Telefon Tavsiyesi 2 İşletim Sistemi Arasında Kalmak ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
G2 nin gece cekimlerini beğeneni pek görmedim kamera konusunda s4 ile yarısması zor
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gece olunca ele telefon alinmaz fotograf cekmek icin hatta fot.makinesi bile (extreme modeller haric) neyse.Gece odaklanma uzun surebiliyo ilk bakista isiklardaki yayilma ondan kaynaklaniyo G2 de yine de guzel kareler yakaliyo geceleri gunduz zaten harika.
Kameralarini bir cok kez karsilastirdim ve tabiki gunduzdu G2 cok daha gercekci renkler veriyo.S4 de renk sicakligi cok fazla klasik samsung isi.Tv lerinde de pastel renkler insanin gozunu yoruyo belli bi sureden sonra renk sicakligi sisirildiginden dolayi.
 

Piyanist89

Üye
    Konu Sahibi
bugun 850 tlye beyaz 16 gb lg g2 aldım 2.el 1 aylık telefon 23 ay garantisi var lg türkiye garantili.telefonu 2 saattir inceliyorum mükkemmel birşey g3 boşuna istemişim :) g3 ün ara yüzü çok güzel :) şimdi telefonun şarjını iyicene bitirdim şarj takıcam bakalım nasıl gidecek şarj durumu. kamerayı inceledim. gece ışıklı ortamda teli çevirirken görüntü donarak gidiyor gece diyemi bilemedim. gündüz bakıcam birde. eger öyleyse benim telefonla iligili birşeymi yoksa lg g2lermi böyle ?
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gece cogu telefon oyle ama g2 lerde biraz daha fazla.Sabit durup denklansore bastiginda odaklama uzun suruyo ama odaklandiktan sonra cekilen fotoda diger rakibi diyeyim cihazlardan farki yok gunduz bi problem yok.



Direkt video'dan printledim o daha iyi bu daha iyi diye eklemedim,anlatılanlardan çok çok kötü bi algı olusuyo gece cekimi için yani çok bi fark olmadıgını göstermek için ekledim.Farklı yorumlar olabilir gece çekimleri çok iyi demiyorum zaten ama burda mesela g2 daha iyi çekmis çünkü nesneler net gürültü az ve parlama yok z2 ye oranla koyu ama bu kötü degil aksine iyi bi durum çünkü iso ayarları ile tekrar tekrar en iyisi yakalanana kadar denenebilir.
 
Son düzenleme:


Üst Alt