Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Kadarına da Pes :'( Evimin Yakınında Genel Ev Açılıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Unstable01
Üye
ne denrki!!!.....
onur520
Üye
hakikatten pes doğrusu
zehircbbb
Üye
AcıLması gereken hersey biTTi ya uLkemizde caLısacak yer bıLmıyorLar ıszıLıkLerın gıderıLmesı ıcın boyLe yerLer sarT ya.. Allah'm yarabbim yaw..
erdem3113
Üye
nerde orası bi teftiş edek hele
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Hatırladığım kadarıyla Demirel'in bir sözü vardı:
Açmayalım da bizi mi... diye devam ediyordu. Belki de şehir efsanesidir bu söz bilemiyorum.
Açılması gerek ama açılan semtin, yerin çok büyük önemi var. Ülkenin %98'i müslüman geyiğine de inanmıyorum açıkcası ya bu oranlarda bir problem var ya da başka bir şey var bizim anlamadığımız.
Ülkenin %2'sinin Taksim'de genelevlerden çıkartırım bir gecede. Sadece taksimden bu kadar adam çıkar geriye kalan nerede? Geride kalan heryerde müslümanlar mı var?
Neyse bu konu çok su götürür, en iyisi ben vize için ders çalışmaya devam edeyim olmayacak böyle...
Praetor
Emekli Yönetici
Nüfusunda her "müslüman" yazan müslüman olmuyor, ya da vecibelerini yerine getirmeyebiliyor. %98 oranı sadece resmi ve istatistiksel... Yoksa gerçeklerin oldukça uzağında... Ateist olan on tane adam sayabilirim şu ana kadar tanıdığım insanlar arasında, nüfuslarında müslüman yazan...
Onur Saka
Üye
Konu Sahibi
Zaten Cogu İnsan Türkiyede Müslümanım Diyor Ama Müslümanlık Adına Hiç Bir Şey Yapmıyor
Arada Bu insanların arasında kalıyoz Kurunun yanında Yaşda gidiyor Kötü Oluyor Zaten Her Müslümanıum diyene inansak işimiz zor.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Müslüman bütün ağır günahları işleyebilir , tövbe eder affedilir ... Ama müslüman asla yalan söylemez...
Zina yapan dinsiz , ateist , vs vs olmaz ... Günahkâr sayılır tövbe edene kadar ... Tövbe ettikten sonra ona zina yaptın mi diye sorsalar bile hayır der çünkü tövbe etmiştir ...
Godfather
Üye
OOHAAA!! Şikayet edersen belediyeye çok iyi bir ceza yerler heralde..
Bu arada semt veya ilçe neresidir açılması düşünülen? Yanlış anlaşılmasın, sosyal açıdan nasıl bir bölgeye açıldığını merak ettiğimden soruyorum. Örneğin Beeyoğlu derseniz başka Fatih derseniz bambaşka tepkiler olacaktır...
Ard!L
Üye
Ulkede senın yerınde olmak ısteyen 1.000.000 kısı vardır mınımum
akhisardada şehir içinde kalmıştı daha sonra şehir dışına taşıdılar bu arada süleyman demirel o sözü dedi
yanlış tabikide sanırım bir çözüm bulurlar.
bu arada şu an bar tekel bayii açmak bile bu kadar zorken şehir içine ona nasıl izin verilmiş
Onur Saka
Üye
Konu Sahibi
Para Herşeyin İlacı
minoo
Üye
bas parayı bak neler yapılıyo..yaparlar anam.bzm sitede de vardı aktif bi ev.polis çaqırıyolardı.kadnlar polisi de alıyodu içeri ceza fln yok qelen qeri qidiyodu en snunda diqer oturan bayanlar saçını başını yolup attılar binadan muahhah