Bizim çocukluğumuzda ayıcılar dolaşırdı. Adamın biri, elinde tef, sokak sokak gezdirirdi ayısını. Hamamda kadınlar nasıl bayılır dediğinde ayıcık yere atıverirdi kendini, burnundan bir zincirle bağlı oluşu hep içimi ürpertirdi
Şimdilerde yok ayıcılar, iyiki de yok. Vay bee, nerelere daldım gittim. Fotoğraflar çok güzel teşekkürler dreamgirls 
Ayıyla yavrusu çok güzel. Ayı yavrularını hep çok beğenmişimdir ama uzaktan tabiBizim çocukluğumuzda ayıcılar dolaşırdı. Adamın biri, elinde tef, sokak sokak gezdirirdi ayısını. Hamamda kadınlar nasıl bayılır dediğinde ayıcık yere atıverirdi kendini, burnundan bir zincirle bağlı oluşu hep içimi ürpertirdi
Şimdilerde yok ayıcılar, iyiki de yok. Vay bee, nerelere daldım gittim. Fotoğraflar çok güzel teşekkürler dreamgirls
![]()
Şimdi Yeni Modern Ayılar var.
Otobüste Alışveriş merkezlerinde Veya Herhangi biryerde
Karşınıza çıkabiliyorlar.....

Ayıyla yavrusu çok güzel. Ayı yavrularını hep çok beğenmişimdir ama uzaktan tabiBizim çocukluğumuzda ayıcılar dolaşırdı. Adamın biri, elinde tef, sokak sokak gezdirirdi ayısını. Hamamda kadınlar nasıl bayılır dediğinde ayıcık yere atıverirdi kendini, burnundan bir zincirle bağlı oluşu hep içimi ürpertirdi
![]()

Şimdi Yeni Modern Ayılar var.
Otobüste Alışveriş merkezlerinde Veya Herhangi biryerde
Karşınıza çıkabiliyorlar.....