Tavsiye Bu ilandaki lens alınırmı Nexus 5 için varsa baska tavsiyeniz ??

3onur5

Üye

güle güle kullan kulaklığını benimde lenslerim geldi bugun fish eye macro lens ve mikroskop macro lens geldi 3 ü de süper bişey birazdan atarım resimleri özellikler mikroskop olan lens çok güzel şiddetle tavsiye ederim

avast

Üye
    Konu Sahibi
Lenslerin linkini ve rsinlerini ayrıntılı atarmisin

Tepkiler: 3onur5

3onur5

Üye

bunlar note 2 için olanı

suan 33 dolar olmuş bitanesi ama başka bi satıcıdan aratarak bulabilirsin resimde atarım birazdan çekçek yer arıyorum

3onur5

Üye
------------> bu heykelin mikroskobik çekimi

buda macro çekimi lens ile

Son düzenleme:

repsool

Üye

bunlar note 2 için olanı

suan 33 dolar olmuş bitanesi ama başka bi satıcıdan aratarak bulabilirsin resimde atarım birazdan çekçek yer arıyorum [/QUOTE]

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.

3onur5

Üye
Buda wide lens gece oldugu icin kalitesiz olaabilir

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.[/QUOTE]

cihazım note 2 ama nexus5 içinde satılan lensler vardır ebayde resimleri atıyorum yavaş yavaş

repsool

Üye
Buda wide lens gece oldugu icin kalitesiz olaabilir

Cihazin nexus 5 mi? Nexus 5 ile lenslerin de fotoğraflar ini koysana ayrıca ornek fotoğraflar bekliyorum.

cihazım note 2 ama nexus5 içinde satılan lensler vardır ebayde resimleri atıyorum yavaş yavaş[/QUOTE]

Nexus 5 saniyodum. Direk Nexus 5 e die bir lens gormedi.m

3onur5

Üye
Buda küçük sigara külünün mikroskobik gorunumu

avast

Üye
    Konu Sahibi
Makro yokmu hocam

Ben dürbünümü kırmıştım. içinden bi mercek çıkmıştı 2 cmden odaklanabiliyordu telefonun kamerasına tutunca. Toz zerrelerini cekiyodu. Annem çöp sanıp atmış

Aynı dertten muzdaribiz Annem şarj cihazımı sadece yerde olduğu için çöpe atmıştı bir ara

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.