Ve bomba patladı
Kız : Ben hiç bir şeye hazır değilim . Lütfen bu konu için ısrar etme artk. Sana başta dedim konuşmamız umut olmasın. Ben arkadaş kalalım istiyorum
Ben: Sen arkadaşça baktığın sürece ben dahada bağlanabilirim. Birgün benim dışında başkasını seversen ben eriyip bitebilirim. Hazır değilim diyorsun, bana sorarsan tam vaktidir. Birilerine inat, Birilerine kapak, Birilerine sevdamızı dillere destan edebilmek için mutluluğun kralını yaşayacağız. Uzat eline bana, Korkma belki başı soğandan acı sonu baldan tatlı olacaktır. Yeter ki bana 1 adım at.
Kız : Hayır tam vakti değil. Bak ben onunla bir buçuk yıl çıktım . Her anımda o vardı. Seninle dışarı çıkarız aklıma onu getiririm seninle el tutuşuRuz karşımda onu görürüm. Hoş olur mu böyle. Bence olmaz sana niye ihanet edeyim ben. Bence biz herşeyi bitirelim arkadaşlığı falan.
Ben : Her şey için teşekkür ederim. Yüz yüze buluşmaya geldiğin içinde ALLAH Razı olsun. Hayatımda ilk defa bu kadar derin sevdim. Olmadı. Olmazmış gibi elimdende aldılar, en büyük darbeyide ayrılmasına rağmen yine başarız olmam. Sen kararını vermişsin, Banada saygı düşer.
Kız : tsk ederm saygı gösterdiğin için. Hakkını helal et çok üzdüm seni. Senden de allah razı olsun
Ben : Hakkım yok. Olsada helali hoş olsun. Yaradan halimi görüyor, Bu yangınlarda söner mutlaka. Yaradan'a Emanet ol. Saygı ve sevgilerim ile Vesselam.
Arkadaşlar mesajlar her şeyi anlatıyor sanırım. Dün gece konuştuk bunları. Ve bu gecenin saatlilerine kadardır hiç konuşmadık. Arkadaşlığı bile kestik sonuçta. Fakat Facede ne o beni sildi nede ben onu. Silmem icap edermi arkadaşlar ? Ayrıca söylemek istediğiniz bişey varmı bana ?