Bu kızı bir türlü Çözemedim Deliricem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arseyus

Üye
    Konu Sahibi
Bu kızı bir türlü Çözemedim Deliricem
S.A. Arkadaşlar

Bir kız vardı 16 Ay önce beni sevdiğini düşünerek, Teklif etmiştim. Fakat bana kimse ile çıkmadığını ama seninlede ilişkimiz olmaz demişti. Bir kaç ay sonra’da birisi ile ilişkisi başladı ve aldatıldığı için ilişkisini kesti. Benimde Asker’liğim 1 ay önce bitti ve 1 hafta önce yeniden bir mesaj çektim. Bana olan fikirlerini yine aynı. Yani 16 ay önce ne dediysem yine öyledir dedi. Ve biraz Muhabbet ettik mesajlaşırken. En son sen Müsaitmisin dedim. Ne için dedi, Bir çay içeriz dedim. Bilmiyorum dedi ve bana çok görme dedim. Ve kimseye söylemeyeceğine söz ver dedi, Söz verdim ve 3 gün önce buluştuk. Buluşmada 1 saat sürdü ve gayet güzel Tebessümlü geçti. Buluşmadan sonra bu 2 gündür yine mesajlaşıyoruz fakat ilişki kurmak istemediğini ve kimseye güveni kalmadığını benim üzerimede bunun geçerli oldugunu söyledi. Sanırım aldadıltığı için olsa gerek. Benim anlamadığım nokta ise, Madem benimle ilişki kurmak istemiyor, Madem güvenmiyor, Acaba buluşmaya neden geldi, ve neden hala Mesajlaşıp muhabbet ediyoruz. Sonuçta İnsan sevmediği veya ilişki kurmak istemediği birisi için neden Muhabbet edip bir çay içmeye gitsinki. Bu konuda bana biraz fikir verebilirmisiniz.

Not : Mesajlaşırkende o hiç konuyu açmıyor. Hep ben soruyorum ve geç ve kısa yaziyor.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Anliyorum ..
Platonik Ask Buu .. Benim Sana Onerecegim Sadece Su Olur .. Oda ;
Kiza Cok Mesaj At .. Cok Cok Mesaj At .. Onu Artik . Mesajlarindan Biksin .. Cok Soru Sor .. Herseyle Ilgilii ..
1 Ay Felan Bu Devam Etsin .. Ondan Sonra Soguk Davran .. Cok Soguk Davran .. Mesaj Atmayi Kes Buz Gibi Ol ..
O Eski Mesajlari, Sevgiyi, Sicakkanliligi Goremeyince Sasirip Seninle Ilgilenecektir ..
Bu Soyledigim Tam 3 Kizda Denenmis Olup %85 Olumlu Sonuc Vermistir .. (Dene) =]

• Beğen
Tepkiler: zordayim

Arseyus

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinin aynısı bir abimizde önerdi. Bir Kardeşimizde şöyle bir cevap verdi. senden sevgi alcak ego tavan yapcak başka sevgili yapcak rest cek dedi. Acaba buda olabilirmi ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Son Soylediginde Olabilirr ..

şanışer25

şanışer25

Üye
bu kızla ne çıkılır nede evlenilir.

Symbianize

Symbianize

Üye
Yanlış anlama abi yaşım küçük haddime değil ama bizdede böyle oluyor o senle çıkmak istemiyor bence seni bir arkadaş gibi görüyor yani seni seviyor ama arkadaş olarak benim tavsiyem biraz samimi muhabbet et kanına gir yani birbirinize ısının iyice konuşun 1 ay falan geçince herşeye alıngan ol bişey dese yine üstüne alın ozaman aaa bu benim lafıma çok önem veriyor der ve iyi bir etki yapmış olursun abi konuşurken asla seni seviyorum diyip onu övme yoksa ..tü kalkar ve sana daha kötü davranır

Ramatata

Ramatata

Üye
Usta civarda kuzenin vs samimi bi kız arkadaşın varsa kıskandır....
Sonra duruma göre hareket edersin:)

acuxx

acuxx

Üye
onunla ilişki muhabbeti açma bi süre. Kız güvenebileceği birisini arıyo. Onunla konuş ama neşeli konularda konus. 2 3 hafta konuş baktın olmuyor sen bitir.

Arseyus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinizin yorumları çok mantıklı ve manidar. Dediklerinizi uygulayacağım. Sonuç vermezse, Res çekeceğim. Banada yazık..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Usta civarda kuzenin vs samimi bi kız arkadaşın varsa kıskandır....
Sonra duruma göre hareket edersin:)

o durumdaki bi kiza yaparsa is biter bence sakin yapma

- - - Eklendi - - -

hep boyle oluyo okuzun teki yuzunden kizin guveni kalmaz olan sana olur.

eZeL634

eZeL634

Üye
Madem ki güvenini kaybettirmiş birileri ona, senin yapmak gerken tek şey eğer ki gerçekten seviyorsan sabırla onunla konuşmana devam edip güvenini kazanmak. Bir süre sonra o sana gelip der hatta çay içelim mi diye sevgisini de kazanırsın.

juristokrat

juristokrat

Üye
Kız önceki ilişkisinden aldığı darbe nedeniyle şu an boşlukta ve mesajlaşma Nedeni de bu muhtemelen. Uzak dur derim.ısrar ile platonik aşkını elde eden görmedim kendim de dahil.

Arseyus

Üye
    Konu Sahibi
Ezel ; Haklısın kardeşim. Deminde mesajlaştık. Mesajlaşmada neşeli ve söylediklerinde farklı espirilerle karşılık veriyorum. Buda ikimizinde neşesini artırıyor. Bakalım 1-2 hafta böle olsun sonuç ne olcak. Dediğin gibi umarım kendisi bir çay içmeye gelir artık :)

Juris ; Evet kardeşim önceki ilişkisinden aldandığı için darbe almış. Çocugu hala seviyormusun dedim, evet nefretle seviyorum dedi. Ofkeli bir şekilde seviyor olabilirmisin dedim ? Ben duygularımı bilmiyorum ki dedi. Yani dediğin gibi boşlukta. Bizimde bu boşluğu kapatmamiz gerekiyor. İnş başarırım.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Benim anlamadığım nokta ise, Madem benimle ilişki kurmak istemiyor, Madem güvenmiyor, Acaba buluşmaya neden geldi, ve neden hala Mesajlaşıp muhabbet ediyoruz. Sonuçta İnsan sevmediği veya ilişki kurmak istemediği birisi için neden Muhabbet edip bir çay içmeye gitsinki

önce bunu acıklayım bırının senınle bı cay ıcmesını hemen hayra yorma
belkı senı kırmamak ıcın gelmıstır bunu cok görme bana demıssın üstelık

ikincisi kızlar zor guvenır her nekadar yapı meselesi olsada
tamam aldatılmıs eyvallah zor bısey
ama karsısına cok hoslandıgı bırı cıksa her turlu yıne adım atar
bence cok zorlama cunku olsa olurdu sen bukadar ısrar etmenden sonra
bu da benım fıkrım :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Benim anlamadığım nokta ise, Madem benimle ilişki kurmak istemiyor, Madem güvenmiyor, Acaba buluşmaya neden geldi, ve neden hala Mesajlaşıp muhabbet ediyoruz. Sonuçta İnsan sevmediği veya ilişki kurmak istemediği birisi için neden Muhabbet edip bir çay içmeye gitsinki

üstadtan inciler... :) hocam iznin varsa faceden geleyim mi?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Arseyus

Üye
    Konu Sahibi

Fikirlerine saygım var. Gayette mantıklı fakat yetersiz..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
waycell

waycell

Üye
Anliyorum ..
Platonik Ask Buu .. Benim Sana Onerecegim Sadece Su Olur .. Oda ;
Kiza Cok Mesaj At .. Cok Cok Mesaj At .. Onu Artik . Mesajlarindan Biksin .. Cok Soru Sor .. Herseyle Ilgilii ..
1 Ay Felan Bu Devam Etsin .. Ondan Sonra Soguk Davran .. Cok Soguk Davran .. Mesaj Atmayi Kes Buz Gibi Ol ..
O Eski Mesajlari, Sevgiyi, Sicakkanliligi Goremeyince Sasirip Seninle Ilgilenecektir ..
Bu Soyledigim Tam 3 Kizda Denenmis Olup %85 Olumlu Sonuc Vermistir .. (Dene) =]

kesinlikle ise yarar diyorum.ama gordugum kadaryla sana ilgi duymuyor is olsun diye msjlasiyor ben olsam ugrasmazdim kasıntı kızlar beni kasar

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Basimiza ne geliyosa bu kizlar yuzunden geliyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...