Bu Kız Milletinin Yeni Sürümü Yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
Okulda Mesela Bütün Kızlar Genelde Eteklerini Kısaltır Acık dısarda Acık Giyinir AMA bELKİ hAVALAR SICAKTIR bU YUZDEN Göbegi acık Orası Burası Acık VEDE Düşük bel Pantolon giyer Erkekler Bizde Terleyen Yerlerimizi Acıp Gezsek mi:islik Ama bunların Amacını Herkez bilir Sıcaklıkla Alakası Yok Herhangi Bir AcıklamA Bekliyorum Kızlardan EVET Neden Acık Giyinirsiniz:@:@ Cevabını Bilenler anladı Şimdi Baglantıya Gecelim Hersey Kızda Başlıyor İlk Hata Kızdan Çıkmıştır ve Erkeklerin Bazı İhtiyaclarına Karşı Özendirmedir ACIK GİYİNMEK Sizin SEVGİLİLERİNİZ oNU Giyen Birine Baksa Kızacaksınız Neden Giydi Peki Kız Onu Terledigi İçinmi Ya Özentiden Yada Teşhir AmaçLı:@:@:box:islik
Herhalde İçlerinde Var Birseyler mesela Bütün Erkekler Ona Baksın Ne biliyim Fark edilsin VS VS

Helal Olsun Ali Abimmm :oke:

bayanların giyim tarzıyla ilgili ve buna endeksli olarak ortaya çıkan sonuçlardan bahsetmeye çalışmışsın ama arkadaşım üslubun son derece iğrenç ve yakışmayacak tarzda. eğer sende bi yerlerini açmak istiyorsan açıp gez ama senin için pek ii olmayacağı kanısındayım. lütfen sömzlerinize dikkat edin burada bayan üyelerimiz var ve tanıdığım kadarıyla hepside çok iyi insanlar. özel hayatları kimseyi ilgilendirmez.

"Herhalde İçlerinde Var Birseyler mesela Bütün Erkekler Ona Baksın Ne biliyim Fark edilsin " bu sözün çok çok ağır senin bi tanıdığın bayana bunu kullansalar tepkin ne olurdu arkadaşım? ayıp ayıp aklını başına topla ve postunu silip özür dile herkesden:@

mskation

mskation

Üye
abicim kızlar şeytansa koşmayın o zaman peşlerinden alla allaa hem şeytan diosunuz hemde onlarsız yapamıosunuz :@ tekrar sölüyorum sen neysen karşınada öle biri çıkar hiçbişeyi birileri görsün bilsin die diil sevdiğiniz için yapın bakın neler çıkıyo karşınıza.(nokta:))

Kızlar ile erkekler arası ilişkiler maçlar gibidir,kımı zaman gol atarsın kımı zaman gol yersın,bazen oyuna ara verırsın ama oyun asla sona ermez biz onlara sataşacaz onlarda bıze bırbırımıze muhtacız atısmaya , kavgaya devam yani :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
abicim kızlar şeytansa koşmayın o zaman peşlerinden alla allaa hem şeytan diosunuz hemde onlarsız yapamıosunuz :@ tekrar sölüyorum sen neysen karşınada öle biri çıkar hiçbişeyi birileri görsün bilsin die diil sevdiğiniz için yapın bakın neler çıkıyo karşınıza.(nokta:))
:alkis:alkis:alkis

sonbela

sonbela

Üye
Uzun Zamandır Arkadaşlık Dışında Hayatımda Kız yok Olsunda İstemem Olmak İsteyen Cok Ama Fırsat Vermiyorum nede Olsa Seni Seviyorum Lafı Moda Oldu Önüne Gelen diyor 2 gun sonra baskasına Aynı ŞeYleri Diyor

lütfen sömzlerinize dikkat edin burada bayan üyelerimiz var ve tanıdığım kadarıyla hepside çok iyi insanlar. özel hayatları kimseyi ilgilendirmez.

"Herhalde İçlerinde Var Birseyler mesela Bütün Erkekler Ona Baksın Ne biliyim Fark edilsin " bu sözün çok çok ağır senin bi tanıdığın bayana bunu kullansalar tepkin ne olurdu arkadaşım? ayıp ayıp aklını başına topla ve postunu silip özür dile herkesden:@
Ben Kimse İiçin Kötü Demedim Kız Düşmanı Degilim Benimde Kız Arkadaşlarım Var SEVGİLİM degil Arkadaşım Odaa Acık Giyiniyorsa Onun İçin ben Aynı seyi Düşünürüm Başkasının Kullnmasına gerek yok
KURTOGLU Bırakta Kızlar Buna Karar Versin ANCAK postum Orda bende Burdayım Ve Sözümün Arkasındayım Senin Gibi Yanlış anlayan Olmazsa Her zaman Sözümün Arkasındayım

sonbela çok ama boş konuşuyosun:nono::box
toplattırma bana bütün kızları, tozun bile kalmaz...:ehe:ehe
Ya Ne Kızıyorsun SENDE yA ALLAH ALLAH GÜLESİN Ben Sözlerimde bütün Kızlar Yada Hepsi seklinde bir kelime Kullandıgımı sanmıyorum söylediklerime Uyanlar Alınsın Bana Dokunmayan Yılanda Bin yıl Yaşasın AYY olmadı SEYTAN bin yıl yasasın:ehe
:ehe

prince of hell

prince of hell

Üye
Uzun Zamandır Arkadaşlık Dışında Hayatımda Kız yok Olsunda İstemem Olmak İsteyen Cok Ama Fırsat Vermiyorum nede Olsa Seni Seviyorum Lafı Moda Oldu Önüne Gelen diyor 2 gun sonra baskasına Aynı ŞeYleri Diyor
:kop::kop::kop::kop::kop::kop: sen süprizmisin yaaaa off koptum :kop: aa arada yüz ver bak biz bulamıyoruz senin peşinde koşuyolar :ehe

