Sigara haricinde müthiş![]()
En iyisi ne gerek var ki kullanmaya hayat gelip geçici bu dünyan yıkıldıysa öbür dünyanın yıkmanın alemi ne kendini yakmanın alemi ne... Kim ne derse desin hiçbir şey için kendini öldürmeye değmez. Mazlum hocam yanlış anlama ama bunları içince herşey bitiyor mu hayır geçiyor mu hayır anlık olarak kendini kandırmaktan öteye gidemiyorsun belki haddime değil ancak daha fazla geç olmadan dön bu yoldan sirkelen kendine gel ve önüne bak..Sigara kullanan bir kişinin cigerleri ancak 15 senede eski haline donebiliyormus. Hiç kullanmadım su illeti
o zararlı bu zararlı bu dünyada ne kadar güzel şey varsa hep zararlı zaten bak keyfine dostum öylede öleceğiz böylede
Vallahi ben hayatımda hiç efkardan içmedim. Keyfimden içtim.
Rakıyla şarabı efkarın yanına koymaya kıyamam...
Ama şöyle güzel bir manzarayı karşına aldın mı, balığının yanına rakını aldın mı, hele bir de dostlar varsa yanında, hatta tatlı da bir fasıl...
Ya da kırmızı etinin yanına şarabını alıp yudumladın mı, canına can katar.
İçmek başka sarhoş olmak başkadır.
Mesela ben hayatımda hiç sarhoş olmadım. Olandan da hoşlanmam zaten.
bende sadece önemli günlerde içerim içtiğimi gören arkadaşlarım bugün neyi kutlamayı unuttuk diye gelir başımaAh Be Dostlar ..
Size Gore Kolaydir Icme - Etme Demek .. Anliyorumm ..
Cok Guzel Benim Icin Tavsiyeler Veriyorsunuz .. Allah Razi Olsun Hepinizden ..
Ben Bunlarin Hepsinin Zararli Ve Gunah Olduqunuda Biliyorumm ..
Ama Benim Dertlerim Almis Basini Gitmis .. Ben Bu Canin Benim Olmadiqinida Biliyorum ..
Kendime Zarar Verdiqiminde Farkindayim .. Ama Iciyorum Iste ..
Okuyorum, Iciyorum .. Yapacak Baska Birseyim Yok Cunku ..
Soz'Un Oz'U Bu ..