bu kızlar nasıl erkeklerden hoşlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
bu kızlar nasıl erkeklerden hoşlanıyor
beyler bu kızlar nelerden hoşlanıyor lisedeyim hala tık yok beyler 8e giden kardeşimin bile var :(akıllıo çocukalrdanmı hoşalnırlar balı ketlş malık etli falan filan lütfen bayaaan lar söylesin

Burak

Üye
işin zor.

Kedi Yavrusu

Üye
coollar erkeklerle takılırlar, ukala ve yüz vermeyen erkeklere verirler olay bu.

Burak

Üye
çok açık olmuş @kedi eti

Revengeful

Emekli Yönetici
Lisede genellikle serserilik yapanlara yüz verirler.

Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
coollar erkeklerle takılırlar, ukala ve yüz vermeyen erkeklere verirler olay bu.
hacı boy 172 egoile ilgisi yok gerçekten öyle ilk okulda bana forma bulamadılaşr 8.sınıfta öyle uzunum okulun en uzunuydum işte kilo 65 ama ne niemtse gıdık göbek ğögüsler niyeyse şişkin bide nedense güzel kızlar akıllı sınıflarında lsiede akla göre sınıflar zaten ben taa 4teyim güzel kızlar birde 2deçalışıp çıkarsam yüz veririlermi bilmiyorum ama ezik gibi hissediyorum dersanede niyeyse güsseden galiba hoca falanda çok cüsselisin diyor ya ben kendimi zayıf biliyordum :( kendimi yeni keşfediyorum

----------Eklendi @ 16:49:52 ---------- Yazıldı @ 16:46:46 ----------

Lisede genellikle serserilik yapanlara yüz verirler.
7.sınıfta bi kzı vardı lise 2ye giden çocukla çıkıyormuş karnım agrıyor diye izin alıp o çocuga gidiyormuş müdür falan işler baya karışmıştı bide çocuk abisinin arkadaşıymış öyle bişey evet serserri ve süpyancılarla takılırlar ama ben fenlisesindeyim bence fen lisesindeki kızlar vermez :( ya bi sevgilim olsun elimi sürersem namerdim la varlığı yeter

Burak

Üye
fen lisesindeki kızlar vermez derken ?
Tam olarak amaç nedir ?

greenmile

greenmile

Üye
heryerde bir ağırlığın olacak en basitinden.

• Beğen
Tepkiler: Xilence

Burak

Üye
cool ne ya. İlla gomlegin dugmelerını acıp kıl gosterısımı yapmak lazım ?

Dafny

Dafny

Üye
Ona kro diyoruz:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yaw bi kızı Seviyorsan bi örnek veriyim, Onun sevdiği şeyleri bul ve ona karşı kullan. Eger birinin senden hoşlanmasını istiyorsan , canlı ve aktif ol, öyle bir köşede kızın senden hoşlanmasını bekleme, ortamlara katıl, dikkat çek, ama fazla çekme çekersen hocalar duyabilir :D , Bir ağırlıgın olacak, Giyimin Cool, Tarzın Serbest Olacak, ya Yakışıklıgın konuşacak yada Kös Kös oturacan.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
kızlar onları güldüren erkeklerden hoşlanır:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Dafny
Cestus

Cestus

Üye
    Konu Sahibi
hacı ne ortamı bensasna arada birkaç sınıf vardiyorum ortam diyorsun

'Patron

'Patron

Üye
Yerinde espri yapan , zeki erkeklerden hoşlanırlar.Ve cool tabii ki.

----------Eklendi @ 17:04:17 ---------- Yazıldı @ 17:02:04 ----------

http://www.maxicep.com/aile-evlilik-ve-iliskiler/kadinlarin-vazgecemedigi-10-erkek-tipi-531841.html
Şuraya bak derim.
kuul mu kuulluk benim işim.
bkz: :cool :cool

----------Eklendi @ 19:31:41 ---------- Yazıldı @ 19:31:01 ----------

bu arada. zeki olcan dostum. kızları tanıman lazım. suyuna gıtmelısın. ben gormeden kızı ayarladım. şimdi can ciğeriz.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
greenmile

greenmile

Üye
barzo olmayacan yani:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt