liselixx Üye GuitaristBoy' Alıntı: furkan xbox kumandaları özel üretim bende bi kablosuz bi kablolu var bütceni aşabilir kablolu 45 euro kablosuz 20 euro Genişletmek için tıkla ... kablosuz 20 euro emin misin?
GuitaristBoy' Alıntı: furkan xbox kumandaları özel üretim bende bi kablosuz bi kablolu var bütceni aşabilir kablolu 45 euro kablosuz 20 euro Genişletmek için tıkla ... kablosuz 20 euro emin misin?
GuitaristBoy Üye liselixx' Alıntı: kablosuz 20 euro emin misin? Genişletmek için tıkla ... tam tersi yanlış yazmışım
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: 30 lira böyle bir oyun kolu için çok mu az mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence normal uyduruk bir kolu bile 10 liraya alıyoruz...
AHMED...' Alıntı: 30 lira böyle bir oyun kolu için çok mu az mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence normal uyduruk bir kolu bile 10 liraya alıyoruz...
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bence normal uyduruk bir kolu bile 10 liraya alıyoruz... Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle üstad bazen çogu şeyde ucuza kaçmakla hata ediyoruz
OttomaN TigeR' Alıntı: Bence normal uyduruk bir kolu bile 10 liraya alıyoruz... Genişletmek için tıkla ... gerçekten öyle üstad bazen çogu şeyde ucuza kaçmakla hata ediyoruz
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: gerçekten öyle üstad bazen çogu şeyde ucuza kaçmakla hata ediyoruz Genişletmek için tıkla ... çok haklısın...
AHMED...' Alıntı: gerçekten öyle üstad bazen çogu şeyde ucuza kaçmakla hata ediyoruz Genişletmek için tıkla ... çok haklısın...
mstf_l Üye Şöyle bakınca markası falan atarilerin yanında ki uyduruk kollar gibi duruyor ama, Furkan iyi diyorsa iyidir heralde
Şöyle bakınca markası falan atarilerin yanında ki uyduruk kollar gibi duruyor ama, Furkan iyi diyorsa iyidir heralde
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: furkan xbox kumandaları özel üretim bende bi kablosuz bi kablolu var bütceni aşabilir kablolu 45 euro kablosuz 20 euro Genişletmek için tıkla ... Ben özellikle kumanda almadım, hediye çeki vardı, ne alayım dedim bunu aldım Yani bütçem zaten yoktu sıfır TL mstf_l' Alıntı: Şöyle bakınca markası falan atarilerin yanında ki uyduruk kollar gibi duruyor ama, Furkan iyi diyorsa iyidir heralde Genişletmek için tıkla ... O markadan bende nefret ediyorum ama denize düşen yılana sarılır misali en uygunu buydu bunu aldım Hassasiyet iyi ve bir kola bu kadar özellik eklenmiş yeterli duruyor
GuitaristBoy' Alıntı: furkan xbox kumandaları özel üretim bende bi kablosuz bi kablolu var bütceni aşabilir kablolu 45 euro kablosuz 20 euro Genişletmek için tıkla ... Ben özellikle kumanda almadım, hediye çeki vardı, ne alayım dedim bunu aldım Yani bütçem zaten yoktu sıfır TL mstf_l' Alıntı: Şöyle bakınca markası falan atarilerin yanında ki uyduruk kollar gibi duruyor ama, Furkan iyi diyorsa iyidir heralde Genişletmek için tıkla ... O markadan bende nefret ediyorum ama denize düşen yılana sarılır misali en uygunu buydu bunu aldım Hassasiyet iyi ve bir kola bu kadar özellik eklenmiş yeterli duruyor
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Symbianize' Alıntı: bu kol ne ise yariyor anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamana yarıyor
Symbianize' Alıntı: bu kol ne ise yariyor anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamana yarıyor
jackalmami Üye Symbianize' Alıntı: bu kol ne ise yariyor anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... bende fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla pc ye takılıp oyun oynarken kullanılıyor... Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen!...
Symbianize' Alıntı: bu kol ne ise yariyor anlatabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... bende fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla pc ye takılıp oyun oynarken kullanılıyor... Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen!...
OttomaN TigeR Üye Rambo_FT' Alıntı: Oyun oynamana yarıyor Genişletmek için tıkla ... orası malum lakin detaylı anlatım isteriz.
Rambo_FT' Alıntı: Oyun oynamana yarıyor Genişletmek için tıkla ... orası malum lakin detaylı anlatım isteriz.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi jackalmami' Alıntı: bende fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla pc ye takılıp oyun oynarken kullanılıyor... Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen!... Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın. Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı Olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hidayet OttomaN TigeR' Alıntı: orası malum lakin detaylı anlatım isteriz. Genişletmek için tıkla ... Nasıl ya sanalmevzi' Alıntı: İyimiş Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Necmati' Alıntı: parlayınca ne oluyomuş Genişletmek için tıkla ... Güzel görünüyor
jackalmami' Alıntı: bende fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla pc ye takılıp oyun oynarken kullanılıyor... Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen!... Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın. Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı Olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hidayet OttomaN TigeR' Alıntı: orası malum lakin detaylı anlatım isteriz. Genişletmek için tıkla ... Nasıl ya sanalmevzi' Alıntı: İyimiş Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Necmati' Alıntı: parlayınca ne oluyomuş Genişletmek için tıkla ... Güzel görünüyor