Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuya son mesajı kim atacak?
Sponsorlu Bağlantılar
safakk
Üye
mservank
Üye
atan olmuışta hemen bu konuyu boş bırakmaya gelmiyo hiç
safakk
Üye
manyak!
Üye
oh oh kimsede yokmuuşşş
safakk
Üye
ya ya
akula
Üye
olmas ben atıcam son mesajı merak ediyom ölmeyen tek konu bumu normalde konular hortlardı bu hiç ölmüyo ölümsüz iskoçyalı filmindeki adam gibi kafasınımı kessek acaba
ALpeRenBuGRa
Üye
n:
__Missii__
Üye
slm ilk msj yeni üyeyim pek anlamam ama ilgimi çekti konu neydi
mservank
Üye
konu şimdi oyun bu herkes öylesine mesaj atar son kim atacak diye sürer kapanması zor herkes eğlencesine mesaj atıyo ayrıca bu arada son mesajı ben attım
__Missii__
Üye
hehehheh biliyorum şaka yaptım okadarda değil yani steyi sefgilimden takip ediyorum ne zamandır üye olmayı istiyordum kısmet bu gecemiş (bu arada bak son msj kimden)
mservank
Üye
aa son mesajı sen atmışsın inanmıyorum bu da mı şaka yoksa neyse aramıza hoşgeldin tekrar(bu arda son mesaj benim)
__Missii__
Üye
hbbbb tşklr çohhh kibasın aaaa bak kahretsin son msj bendemiş
__Missii__
Üye
neyse ya ben kaçtım azcıkda oyuna takılayım yatacam bysssss konulara fransızım ama son msj bende kaldı şimdilik
mservank
Üye
sen öyle san canım ayreıca çetin ceviz çıktın senle başedilmez zaten buradaki herkes çetin ceviz de neyse iyi geceler
__Missii__
Üye
ahahahha kadınlar herzaman haklıdır ve başedilmes dimi bu arada oyun stemi uçurmuşlar giremedim