Aksine Gülesin Edirneyi Belki Küçük Görebilirsiniz Ancak Hem batı Hem Avrupa Şehri Bircok Sınır Kapısı Burda Ve Bahsettigim OlayLar Burda Mevcut Hemde Fazlasıyla Gençlikte Avrupaya Özentilik Başladı Onlar Gibi Serbest Yaşam Vb Şeyler Özellikle Metal Gibi Saçma bir Müzik&Yaşam Tarzı Bunların Başında Bunlarıda Örnek Alsın Onlar
1 Avrupada (Almanya) İşsiz Kızlarla Evlenen Erkek Yok
2 Avrupada (Almanya) Erkekler Kız Seciyor İstedigi Kıza Yüz Veriyor İstedigine Vermiyor
3 Avrupa Ülkelerinden Birinde Sanırım Amerikada Çok Tecavüz Olayları Yaşanıyor Diye Düşük Bel Pantolon Yasak
4 Yanlış Hatırlamıyorsam Fransada Acılan Genelevde Erkekler Var
Ve Diger akla Gelmeyen Bir Çok Şey
Üstelik Ben sadece Edirneyi KasDetmiş degilim Hem Aslen İstanbulluyum Bununla beraber Tekirdag, Kırklareli İllerindede Çok Kaldım yani 4 İl Yüz Ölcümü Buyuk Ama az İnsan Olan Kırklarelide ise Tanıştıgım Bir Kızla İLK GUNDE Neler Yaşadım Kİ bU 3 SENE ÖNCEYDİ 16/17 Yaşımdaydım Bir Kız Bu Kadar Pasif Olmamalı Kendini Bilmeli Her yerde aynı Şey Var Ama Köylerde Bilemem

Konu Kavgaya Dönüşsün İstemem Söylenecek Çok Şey Var ASLINDA. Hem erkeklerde De Çok Suc Var Sanki Kız Kalmamış Gibi Oluyoruz Kızlara sulanma gibi seyler Olunca Bizim Kızlar Havalarda Avrupa biziM Türk Oldugmuzu Buradan Anlıyor Cünkü Orda erkekler Degerli Burdaki Gibi Basit Degil