Bu Kanala Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

karides

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kanala Dikkat
Adı 24 TV. Türksat 11754 V(Dikey) 3900 parametrelerinden yayın yapıyor. İlk izlediğimde programları benim için sınıfı geçti diyebilirim. Ama haberleri için aynı şeyi pek söyleyemem. Biraz hükümet kokuyor gibi geldi bana. Ya da köprüyü geçene kadar... hükümete yaranıyormuş gibi geldi. Köprü ne diyeceksiniz şimdi. Çok ilginçtir ki Türkmeneli TV ile aynı anda Kablo TV için başvuru yapan bu kanal hemen kablolu yayına alındı (!) Türkmenel TV'ye yapılan farklı muamele bana birilerinin ricasıyla alındıkları izlenimini verdi. Ayrıca haber kanalları içerisinde NTV'yi tek geçerim ve başka kanalların haberlerini pek izlemem ama haber televizyonları içerisinde rekabet herşeye rağmen sevindirici.

• Beğen
Tepkiler: hiker_lover

jöly

Üye
NTV haber kanalı olarak çok iyi..:spr
dünkü mitingi canlı aksamadan yayınlayan tek kanal ise Kanaltürk'tü ama..burda biraz çeliştim..
:(

karides

Üye
    Konu Sahibi
dünkü mitingi canlı aksamadan yayınlayan tek kanal ise Kanaltürk'tü ama..burda biraz çeliştim..:(

Medya dünyasını anlamak çok zor Jöly. Şöyle ki, Irak savaşının ilk günlerinde çıkacak tezkereye en sert muhalefeti yapan ve Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yayın politikasından ödün vermeyen en gerçekçi ve tarafsız haber kanalı bence NTV olmasına karşın, dünkü yayında yaşanan kopukluklar için elbet bir bildikleri vardır.

Kanaltürk konusuna gelince yukarıda da dediğim gibi medya dünyası içinde bulunulmadığı sürece anlaşılması çok zor. Zira Kanaltürk'ün uyduda yayın yapan Avrupa'ya yönelik eurotürk kanalında gece saat 00.00'dan sonra bir iki baldırı çıplak çıkarılıyor ve sabaha kadar kanal frekansı chat kanalı olarak kullanılıyor. Tuncay Özkan gibi her yerde Atatürkçü olduğunu dile getiren bir adamın kanalında sırf para kazanmak uğruna etik ilkelerden ödün verilmesi bence çok daha büyük bir çelişki. Yani bahsettiğim şeyin başka bir kanalda yapılıyor olmasını anlayabilirim. Ama kanaltürk televizyonunun böyle bir şeye alet edilmesini aklım almıyor.

jöly

Üye
dediğin gibi Karides "medya dünyasını anlamak çok zor..." :(

adrenalin043

Üye
:):):)

njoyy

Üye
en iyisi haber 7 kanalı:)

hikmetmrb

Üye
walla arkadaşlar haberler konusunda öncelik trt 1 olması gerek ama bundan söz etmiyoruz ardından kanal 7 stv vs. ben bu büyük kanalları anlamıyorum reyting uğruna pireyi deve yapıyor birde kanal 1 yokmu kaç kere magazin veriyor flaş flaş tam yarım saat bekliyorum zamping geliyorum yine aynı kanala hala flaş yapıyor ardından verdiği flaş haber ne tabiki saçmalık mğer adama şaka yapmışlar bide üstüne üstüne gidiyorlar
böyle ne magazin ne de haber haberde bile aynını yapıyorlar kınıyorum saygılar laz=laril hiko

Altun.

Altun.

Üye
ntv yi tek geçerim

SelmanTE

SelmanTE

Üye
izlediğim haber kanalları: haber 7, samanyolu haber, cnn turk ve ntv. başkasında doğru haber yok zaten :oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
doğru söylüyorsunuz

maxiburak

maxiburak

Üye
samanyolu bence yalan haber wermioo

baysezgin

Üye
Bence en iyileri Ntv,24 ve skytürk

keremerson

keremerson

Üye
atv, kanald, show tv
:p:p deermişim :p:p
:ehe

dediğiniz gibi ntv haber açısından gerçekden güzel.. :oke:

o9uz

o9uz

Üye
dünkü mitingi canlı aksamadan yayınlayan tek kanal ise Kanaltürk'tü ama..burda biraz çeliştim..:(

tabi kanaltürk yayınlicak adamların kendi mitingi.zaten yayınlanmasına da gerek yoktu herkes kendi kendine yürüdü orada o zamanlar saçma bişeydi

gokhanez

Üye
Haber Bakımından NTV ve SkyTürk Gayet İyi...

Flash Tv ve Kanaltürk Devlete Ağzına Geleni Sayıyor...Bu Kanalların Haberlerini Direk Geçiyorum :)

recepali

recepali

Üye

NTV en iyisi yaw bırakın haber kanalı aramayı

technonur

technonur

Üye
en iyi haber kanalı günümüzde yok bence hepsi birşeyleri kendine göre yontuyor doğan grubu akpyi şakşaklıyo kanaltürk vs gibisinden kanallar sözde atatürkçülüğü savunup rating yapma peşinde atıp tutuyo ama şuan için bence seyredilebilirlik konusunda ntv daha iyi bir seçim gibime geliyo

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Bence Fox , Stv V.b Bunlarda Iyi

nozden

nozden

Üye
bilemedimm

AsD1992

AsD1992

Üye
Ntv,CnnTürk ^^