ben aşık olmadımmı oldum hatta şu an bile çok seviyorum, ama ilişki istemiyorum her zaman ilgimi çeken biri var olmalı da kalp boş durmamalı. Ama bu illa hepsiyle çıkmak, sevgili olmak değil bir insanı kalbinize ait hissediyorsanız onu oraya yerleştirin siz o kişi için aynı konumda olmak zorunda da deilsiniz ama kalbiniz boş olmasın sadece hak edicek birini bulun yerleştirin sevmek çok güzel bişey ;) deneyimlerime dayanarak söylüyorum önemli olan çok kişiyle çıkmak değil sadece bir kişi bile olsa ÇOK SEVMEK hep sevin :)

sonbela

sonbela

Üye
sen süprizmisin yaaaa off koptum :kop: aa arada yüz ver bak biz bulamıyoruz senin peşinde koşuyolar :ehe
Ortamın Yoktur Sende Vardır Hata Yada Yapışkansındır :kop: Pm yoluyla Kız tavlama Dersi Verilir:kop::kop:Tabi Qarizma Kişilere Ders Veriyoruz:islik Yada Kızların Dilinden Anlamıyorsundur Bak sana Bir Taktik Vereyim Nasıl Yaparsan yAP o SENİN Sorunun Ama kendini Mustafa Topalogluna Benzet yada Nuri Alco:islik Bunu Yapamazsan Yolda Gördüğün Bir Kızı Yanına Cagır Ben seni Almam Başka Kapıya De:ehe:ehe bak o zaman nasıl Kız Peşinden Koşacak(Dövmek için):kop::kop::kop::ehe

Nazy

Nazy

Üye
şükür ediyoruz napalım:(elimizden başka bir çare gelmiyor.
manyak!!! ın bir lafı dikkatimi çekti ama sen neysen karşındakide odur diye
bu laf anlamsız.
Bir İlişkiyi Bitirmek için Kız veya erkekten birinin hata yapmasına gerek yoktur...
Kader kısmet işi bunlar...
ben hiç isyan etmedimmi... ettim hemde nasıl... hatta evde canım sıkılıyor diye parkta bile yattım(tabi annem eve geldğimde hiç hoş karrşılamadı beni)
Ama Hiçbirzaman bir kıza isyan etmedim...
Sadece bazen hayat insanı sırtından vuruyor... inatla yalandan hayata gülmek zor oluyor...
ben buna isyan ettim...
ama insan aklı öteye ermiyor o an bunların hepsinden sorumlu tutuyor çok sevdiği aşkını... yazık...
ve şu an sonbela isimli arkadaşımız bu durumda... lütfen üzerine gitmeyelim
o şu an bütün kızlardan nefret ediyor...
çünkü yaşadığı acının sorumlusunun bir kız olduğunu düşünüyor...
bende böyleydim bir zamanlar ve eminim kızlarda bir erkekten ayrıldığında
yaşadığı acıların sorumlusunun erkek arkadaşı olmadığını aynı bizler gibi geç anlıyor.
Bu olumsuz özelliğin hepimizde olduğu gibi manyak!!! isimli arkadaşımdada olduğundan eminim

İnşallah heyşey bizim istediğimiz gibi değilde... kalbimizin istediği gibi olur...
onu dinlersek yanlış yapmayız:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
şükür ediyoruz napalım:(elimizden başka bir çare gelmiyor.
manyak!!! ın bir lafı dikkatimi çekti ama sen neysen karşındakide odur diye
bu laf anlamsız.
Bir İlişkiyi Bitirmek için Kız veya erkekten birinin hata yapmasına gerek yoktur...
Kader kısmet işi bunlar...
ben hiç isyan etmedimmi... ettim hemde nasıl... hatta evde canım sıkılıyor diye parkta bile yattım(tabi annem eve geldğimde hiç hoş karrşılamadı beni)
Ama Hiçbirzaman bir kıza isyan etmedim...
Sadece bazen hayat insanı sırtından vuruyor... inatla yalandan hayata gülmek zor oluyor...
ben buna isyan ettim...
ama insan aklı öteye ermiyor o an bunların hepsinden sorumlu tutuyor çok sevdiği aşkını... yazık...
bende böyleydim bir zamanlar ve eminim kızlarda bir erkekten ayrıldığında
yaşadığı acıların sorumlusunun erkek arkadaşı olmadığını aynı bizler gibi geç anlıyor.
Bu olumsuz özelliğin hepimizde olduğu gibi manyak!!! isimli arkadaşımdada olduğundan eminim

İnşallah heyşey bizim istediğimiz gibi değilde... kalbimizin istediği gibi olur...
onu dinlersek yanlış yapmayız:)

cok güzel :oke:
yorumsuz bir anlatım

sonbela

sonbela

Üye
ben buna isyan ettim...
:agla:agla:agla:agla:agla2::cry::cry::cry::agla2: :agla2: :2agla::2agla::agla:agla ali ya caktırmasaydın Nefret Falan.. Hem Kız degilse Kim SORUMLU Benim Bu Acılarımdan Kendim mi Sevmekmiydi HATAM Ali neydi Hatam Söyle Onu Yapmadan bir De deneyeyim?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ben Sevdigim İçin sevdigim KİŞİDEN Vazgectim Yalan Söyledim Ama sonuc Ne Oldu Bilenler Var dimi ali.. Konuyu Saptırmayalım Bu yeni Sürüüm Cıkmayacaksa Ben Eski yani Şuanda Güncel Olan sürümü Denemem bile:@:@ Çook Denedikk Beta Sürüm Hatalı Çıktı:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt