messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Isınma sorunu olmayan tek telefon 3310. O zaman 3310 alsın hiç yorum yapmayalımBunlar çok genel kavramlar yani o fiyat aralığındaki çoğu cihazda zaten dediklerin orta halli var.
- - - Eklendi - - -
Lumia 620 çok ısınan bir cihaz ayrıca batarya sorunları var o fiyata en iyi s3mini olur.
Lumia 620 diyelim o zaman. Kamera gayet iyi. Ses tatmin edici. Yeterli derecede oyun var. Zaman geçirdikçe telefondan keyif alırsın.
O fiyatlara bulabilirsen motorola razr veya s3 mini
Bunlar çok genel kavramlar yani o fiyat aralığındaki çoğu cihazda zaten dediklerin orta halli var.
- - - Eklendi - - -
Lumia 620 çok ısınan bir cihaz ayrıca batarya sorunları var o fiyata en iyi s3mini olur.
Isınma sorunu olmayan tek telefon 3310. O zaman 3310 alsın hiç yorum yapmayalım
Her akıllı telefon da ısınma sorunları mevcuttur genelde...
batarya sorunu derken ? Şarj i birgün u rahat çıkaramaz mı?
Bilmediğiniz konu hakkında negüzel yorum Yapıyorsunuz.
Lumia 620/820/920 de genel kronik batarya sorunları var yani şarjdan çıkardıktan 1 saat kullanımda sonra %40 lara düşen batarya sorunu var bunun nedenide telefonun çok ısınması buda bataryanın enerji kaybetmesine neden oluyor.
- - - Eklendi - - -
Diğer cihaxlarda yani normal dereceden dahada fazla el yakacak derecede ısınma olabiliyor.
Şahsen öyle bir anda % 40 a düştüğünü görmedim. Aktif ve yoğun kullanıyorum. Sabah 7 de şarjdan alıp akşam 5 gibi % 10-15 kalıyor.
Ayrıca her ürünün ilk parti mallarında bu tarz sorunlar çıkıyor. Garanti bu yüzden var.
Benim aklımdan da tam Lumia 620 geçiyordu. Ben sana Nokia Lumia 620 veya Samsung Galaxy S3 Mini'yi öneririm.
Görüntülü konuşma seçeneği olduğu için L 620 yi kenara alalım bence. Sanırım sevgilisi yada eşi ile görüntülü konuşma yapıyor arkadaşımız. S3 mini işini görür.
arkadaşım sen bana benim konuda yardımcı olmaya çalışmışsın bende sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım HTC One v buldum ama sarj konusunu bilemem fiyat aralığına göre baktım
s3 mini de pikseller çok göze batıyor ace2 ye de bakıp seçim yapabilirsin ikisi arasında
Lumia 620 veya biraz para koyma şansın varsa 720 çok çok daha iyi
bulabilirsen nokia c5.00 al derim hem kamera 5m flaş var seside güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?