
Mesajı dikkatli oku.konu açılmadan 2 gün önce silindi diyorum. konu 2 gün sonra açılı konular o zaman silinmedi zaten. ama konular açılmaya devam ediyor.
Forum sadece "konu dışı" kategorisinden ibaret değil. Diğer bölümlerde işleyiş gayet iyi.Forum çöktü ama tam değil eski arkadaşlar yok belkide onları bula bilirsek o zaman yeniden geri döne bilir.
Kendi bileceğin iş.valla ben konu açmıyorum artık.
"Forum çöktü" demek yanlış.Forum cep telefon için açıldı o yüzden sorun yok. Bence eski arkadaşlar yok ondan.
Çöktü demedimKendi bileceğin iş.
"Forum çöktü" demek yanlış.
düzenlemişin.Çöktü demedim