Bu klavye nasıl birşey?? Fake mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
Bu klavye nasıl birşey?? Fake mi??
arkadaşlar hepsiburadadan 5800 görsellerine bakarken bu klavyeyi gördüm çok ilginç geldi smileyler felan da var galiba. böyle şey önceden var mıydı yoksa fake mi merak ettim de :hmmm

serserii658

serserii658

Üye
bi cvp yazın ilgililer :D

bthn_997

bthn_997

Üye
evet ya ben de görmüştum :hmmm

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu ya day inputtur,ya da modlamayla yapılmıştır.bi ara day inputklavye kullanıyoken görmüştüm sanki.:hmmmbu arada dikkat ettiyseniz yazma dili türkçe degil.

bthn_997

bthn_997

Üye
bu ya day inputtur,ya da modlamayla yapılmıştır.bi ara day inputklavye kullanıyoken görmüştüm sanki.:hmmmbu arada dikkat ettiyseniz yazma dili türkçe degil.

ben de de yazma dili türkçe değil kardeş

tanıtım videosunda normal ama telefonda yüklü gelen videoları inceledim "input methods" adlı videoda klavye böyle!

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi

bende de vardı day input ama böyle değildi türkçe olmasa da sorun olmaz çok güzel duruyo bulabilir miyiz acaba...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
fake falan değil yapılabiliyodur da acaba nasıl :ehe

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Gerçekten GüzeL Klavye, BuLan Var Mı ???

bthn_997

bthn_997

Üye
telefonu ilk çıktığında alanlar bi bakın hele siz bilirsiniz eskiden böyle miydi :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla klavye v31de böle degildi...

zaza

zaza

Üye
güzel bişeye benziyor ama acaba gerçekmi :hmmm

bthn_997

bthn_997

Üye
resmi bişey çünkü telefonun rjinal videosunda da böyle

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bence fale değil ama çok güzel görünüyor

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba eskiden boyleymişş :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ilkel insanlar böyle kullanıyomuş falan taş devrinde :d: :d:

bthn_997

bthn_997

Üye
5800'dan önce :D

''zeus''

''zeus''

Üye
arkadaşlar 5800' ı ilk aldığımda hafıza kartının içindeki oficcal trailer , larındaki videonun içindede gösteriodu , evet gerçekten altta smyle ler var ama benim telefonda yok . . . halledebilene helal . . .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yalnız sanırım bu smiley ikonu v10 da falan var.v52 ye göre klavyeyi karşılaştırdım,v52 de resimdekine göre klavyenin tuşları daha çok aralıklı.benim eskiden v31 de böleydi,ama smiley yoktu.büyük ihtimal v10 da falan kullanıldı.

SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn telefonu bi downrage yapak v10 a bakak geri v52 eçıkartak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt