Bu Kanala Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Atakan

Atakan

Üye
pek bişey anlamadım

technonur

technonur

Üye
medya=para=yalakalık

yusufucan

yusufucan

Üye
SkyTürk Ve Ntv Bunlar Haber Bazında Birinci Derim Ben ;) Uydu var ama Hiç Kanal 24ü İZlemiyorum

emjoy

Üye
şuan tek tarafsız yayın yapan kanal sky türk kanal 24 akp nin kanalıdır stv kana7 doğan grubu felan

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
kanal türk tuncay özkanda iken sanki tv den yok bu kelimeyi bul yok şu resimdeki farkı bul vb. yarışmaları yapılmıyormuydu şu an biz tv de yapılmıyormu sanki. lütfen siyasi görüş gerçeklere gölge düişürmesin.:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

N!rvana

N!rvana

Üye
Ntv veya Kanal d diyorum,belki de fazla takip edemediğimdendir ama Sevmemin tek nedeni insanlara mikrafonıu uzatıp çektiği çileyi bazı insanları suratına vurdurmak.Geçenlerde izlediğim nerdeyse gözlerimden yaş geliyordu inanamadım.Adam işinden çıkarılmış sanırsam sonra hasteneden hastaneye dolaşıyo ve öyle bir anlatıyordu ki tüylerim diken diken oldu bulursam atıcam buraya mutlaka izlemelisiniz.

hiker_lover

hiker_lover

Üye
ewet ntv çok iyi bide ntv nin ntvspor kanalı çok çok iiii

ALPARS™

ALPARS™

Üye
En güvendiğim spor haber kanalı Samanyolu haber ve ntv spor.

engin 123

engin 123

Üye
Pek Haber İzlemem Ama Haklısın

ismail0720

Üye
dedigin gibi kanallar bi acayipleşti buda demek oluyorki hükümetten kim yardım (para ) alıyorsa 90 derece dönüyor ve elinden gelen herşeyi hükümet için kullanıyor benim şahsi düşüncem yanılabilirimde ama paylaşmak istedim saygılar.

Musa.26

Üye
kanal7 ....:)

FiReFLy_

FiReFLy_

Üye
kardes tayyeap in bizzat kendi kanalıdır 24 tv star gazetesini de aldılar ordan da Türkiye yi ele geçirme çabası içerisindeler biraz daha dikkatli izle kanal tayyeap der baska bisey demez star gazetesi de öyle:@

Figo_78

Üye
evet bencede trt 1

Burak

Üye
yerel kanallar en iileri
(kanal d show star vs.vs.vs.

Takipçi Satın Al

Üst Alt