Bu Kız Milletinin Yeni Sürümü Yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxiburak

maxiburak

Üye
ben memnunm walla

mskation

mskation

Üye
Üstte bi arkadaş yazmıstı ask virus gıbıdır dıye ona katılıyorum ask full donanımlı hersene kendını yenıleyen bı vırustur kendınızı de pc olarak kabul edın kptırdınız mı kendınızı çökersınız ne avast kurtarır nede kaspersky bu çökme durumu baya devam eder ne zamankı o vırus sızı terkedene kadar yada sız ondan kurtulana kadar tabıkı bu bı dongu bıdahakı vıruse kadar mutlu gunler sızı beklıcek sonrası malum :D ...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ouss ve diğer erkekler ağzımı açtırmayın isterseniz siz sanki çok iisinizde bide kızları beğenmiosunuz:@ siz gerçek aşk peşinde olun emek harcayın bakın ne kızlar çıkıyo karşınıza !
:alkis:alkis:alkis:alkisBRAVOOOOOOOOOOOO......

Nazy

Nazy

Üye
dreamgirls

dreamgirls

Üye
istisnalar kaideyi bozmuyo işte nazy....
bir kaç domates çürük diye bi kamyon domatesi çöpe atamazsın...;)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Yaf Gerçek Sevgimi Ugrunda köpek oldugum bir kızdan bahsedim şuan bana maillerde küfür ediyor

Onun herşeyi yaptım kötü yoldan uzaklaştırdım ailesi arkadaşı dostu kardeşi oldum Dogumgününü kutladım party şeklinde hani bana verdigi cvp ondan sadece eskisi gibi olmasını istedim o kayboldu karanlıgında...:( boşversenize Aşk diye bişe yok artık bende Kız neyse Erkekte ona göredir..Kime ne yakışıyor kim ne hakediyorsa öle gider...:oke:

sonbela

sonbela

Üye
ALpeRenBuGRa´isimli üyeden Alıntı
Erkek Milleti Erkek Gibi Erkek Adam Gibi Adam Olsaydı Kız Milleti De Buna Mukabil Doğru Düzgün Olurdu. Tencere Dibin Kara Misali...

Hiç Alakası Yok Erkek Tamam Erkeklerin Yaptıgı Hataları Var Yok Degil Ancak Bu Kızlar Biz Ne yaparsak Abartıyor Kendini Bilmiyorlar o Konuda Kat Kat Fazlasını Yapıyor Örnek ERKEK yALAN sÖYLÜYOR kIZ bunu Ögrenince Aldatıyor:@:@ Biz Canım Birsey İstemiyor Diye Yalan Söylesek Onlar Seni Seviyorum Diye Söylüyor:islik Ben Bugune Kadar Hep Bana Söylenen Söze Karşılık Vermişimdir İçimden Geleni Söylemişimdir Ama Kızlar 1 Günde canı aşkı Çok Sevdigi Oluruz 1 AY SONRADA hiçbirşeyi:@:sopa::box:box Hep Beraber Kızları Formatlamaya Başlasak İyi OLur:kop::kop::ehe

sonbela

sonbela

Üye
Okulda Mesela Bütün Kızlar Genelde Eteklerini Kısaltır Acık dısarda Acık Giyinir AMA bELKİ hAVALAR SICAKTIR bU YUZDEN Göbegi acık Orası Burası Acık VEDE Düşük bel Pantolon giyer Erkekler Bizde Terleyen Yerlerimizi Acıp Gezsek mi:islik Ama bunların Amacını Herkez bilir Sıcaklıkla Alakası Yok Herhangi Bir AcıklamA Bekliyorum Kızlardan EVET Neden Acık Giyinirsiniz:@:@ Cevabını Bilenler anladı Şimdi Baglantıya Gecelim Hersey Kızda Başlıyor İlk Hata Kızdan Çıkmıştır ve Erkeklerin Bazı İhtiyaclarına Karşı Özendirmedir ACIK GİYİNMEK Sizin SEVGİLİLERİNİZ oNU Giyen Birine Baksa Kızacaksınız Neden Giydi Peki Kız Onu Terledigi İçinmi Ya Özentiden Yada Teşhir AmaçLı:@:@:box:islik
Herhalde İçlerinde Var Birseyler mesela Bütün Erkekler Ona Baksın Ne biliyim Fark edilsin VS VS

kamyaonda sağlam domates....
samanlıkta iğne aramaya benziyor
Helal Olsun Ali Abimmm :oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
kamyaonda sağlam domates....
samanlıkta iğne aramaya benziyor
kamyonda domates ya da samanlıkta iğne aramıyoruz nazy...
demek istediğimi anladın sen. ama bi kamyon domateste elbette bir kaç çürük vardır ve bu ya senin poşetine gelir rastgele ya da bir başkasının poşetine... bazen bütün çürükler senin poşetinde olabillir, bazen hep iyiler olur... ama bir kaç çürük içinde koca bi kamyon domatesi heba edemezsin... kızlar da böledir belki milyonlarcası içinde bir kaç tane vardır farklı olan. bu da sana denk gelmiştir. bazen şans, bazen de kişi kendine bakmalıdır doğru muu yanlış mı... biraz da kendini sorgulaması gerekir. karşı tarafı suçlamak her zaman için kolaydır.

--------------- Ekleme ---------------

burak biraz abartmışsın açıkcası... tek bi pencereden bakmışsın etrafında olanlara... anlattıkların büyük şehirlerde, senin etrafında olan şeyler sanıyorum... inan türkiyenin diğer köşelerinde durum bundan kat kat farklı. biraz geniş düşün lütfen...
beğenilmek tabii ki güzel bi duygu. ama abartmamak gerek tabi... eminim sen de beğenilmek için elinden geleni yapıyosundur. ama kız erkek farklıdır.. bunlar anlatılmaz işte... anlayana...

sonbela

sonbela

Üye
Aksine Gülesin Edirneyi Belki Küçük Görebilirsiniz Ancak Hem batı Hem Avrupa Şehri Bircok Sınır Kapısı Burda Ve Bahsettigim OlayLar Burda Mevcut Hemde Fazlasıyla Gençlikte Avrupaya Özentilik Başladı Onlar Gibi Serbest Yaşam Vb Şeyler Özellikle Metal Gibi Saçma bir Müzik&Yaşam Tarzı Bunların Başında Bunlarıda Örnek Alsın Onlar
1 Avrupada (Almanya) İşsiz Kızlarla Evlenen Erkek Yok
2 Avrupada (Almanya) Erkekler Kız Seciyor İstedigi Kıza Yüz Veriyor İstedigine Vermiyor
3 Avrupa Ülkelerinden Birinde Sanırım Amerikada Çok Tecavüz Olayları Yaşanıyor Diye Düşük Bel Pantolon Yasak
4 Yanlış Hatırlamıyorsam Fransada Acılan Genelevde Erkekler Var
Ve Diger akla Gelmeyen Bir Çok Şey

Üstelik Ben sadece Edirneyi KasDetmiş degilim Hem Aslen İstanbulluyum Bununla beraber Tekirdag, Kırklareli İllerindede Çok Kaldım yani 4 İl Yüz Ölcümü Buyuk Ama az İnsan Olan Kırklarelide ise Tanıştıgım Bir Kızla İLK GUNDE Neler Yaşadım Kİ bU 3 SENE ÖNCEYDİ 16/17 Yaşımdaydım Bir Kız Bu Kadar Pasif Olmamalı Kendini Bilmeli Her yerde aynı Şey Var Ama Köylerde Bilemem:ehe:ehe
Konu Kavgaya Dönüşsün İstemem Söylenecek Çok Şey Var ASLINDA. Hem erkeklerde De Çok Suc Var Sanki Kız Kalmamış Gibi Oluyoruz Kızlara sulanma gibi seyler Olunca Bizim Kızlar Havalarda Avrupa biziM Türk Oldugmuzu Buradan Anlıyor Cünkü Orda erkekler Degerli Burdaki Gibi Basit Degil

dreamgirls

dreamgirls

Üye
evet söylencek çok şey var ama, bulunduğum konum dolayısıyla susuyorum...

Altun.

Altun.

Üye
Yama felan yazsın bari birisi versiyon güncelleyelim :d

şaka bi yanada her şehirde kültür farklılığından dolayı kızlar değişik olabiliyr mesela sonbela adlı arkadaşımızın anlattığını ben bizzat yaşadım. ama gelin görünki durum samsunda farklı kısacası birazda iyi kıza çatma meselesi. şans işi yani.

ama bizim erkeklerde de suç buluyorum. çok kısa bir süre beraber olmalarına rağmen adam sanki 10 yıllık karısı gibi anlamsızca sıkı sıkıya bağlanıyrlar. Kendini kontrol edemyr sonra isyanlara girip olaya kendi açısından bakıyr.

unutulmaması gereken nokta GÖNÜL KAÇANI KOVALAR

sonbela

sonbela

Üye
Kız=Şeytan demek..:islik Hem Bizim Gülüşümüz :ehe:ehe:ehe Kızların Gülüşü :seytan:

:kop::kop::kop:

mskation

mskation

Üye
SHEİTAN

SHEİTAN - Türkçesi : Şeytan

SHE - Türkçesi :Bayanlar İçin O (Kişi Zamiri)

İlginç bi tesadüf ama korkutucu :D

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama neyse ... :D

omayra

Üye
Avrupalıların "kötülük" anlamına gelen ve aynı zamanda "şeytan" anlamında da kullandıkları kelime olan "evel", "eve" kelimesinde türetilmiştir ki, "eve" kelimesi, "havva"nın avrupacasıdır :) Hasılı kelam, ilk kadın insan olarak pek çok dinde kabul gören havva anamız, onlarda kötülüğün simgesi olarak kabul görmüş ve şeytan kelimesini de ilk kadının adından türetmişler.

Erkek egemen bir toplumda, kadının tüm kötülüklerin anası olarak gösterilmesi, hatta bizzat "şeytan"ın ta kendisi olarak seçilmesi son derece anlaşılır. Zira nefsine hakim olamayacak kadar "aciz", "zavallı" olan kimi erkekler, hemen topu kadına atar ve şeytana uydum derler. Şeytan, insanın içindedir. Adına da "nefis" denir. Şeytana özgülenen "kandırma" hareketi, kadınların da istediklerini yaptırmada pek çok kere kullandıkları bir taktik olduğundan mıdır bilinmez, erkekler kandıklarında hemen kadınla şeytanı eşdeğer görme eğilimde olurlar. Bu da ilginç bir saptamadır tarafımca yapılan.

sonbela

sonbela

Üye
İçimizde Oldugu Kadar Dışımızdada Şeytan Çok Ama Her Kızda Maske Var Maske Cıkınca Nedense Melek Diye Düşündügümüz Kız Bir Bakmışız Meğer ŞEYTANmış Tabi Bu kendimizce Olsada Acı Bir Gercek Kızları Her Ne Kadar Saf Temiz Kalpli Melek Olarak Görsekte Mutlaka Birgün Maskeler Düşüyor Belki Aynı Seyi Bayanlar da Düşünür Ancak İstatistik Olarak Hesaplansa Kadın Daha Şeytandır En Basit Örnek:Evli Ve Aldatan Kadın Cok bunu Evli Erkekle Yaptıgını Varsayarsak Erkegin Aldattıgını Anlayan Kadın Sayısı 100 ise Kadının Aldattıgını Anlayan Erkek 30civarı Olur Böylece Masum Görünen Melekler Ne Kadar Kurnaz Ve Şeytan Oldukları Anlaşılır... Biz Temiz Kalpliyiz Kadınlar Bizi 2 gülücük Bir Öpücük Bizi Kandırır, Ama onlar bu Sadece Evlenmeden Önce Kanar 2cift Güzel Söze...:@:vur

Kızlar Tarafından KolLayın Beni Gençler:islik:sopa::P:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
sonbela çok ama boş konuşuyosun:nono::box
toplattırma bana bütün kızları, tozun bile kalmaz...:ehe:ehe

manyak!

manyak!

Üye
abicim kızlar şeytansa koşmayın o zaman peşlerinden alla allaa hem şeytan diosunuz hemde onlarsız yapamıosunuz :@ tekrar sölüyorum sen neysen karşınada öle biri çıkar hiçbişeyi birileri görsün bilsin die diil sevdiğiniz için yapın bakın neler çıkıyo karşınıza.(nokta:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt