kestir kurtul diyorsunişin zor.
ama kararlıyım çavuşa yanlız kalmıycak artıkhacı boy 172 egoile ilgisi yok gerçekten öyle ilk okulda bana forma bulamadılaşr 8.sınıfta öyle uzunum okulun en uzunuydum işte kilo 65 ama ne niemtse gıdık göbek ğögüsler niyeyse şişkin bide nedense güzel kızlar akıllı sınıflarında lsiede akla göre sınıflar zaten ben taa 4teyim güzel kızlar birde 2deçalışıp çıkarsam yüz veririlermi bilmiyorum ama ezik gibi hissediyorum dersanede niyeyse güsseden galiba hoca falanda çok cüsselisin diyor ya ben kendimi zayıf biliyordumcoollar erkeklerle takılırlar, ukala ve yüz vermeyen erkeklere verirler olay bu.
kendimi yeni keşfediyorum7.sınıfta bi kzı vardı lise 2ye giden çocukla çıkıyormuş karnım agrıyor diye izin alıp o çocuga gidiyormuş müdür falan işler baya karışmıştı bide çocuk abisinin arkadaşıymış öyle bişey evet serserri ve süpyancılarla takılırlar ama ben fenlisesindeyim bence fen lisesindeki kızlar vermezLisede genellikle serserilik yapanlara yüz verirler.
ya bi sevgilim olsun elimi sürersem namerdim la varlığı yeterbu ve önceki yorumu okudum ve hala gülüyorumOna kro diyoruz![]()

, Bir ağırlıgın olacak, Giyimin Cool, Tarzın Serbest Olacak, ya Yakışıklıgın konuşacak yada Kös Kös oturacan.yanlış anlama komik geldicool ne ya. İlla gomlegin dugmelerını acıp kıl gosterısımı yapmak lazım ?
kuul mu kuulluk benim işim.Yerinde espri yapan , zeki erkeklerden hoşlanırlar.Ve cool tabii ki.
----------Eklendi @ 17:04:17 ---------- Yazıldı @ 17:02:04 ----------
http://www.maxicep.com/aile-evlilik-ve-iliskiler/kadinlarin-vazgecemedigi-10-erkek-tipi-531841.html
Şuraya bak derim.

Ona kro diyoruz![]()
feyzaaa
herseye tamam olur dyen erkekte cekılmıyo hanı