nasıl normale döner?Fenerin olmadığı bu lige digiturk bekle verir bu parayı.İtalyayı karıştırma burayla çok farklı burda kulüpler dernekler kanuna göre yönetiliyor.Gelirler nasıl düşüyor görürsün ufukcum ilk başta kimler karşı çıkıyor buna bu da görülür![]()
Peki bu durumdan sizin kàrınız ne oluyor ? Yani cebinize para giriyormu ? Çok merak ettim gerçekten.
Fenerbahçe bu ligin lokomotiflerinden biridir.İstersen bir test yap Fenerbahçe maçlarının reytinglerine falan,tffnin gelirlerine,ona buna şuna bak bu ligte fenerin olmamasının ne anlama geleceğini ona göre daha iyi anlayacaksın,benim cebime para girip girmemesi önemli değil.Diyelim feneri küme düşürdüler.Ertesi gün gider 8 yıllık digiturku iptal ettiririm,her fener taraftarı bunu yapar,maç izleten mekanların pek çoğu bunu yapar,3-5 kişiden bahsetmiyoruz.
kusura bakma ben takım tutuyor olmak için takım tutmam,başarıda başarısızlık da takımımızın yanındayız.Gerektiğinde resti çekersin onlar sana yalvarır
Kardesim onda sıkıntı yok zaten, sen benim sorumu yanıtla daha güzel iletişim sağlayalım, sorununu anlamak istiyorum gerçekten.. Fenerbahce cocuğunu ver dese, vericekmisin ? Mal varlığını feda et dese vericekmisin ?
yani bu olay böyle çıkar sesi çıkmayanlar güçsüzler hatta suçsuzlar yargılanır ceza alır.