Ben bu haber'in doğru olduğuna inanıyorum..Neden mi ???...
Karabük'ün ikinci kalecisi Fenerbahçe-Karabük maçının bittiği gün tv8'e bağlandı..Ve ona Emenike'nin sakatlığı olmamasına rağmen neden oynamadığını sordular...Karabük'ün ikinci kalecisi: dediğiniz gibi Emenike'nin hiçbir sakatlığı yok.Antremanlara çıktı hiçbirşeyi yoktu ama maç günü kayboldu dedi...(Bu birinci bomba)...Emenike gibi bir adamı karabük gibi bir takım'ın ilk 11 e almamasını başka neye bağlarsanız bağlayın.....Sonra aynı adama(Karabük'ün ikinci kalecisine) Ahmet çakar sormuştu heralde...:Emenike'nin transferi konuşuluyor..Beşiktaş'a Fener'e Trabzon'a ..bildiğin birşey varmı emenike hangi takım'a gidicek....Adam ağzından kaçırdı...Emenike transfer oldu heralde dedi...Stüdyodakiler sorulara devam etti tabi adamı sıkıştırıyorlar..Bir yandan Ahmet çakar bir yandan erman diğer yandan sunucusu....Büyük ihtimal fenerbahçe'ye emenike transfer oldu demezmi.........Ama benim açıklamam doğru olmaz başkanımız'ın açıklamasını bekliyelim felan diyip düzeltmeye kalktı ama rengini belli etti..
Ben ondan sonra bütün çevreme Emenike'nin fener'e transfer olduğunu dedim inanmayanlar oldu tabi..Olum beşiktaş'ımız da alabilir..Ts de kaçırmaz diyenler oldu...
Sonuç olarak :Herşey ortada adamdan duyduğumuz gibi...
Hiçbir bilginiz olmadan haber'e doğru veya yanlış denilmez....Ama benim bir bilgim varki konuşuyorum....Ve bana göre bu haber doğrudur....
Diablos hocam sanada bir sözüm var......Sen diyorsunki yargıdan sonuç çıkmadan hiçbir haber doğru değildir diye...Yargı sonucu bizim dediklerimiz çıkarsa haber yalanmı çıkıcak ??????.....Dediğin laf'ın doğrusunu söyliyeyim de öğren....Yargı sonucunu söyleyen haberler yargı sonucu çıkmadan ne doğrudur nede yanlıştır...Sende haber'e yanlış diyerekten fanatik fb'li olarak olaya objektif bakmadığını gösterdin

........