Bu kadarına pes!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
nasıl normale döner?Fenerin olmadığı bu lige digiturk bekle verir bu parayı.İtalyayı karıştırma burayla çok farklı burda kulüpler dernekler kanuna göre yönetiliyor.Gelirler nasıl düşüyor görürsün ufukcum ilk başta kimler karşı çıkıyor buna bu da görülür:)

cehili

cehili

Üye
Ya muratcım bırakın kendini bulunmaz hint kumaşı görmeyi Allah aşkına. Bu ligi tek takım götürmüyor 18 takım var bu ligde. 1 sene düşer yine normale döner.Adamlar aa Fener düştü hadi bizde geri çekilelim deyip kaç sene kendi ekmeklerini ellerinin tersiyle iter.

fireman87

fireman87

Üye
nasıl normale döner?Fenerin olmadığı bu lige digiturk bekle verir bu parayı.İtalyayı karıştırma burayla çok farklı burda kulüpler dernekler kanuna göre yönetiliyor.Gelirler nasıl düşüyor görürsün ufukcum ilk başta kimler karşı çıkıyor buna bu da görülür:)

Peki bu durumdan sizin kàrınız ne oluyor ? Yani cebinize para giriyormu ? Çok merak ettim gerçekten.

cehili

cehili

Üye
Amatör branşlarda 3-5 ne kazanırlarsa artık :ehe

fireman87

fireman87

Üye
Arkadasları anlayamıyorum yani, Ağır ceza mahkemesi bakıyor bu olaya, birkac kişide son yayınlanan haberleri buraya koyuyorlar sonra yok efendim galatasaraylılar yalan haber yayıyor, Bunlar kendilerimi uyduruyorlar ? Gazetecilerden alıntı haberler bunlar onlar bizden daha yakından takip ediyor.. O yüzden çıkıpta yalan haber demeyin yalan olsa zaten ortaya çıkar ama ya gerçek olursa o zaman ne olacak ? Anlıyorum fanatiksiniz ama ne kazandığınızı merak ediyorum, itibarmı ? güçmü ? paramı ? - Hiçbişey.

greenmile

greenmile

Üye

Peki bu durumdan sizin kàrınız ne oluyor ? Yani cebinize para giriyormu ? Çok merak ettim gerçekten.

Fenerbahçe bu ligin lokomotiflerinden biridir.İstersen bir test yap Fenerbahçe maçlarının reytinglerine falan,tffnin gelirlerine,ona buna şuna bak bu ligte fenerin olmamasının ne anlama geleceğini ona göre daha iyi anlayacaksın,benim cebime para girip girmemesi önemli değil.Diyelim feneri küme düşürdüler.Ertesi gün gider 8 yıllık digiturku iptal ettiririm,her fener taraftarı bunu yapar,maç izleten mekanların pek çoğu bunu yapar,3-5 kişiden bahsetmiyoruz.

fireman87

fireman87

Üye

Fenerbahçe bu ligin lokomotiflerinden biridir.İstersen bir test yap Fenerbahçe maçlarının reytinglerine falan,tffnin gelirlerine,ona buna şuna bak bu ligte fenerin olmamasının ne anlama geleceğini ona göre daha iyi anlayacaksın,benim cebime para girip girmemesi önemli değil.Diyelim feneri küme düşürdüler.Ertesi gün gider 8 yıllık digiturku iptal ettiririm,her fener taraftarı bunu yapar,maç izleten mekanların pek çoğu bunu yapar,3-5 kişiden bahsetmiyoruz.

Tamam ben bi beşiktaşlı olara bunu kabul ediyorum.. Benim anlamadığım şey şu ; Sizin kazancınız ne olacak bu durumda ? Kendinizimi tatmin edeceksiniz ? Fenerbahce canını ver dese benim için verecekmisin ? Ne kadar gülünç bi durum..

greenmile

greenmile

Üye
kusura bakma ben takım tutuyor olmak için takım tutmam,başarıda başarısızlık da takımımızın yanındayız.Gerektiğinde resti çekersin onlar sana yalvarır

fireman87

fireman87

Üye
kusura bakma ben takım tutuyor olmak için takım tutmam,başarıda başarısızlık da takımımızın yanındayız.Gerektiğinde resti çekersin onlar sana yalvarır

Kardesim onda sıkıntı yok zaten, sen benim sorumu yanıtla daha güzel iletişim sağlayalım, sorununu anlamak istiyorum gerçekten.. Fenerbahce cocuğunu ver dese, vericekmisin ? Mal varlığını feda et dese vericekmisin ?

greenmile

greenmile

Üye
Kardesim onda sıkıntı yok zaten, sen benim sorumu yanıtla daha güzel iletişim sağlayalım, sorununu anlamak istiyorum gerçekten.. Fenerbahce cocuğunu ver dese, vericekmisin ? Mal varlığını feda et dese vericekmisin ?

ne alaka fenerbahçenin benim çocugumu istemeyeceğini ya da mal varlıgımı feda etmemi,yada canımı istemeyeceğini sende biliyorsun.Ama bir geçek varki istanbulda olsam kombine mi alır takımıma katkı sağlardım.Bağlılık bu aşk gibi

fireman87

fireman87

Üye
Ben farzı misal diyorum zaten güzel kardesim hemen asabileşme,Aşk.. Bi insan aşìk olduğu kimseye herşeyini verebilir.. Ama bu sendeki gibi bi aşk ise eğer bilemiyorum doğrusu.. İnsanlardaki bu mantığı bi türlü anlayamıyorum takımıma aşığım ben, bak bak.. Gülüp geçiyorum sadece.. umarım hak yerini bulur sizde rahatlarsınız bizde.

greenmile

greenmile

Üye
yoo asabileşmedim ben gayet sakinim,bende bunu anlamıyorum iyiyken iyi alkışlıyalım kötüyken aldığı parayı sanki bana verecek mantığı bende bunu anlamıyorum.

fireman87

fireman87

Üye
Bende o zihniyetle düşünmüyorum ama sendeki bu tavırları görünce insanın ister istemez o aklına geliyor.. Eğer küme düşerse artık lig tv'ye para ödemezsiniz sizin için daha iyi :oke:

greenmile

greenmile

Üye
şakacı seni:ehe

cehili

cehili

Üye
:ehe:ehe

Aziz yine bir plan kuruyor belli oldu bakalım ne yapacak :hmmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bence de fenerbahçeye bişey olmaz nedeni greenmile de yazmış lig tv alanlar üyeliğini iptal etse türk futbolu sekteye uğrar çok büyük paralar dönüyor.o yüzden fenere bişey olmaz.eğer cesaretleri varsa aziz yıldırımı hakkaniyetle yargılarlar.ama o da olmaz:) yani bu olay böyle çıkar sesi çıkmayanlar güçsüzler hatta suçsuzlar yargılanır ceza alır.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt