Bu iPhone İnsanı Krize Sokar Yaa :( :@ iTunes 1015 ERROR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
Bu iPhone İnsanı Krize Sokar Yaa :( :@ iTunes 1015 ERROR
arkadaşlar iphone 3g ye sahibim jalbreakli ios 4.1'li bi wireless çekim gücü probleminden dolayı 4.0.1 e restore etmek istedim sonlara doğru 1015 hatası geldi ekranda aynen itunes+ubs kablo işareti kaldı bi çözüm yolu yokmudur ya restore işlemini hatasız tamamlasın başka birşey istemiyorum JailBreak Unlock Fln Kolay yeterki Restore Tamamlansın Ekrandaki Resim;

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
Yapmayın Beyler Kimsemi Bilmiyo Çöp Olucak Telefon ya :( :( :(

Revengeful

Emekli Yönetici
DFU moduna alıp deneyin birde.

DFU moduna girmek için :
  • iTunes’un çalışır durumda olduğu PC veya MAC’inize, iPhone’u bağlayın.
  • Home (yuvarlak düğme) ve POWER yani üstteki açma kapatma tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun
  • Slide to power off ekranını göreceksiniz.
  • iPhone kendi kendine kapanana kadar düğmeleri basılı tutun.
  • iPhone kapandıktan sonra, Home tuşuna basmaya devam ederken açma kapatma tuşunu bırakın.
  • 5-10 Saniye sonra iTunes “iPhone connected in “RESTORE MODE” ibaresini göreceksiniz.
Telefonunuz DFU Mode’a geçmiş durumdadır. İşlem yapmadan DFU Mode’dan çıkmak için, iBrickr kullanabilirsiniz.

DFU Mode’dan çıkmak için cihazınızın USB kablosu bağlı ise sökün, Home ve Açma/Kapatma tuşlarına aynı anda basıp, Apple logosu çıkana kadar bekleyin.

----------Eklendi @ 00:33:29 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ----------

iPhone’u DFU Mode bir çok versiyon yükseltme ve düşürme işleminde işinizi kolaylaştıracak, telefonunuza temiz bir kurulum sağlayacaktır. DFU Mode, telefonunuzun içindeki işletim sistemini yüklenmeden RESTORE yapmanıza yarar.

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım 1015 hatası versiyonun yüklendiğini belirtir umbrella ile exit recevery yapacaksın tamam..

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun hakankurban recovry moddan çıkardıkdan sonra ne yapmam gerekiyo onuda anlatırmısın

hakankurban

hakankurban

Üye
Sen ne yapmak istiyorsun

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonum açılsın tekrar kullanayım yeter versiyon olarak soruyosan hiç farketmez 4.0 -4.0.1- 4.1 bunlar olabilir ama birincil isteğim telefonun açılması ve kullanabilmem :)

hakankurban

hakankurban

Üye
Telefonu umbrelladan exit recovery yapınca açılmadımı

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
hayır exit recovery yazan kutucuk aktif değil (kardeş msn ver mümkünse eğer ordan bana bi elini uzat nolur açayım şu telefonu)

hakankurban

hakankurban

Üye
[email protected]

----------Eklendi @ 03:18:55 ---------- Yazıldı @ 03:18:21 ----------

iphone_ankara

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş ekledim [email protected] bende veriyim sorun çıkarsa fln sen eklersin

cmlkrc

cmlkrc

Üye
restore işlemin tamamlanmış hala henüz açamadıysan bu haldeyken direk jailbreak işlemini başlat açılır

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar baştan 3.1.3 restore yaptım yine 1015 verdikten sonra recovery'e girdi umbrelladan exit recovery yaptım galiba recoveryden çıktı önceden, şarj göstergesini alttaki slide çubuğunu no sim fln göstermiyodu son resim bu;

hakankurban

hakankurban

Üye
tamam işte activasyon yapacaksın olmuş activasyon kartını tak itunese bağla activasyon kartın yoksa redsnow 0.9.4 ile jailbreak yap

systemboys

systemboys

Üye
    Konu Sahibi
tmm dır sorun çözüldü eyv. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt