bu ilana bir bakar mısınız c7?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bu ilana bir bakar mısınız c7?
arkadaşlar aşağıdaki ilana bir bakar mısınız adam finlandia malı c7 diyor.sizce bu çakma mıdır yoksa hakkatten erjinal c7 mi? garantisi yok acaba kaçak çakma imei tarzı birşey mi?

_ardaa

_ardaa

Üye
ilan da bir c5 yazıyor bir c7 karışık bir durum çakma olma ihtimali yüksek.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pek guven olmaz bunlara:hmmm kontrol edipte alma sansin olsa neyse de.. Telefon numarasi varsa ilanda bi gorus bence.. Bide aklima takildi.. Linkte vve cihaz bilgilerinde c5 yaziyo:allalla:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
evet çok garip bir durum görüştüm adam orjinal finlandia diyor ama kekliyorda olabilir sonuçta görerek alamıcam ptt kargo diyor uzakta bana yani..hiç bulaşmıyayım dimi böyle birşeye..

debug06

Üye
Nokia yazısı bile yok ne yazıyorsa orda silinmiş yüksek ihtimal çin malı çakma bi telefon

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bulasma..350 diyince soru isaretleri olusuyo insanin kafasinda.. Kacak oldugu icin olabilir ama sana test etme firsatimda sunmuyo galiba.. Adama ulasmaya calis yinede..

marsharun

marsharun

Üye
hiç bulaşma kardeşim...

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsunuz ben en iyisi hiç bulaşmıyayım başım ağrımasın durduk yere..yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar..

serkanbb06

serkanbb06

Üye
İnanma bunlara çin bunlar.Ben ankara ulusta pazara gittim elime n8 aldım abi orjinal mi dedim evet dedi actım baktım cin inanmayın..

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
İnanma bunlara çin bunlar.Ben ankara ulusta pazara gittim elime n8 aldım abi orjinal mi dedim evet dedi actım baktım cin inanmayın..

işin aslını öğrendim.telefon orjinal ama imeisi çakma ve garantisi yok oyüzden bu kadar ucuz. adama diyorumki bu imei çakma bu sayede ucuz dimi adam diyoki çakma demesek :D kapanmaya karşı garantili desek diyo :ehe:ehe:ehe

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
hiç bulaşma kardeşim bencede boşver,ucuz etin yahnisi yavan olur misali elindeki 350 tlye yazık etme..

WebStyle

WebStyle

Üye
Hocam 3-5 kuruş daha biriktirip bence tanıdığınız bir telefoncudan 2.el C7 almanızı tavsiye ederim. Resim C7 başlık C5 ilginç bir durum açıkcası.. Bana pek güvenilir gibi gelmedi..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Hocam 3-5 kuruş daha biriktirip bence tanıdığınız bir telefoncudan 2.el C7 almanızı tavsiye ederim. Resim C7 başlık C5 ilginç bir durum açıkcası.. Bana pek güvenilir gibi gelmedi..

abi baksana bide kameraya 3.2 megapixel demiş. oysa c7 8mp, c5 de 5mp.
işletim sistemine de "diğer" demiş.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İlandaki bilgilerin çoğu yanlış veya eksik. Ayrıca 350 liraya C7 satmak akıl karı değil.

cardanadam

cardanadam

Üye
bu sayılan özellikler bana çin malını anımsatıyor. Size bir örnek vereyim bir abimiz var biraz yemek düşkünüdür kendisi :) balkonlu abi derdiki gözünle görmediğin yemeyi yeme buda aynı gözünle görmediğin bir şeyi alma

Utku

Utku

Üye
3.2 mp kamera|-)

klancibelgutay

Üye
adam her resımde nokia yazısını paintten silmis yada her ne yazıyosa orda :D:D:D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tüm söylediklerinizde haklısınız arkadaşlar almıyorum. 250 tl ye 5800 buldum çok temiz faturalı garantili 13 ay garantisi var biz çizik bile yok üstünde.orjinal kutulu. iyi dimi arkadaşlar??

ultrayer6

ultrayer6

Üye
valla çok temizde dendiği gibi çok iyi.
zaten bildiğim kadarıyla sen kısa süreli kullanacaksın, ve sms yoğunluklu kullanacaksın.
bu durumda güzel :oke:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
valla çok temizde dendiği gibi çok iyi.
zaten bildiğim kadarıyla sen kısa süreli kullanacaksın, ve sms yoğunluklu kullanacaksın.
bu durumda güzel :oke:
aynen öyle kardeşim..
fiyat bakımından iyi denk getirmişmiyim diye merak ettim o yüzden??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...