Bu kadarına pes!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
her futbolcu için tek tek açıklamamı yapacağız şimdi.:)doktor sakat değilsin oyna demiş adam oynamamış.fenerbahçe transfer sezonundan önce adamla 9milyon euro karşılığında anlaşmış.her iddia doğru olacak diye de bir kural yok.

Masha

Masha

Üye
Yalan haber böyle olur işte suraya bırde fenerbahcenın uefa ya katılacagını acıklayan uefa basın sozcusunun lafını yapıstırın neden antı fenercılık var bu forumda ???

greenmile

greenmile

Üye
9 milyonu adama değil karabüke verdik biz,karabükte sezon içi hiç görüşmedik diyor,ayrıca bizde oynamadı da trabzona gol attı bu adam değil mi?Öyle olmasını istediğiniz için art niyetli düşünüyorsunuz,ama bişey söyliyeyim mi yedirmeyiz 3-5 kendini bilmeze biz bu ligi:ehe

----------Eklendi @ 14:02:45 ---------- Yazıldı @ 14:01:34 ----------

bize iftira atanlar önce kendine bakacak bursayla neden kavgalılar onlar sorgulanacak:ehe

cozturk

cozturk

Üye
Ben bu haber'in doğru olduğuna inanıyorum..Neden mi ???...
Karabük'ün ikinci kalecisi Fenerbahçe-Karabük maçının bittiği gün tv8'e bağlandı..Ve ona Emenike'nin sakatlığı olmamasına rağmen neden oynamadığını sordular...Karabük'ün ikinci kalecisi: dediğiniz gibi Emenike'nin hiçbir sakatlığı yok.Antremanlara çıktı hiçbirşeyi yoktu ama maç günü kayboldu dedi...(Bu birinci bomba)...Emenike gibi bir adamı karabük gibi bir takım'ın ilk 11 e almamasını başka neye bağlarsanız bağlayın.....Sonra aynı adama(Karabük'ün ikinci kalecisine) Ahmet çakar sormuştu heralde...:Emenike'nin transferi konuşuluyor..Beşiktaş'a Fener'e Trabzon'a ..bildiğin birşey varmı emenike hangi takım'a gidicek....Adam ağzından kaçırdı...Emenike transfer oldu heralde dedi...Stüdyodakiler sorulara devam etti tabi adamı sıkıştırıyorlar..Bir yandan Ahmet çakar bir yandan erman diğer yandan sunucusu....Büyük ihtimal fenerbahçe'ye emenike transfer oldu demezmi.........Ama benim açıklamam doğru olmaz başkanımız'ın açıklamasını bekliyelim felan diyip düzeltmeye kalktı ama rengini belli etti..
Ben ondan sonra bütün çevreme Emenike'nin fener'e transfer olduğunu dedim inanmayanlar oldu tabi..Olum beşiktaş'ımız da alabilir..Ts de kaçırmaz diyenler oldu...
Sonuç olarak :Herşey ortada adamdan duyduğumuz gibi...
Hiçbir bilginiz olmadan haber'e doğru veya yanlış denilmez....Ama benim bir bilgim varki konuşuyorum....Ve bana göre bu haber doğrudur....
Diablos hocam sanada bir sözüm var......Sen diyorsunki yargıdan sonuç çıkmadan hiçbir haber doğru değildir diye...Yargı sonucu bizim dediklerimiz çıkarsa haber yalanmı çıkıcak ??????.....Dediğin laf'ın doğrusunu söyliyeyim de öğren....Yargı sonucunu söyleyen haberler yargı sonucu çıkmadan ne doğrudur nede yanlıştır...Sende haber'e yanlış diyerekten fanatik fb'li olarak olaya objektif bakmadığını gösterdin:oke:........

cozturk

cozturk

Üye
...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Yalan haber böyle olur işte suraya bırde fenerbahcenın uefa ya katılacagını acıklayan uefa basın sozcusunun lafını yapıstırın neden antı fenercılık var bu forumda ???

Antifenercilik yok sadece görünen köy kılavuz istemiyor.

9 milyonu adama değil karabüke verdik biz,karabükte sezon içi hiç görüşmedik diyor,ayrıca bizde oynamadı da trabzona gol attı bu adam değil mi?Öyle olmasını istediğiniz için art niyetli düşünüyorsunuz,ama bişey söyliyeyim mi yedirmeyiz 3-5 kendini bilmeze biz bu ligi:ehe

----------Eklendi @ 14:02:45 ---------- Yazıldı @ 14:01:34 ----------

bize iftira atanlar önce kendine bakacak bursayla neden kavgalılar onlar sorgulanacak:ehe

Evet anlaşma adamla değil karabükle oldu.

Karabük zaten görüştük dese suça ortak oluyor güzel kardeşim.

Bursa bize neden düşman beşiktaş sebata yenildi diye.Beşiktaşın iddiasının olmadığı ligin son maçlarından bazılarını kaybetmesi çok normal.bu yılda oldu.bursa kendisine bakacak kendisi kazanıp lig düşmeyecekti.:)bu duruma uygun bir söz var ama olmaz şimdi.:)

greenmile

greenmile

Üye

Antifenercilik yok sadece görünen köy kılavuz istemiyor.

Evet anlaşma adamla değil karabükle oldu.

Karabük zaten görüştük dese suça ortak oluyor güzel kardeşim.

Bursa bize neden düşman beşiktaş sebata yenildi diye.Beşiktaşın iddiasının olmadığı ligin son maçlarından bazılarını kaybetmesi çok normal.bu yılda oldu.bursa kendisine bakacak kendisi kazanıp lig düşmeyecekti.:)bu duruma uygun bir söz var ama olmaz şimdi.:)

öyle bişey olsa lig içinde anlaştık denebilirdi sorun olmaz,sonuçta bize karşı oynayıp kötü oynasa bu konuşmaların kat ve kat daha ağırı yapılacaktı emin ol ki,ayrıca trabzona karşıda oynamayan bu adam nasıl şike yapmış oluyor anlamıyorum.

----------Eklendi @ 14:16:45 ---------- Yazıldı @ 14:13:41 ----------

aykut kocaman çok güzel birşey söyledi fenerbahçeye bu kadar direnç gösteren takımlar trabzonla oynarken nasıl bu kadar dirençsiz mücadele ediyor bunu bende anlamıyorum biraz obejektif olmanız tek isteğimiz bu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Transfer sezonundan önce transfer yapılması hem yasal olarak hem de etik olarak yanlış.o yüzden yılda iki kez transfer sezonu açılıyor.Trabzon maçında oynamama sebebi.

cehili

cehili

Üye
Dokunmayın Ali'ye yaralı o :ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Transfer sezonundan önce transfer yapılması hem yasal olarak hem de etik olarak yanlış.o yüzden yılda iki kez transfer sezonu açılıyor.Trabzon maçında oynamama sebebi.

10 mayıs tarihli haber bu son maç ise hatırladığım kadarıyla 21 mayısta bu adam o tarihten sonra hiç mi karabüke gitmemiş yapmayın ya :) Sezon içinde bu adamın transfer edildiği nerde geçiyor,2 takımda aynı şeyi söylüyor,ortada belge yok,savcı bu adamı bu akşam serbest bırakırsa ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
serbest kalması bunların onu yapmadığını kanıtlamaz.birebir çözülebilen işler.bu iddialara külliyen yalan diyenler kanıtlı foroğraflı belgeli iddialara karşı ne diyorsa bende onu derim:)

Ben zaten bu konuda ilk yorumu mu hiç bir şey olmayacak fener küme falan düşmez diyerek yapmıştım.Ben sonuç olarak fenerbahçenin ceza alacağını düşünmüyorum zaten :)

greenmile

greenmile

Üye
fenere maç satın aldı diyenler nedense Fenerbahçe-Bursa maçına hiç bir laf etmiyor,çünkü o maçı fenerbahçe kazanmadı :) El insaf ya karabük maçında rakibin hiç bi iddası olmamasına rağmen kalecileri son dakikada gol aradı kalemizde,Fenerbahçe'nin ve Trabzonun maçlarını tek tek izleyin kim nasıl oynamış ne direnç göstermiş,hangi top nasıl direkten dönmüş ona göre karar verin

----------Eklendi @ 14:35:03 ---------- Yazıldı @ 14:33:58 ----------

serbest kalması bunların onu yapmadığını kanıtlamaz.birebir çözülebilen işler.bu iddialara külliyen yalan diyenler kanıtlı foroğraflı belgeli iddialara karşı ne diyorsa bende onu derim:)

Ben zaten bu konuda ilk yorumu mu hiç bir şey olmayacak fener küme falan düşmez diyerek yapmıştım.Ben sonuç olarak fenerbahçenin ceza alacağını düşünmüyorum zaten sadece yaşın yanında kuru yanacak:)

fotoğraflarda ne var?Yanyana insanların gelmesiyle mi ilişkilendireceğiz şikeyi?

cehili

cehili

Üye
Arkadaşlar sadece size ligin son maçında 4-3 biten Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki golleri izleyin diyorum.Ben hayatımda bu kadar rahat kimsenin karışmadığı 7 gol izlemedim.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
fenere maç satın aldı diyenler nedense Fenerbahçe-Bursa maçına hiç bir laf etmiyor,çünkü o maçı fenerbahçe kazanmadı :) El insaf ya karabük maçında rakibin hiç bi iddası olmamasına rağmen kalecileri son dakikada gol aradı kalemizde,Fenerbahçe'nin ve Trabzonun maçlarını tek tek izleyin kim nasıl oynamış ne direnç göstermiş,hangi top nasıl direkten dönmüş ona göre karar verin

----------Eklendi @ 14:35:03 ---------- Yazıldı @ 14:33:58 ----------

fotoğraflarda ne var?Yanyana insanların gelmesiyle mi ilişkilendireceğiz şikeyi?

kaç kere diyeceğim bütün bir futbol kulübünü aldı demiyoruz iddia olarak.arada bazı futbolcular.zaten fenerbahçe iyi bir takım ee rakipte iki oyuncu sallamazsa zaten yener çok rahat:)o yüzden rakip takımda normal oyununu oynayan oyuncular şut vurabilir şutlarıda direkten dönebilir:)

greenmile

greenmile

Üye

kaç kere diyeceğim bütün bir futbol kulübünü aldı demiyoruz iddia olarak.arada bazı futbolcular.zaten fenerbahçe iyi bir takım ee rakipte iki oyuncu sallamazsa zaten yener çok rahat:)o yüzden rakip takımda normal oyununu oynayan oyuncular şut vurabilir şutlarıda direkten dönebilir:)

senin demene göre trabzon tüm rakipleri toptan satın almış oluyor ortada direnç yok istek yok:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben trabzon temiz demedim ki:)trabzonda yapmaya çalışmış yapamamış traji komik:)''o da en az yapmış kadar oluyor benim gözümde'' oda yapmış olabilir beşiktaşta yapmış olabilir galatasarayda.olmasını istediğim şey kim yaptıysa cezasını alsın.adam bizim futbolcumuzu dövdü resmen maçta ceza yok uyarı yok bizimkisi sadece yeter alamında itti direkt kırmızı kart böyle şeyler görmek istemiyoruz.ama düzelmez böyle gelmiş böyle gider bütün emeklerde boşa gider.dünya futbolundaki yerimizde bir nokta kadar kalmaya devam eder.:)

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşlar sizin objektif bakamadığınız bir nokta olayı maçı izleyerek çözmeye çalıştığınız...Bu nasıl bir mantık'tır allah aşkına....Lakin Queresma bir maçta panter kesiliyo 4 adam'ı ipe diziyo..diğer maçta nadir de olsa boyuna top kaptırıyo....Guti dediğimiz adam bir maçta on numara paslar atıyo..diğer maçta resmen sahada yok......
Şike'yi maçı izleyerek zor anlarız..Şike ancak oyuncular'ın telefon görüşmelerinden,banka hesaplarındaki nerden geldiği belli olmayan vergisiz paralardan vb..... şeylerden anlaşılır....Ama buraya bakıyorum biri demiş şu maçı izleyin bunda da mı şike var yapmayın o gol olsaydı şike olurmuydu tarzı laflar.......
Lütfen mantıklı olun mantıklı cevaplar verin

greenmile

greenmile

Üye
aslında ben fenerbahçe yönetim kurulunun yerinde olsam çekerim 20 milyonluk camiayı bu iftiracı kişilerin elinden oynasınlar kendileri,kim daha zararlı çıkıyor görsünler.

cehili

cehili

Üye
Keşke çekseler nerde o günler. En fazla 1 sene yayın gelirleri şunlar bunlar düşer sona tekrar normale döner. Unutmayın ne Türkiye ne Avrupada bir lig bir takım çekilince değeri düşmez. Juventus düşürüldü de noldu ? Fenerbahçeliler kendilerini gökyüzünde görmeyi bıraksınlar hele ki şu günlerde yerin dibine girsinler yeridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt