Bu Kadarına da Pes :'( Evimin Yakınında Genel Ev Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Unstable01

Unstable01

Üye
ne denrki!!!:off:.....

onur520

Üye
hakikatten pes doğrusu

zehircbbb

zehircbbb

Üye
AcıLması gereken hersey biTTi ya uLkemizde caLısacak yer bıLmıyorLar ıszıLıkLerın gıderıLmesı ıcın boyLe yerLer sarT ya.. Allah'm yarabbim yaw..

erdem3113

erdem3113

Üye
nerde orası bi teftiş edek hele:naughty:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hatırladığım kadarıyla Demirel'in bir sözü vardı:

Açmayalım da bizi mi... diye devam ediyordu. Belki de şehir efsanesidir bu söz bilemiyorum.

Açılması gerek ama açılan semtin, yerin çok büyük önemi var. Ülkenin %98'i müslüman geyiğine de inanmıyorum açıkcası ya bu oranlarda bir problem var ya da başka bir şey var bizim anlamadığımız.

Ülkenin %2'sinin Taksim'de genelevlerden çıkartırım bir gecede. Sadece taksimden bu kadar adam çıkar geriye kalan nerede? Geride kalan heryerde müslümanlar mı var?

Neyse bu konu çok su götürür, en iyisi ben vize için ders çalışmaya devam edeyim olmayacak böyle...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Nüfusunda her "müslüman" yazan müslüman olmuyor, ya da vecibelerini yerine getirmeyebiliyor. %98 oranı sadece resmi ve istatistiksel... Yoksa gerçeklerin oldukça uzağında... Ateist olan on tane adam sayabilirim şu ana kadar tanıdığım insanlar arasında, nüfuslarında müslüman yazan...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Cogu İnsan Türkiyede Müslümanım Diyor Ama Müslümanlık Adına Hiç Bir Şey Yapmıyor :'(

Arada Bu insanların arasında kalıyoz Kurunun yanında Yaşda gidiyor Kötü Oluyor Zaten Her Müslümanıum diyene inansak işimiz zor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Müslüman bütün ağır günahları işleyebilir , tövbe eder affedilir ... Ama müslüman asla yalan söylemez...
Zina yapan dinsiz , ateist , vs vs olmaz ... Günahkâr sayılır tövbe edene kadar ... Tövbe ettikten sonra ona zina yaptın mi diye sorsalar bile hayır der çünkü tövbe etmiştir ...

Godfather

Godfather

Üye
OOHAAA!! Şikayet edersen belediyeye çok iyi bir ceza yerler heralde..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
OOHAAA!! Şikayet edersen belediyeye çok iyi bir ceza yerler heralde..

Devlet açıyor, kim kime ceza kesecek?

Bu arada semt veya ilçe neresidir açılması düşünülen? Yanlış anlaşılmasın, sosyal açıdan nasıl bir bölgeye açıldığını merak ettiğimden soruyorum. Örneğin Beeyoğlu derseniz başka Fatih derseniz bambaşka tepkiler olacaktır...

Ard!L

Ard!L

Üye
Ulkede senın yerınde olmak ısteyen 1.000.000 kısı vardır mınımum

mazlum1790

mazlum1790

Üye
katılıyorum

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
töbe töbe

haltie

haltie

Üye
akhisardada şehir içinde kalmıştı daha sonra şehir dışına taşıdılar bu arada süleyman demirel o sözü dedi :ehe

yanlış tabikide sanırım bir çözüm bulurlar.:ehe

bu arada şu an bar tekel bayii açmak bile bu kadar zorken şehir içine ona nasıl izin verilmiş :hmmm

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Para Herşeyin İlacı :)

minoo

minoo

Üye
bas parayı bak neler yapılıyo..yaparlar anam.bzm sitede de vardı aktif bi ev.polis çaqırıyolardı.kadnlar polisi de alıyodu içeri ceza fln yok qelen qeri qidiyodu :D en snunda diqer oturan bayanlar saçını başını yolup attılar binadan muahhah :D

minoo

minoo

Üye
e öyleydi ama :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
-Ay kız polis geldi rüşvet verdik.
-Ne verdiniz?
-E verdik işte...
-İyi ama ne?..
-E verdiiik...