messevim
Üye
Bu ihtiyaçlarıma hangi telefon cevap verebilir ? ( işletim sistemi ve marka farketmez )
S.aleyküm arkadaşlar.
Şu anda nokia n8 kullanıyorum. Kismetse yakın zaman'da yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aslında n8 ihtiyaclarımı görüyordu ama Tel elimden düştü Ve yeni kasa takılması gerek. Ayrıca batarya'nin cikarilamaması da eksi bir özellik. Masraf yapacağıma yeni bir telefon almayı tercih ederim. Marka Ve işletim sistemi dediğim gibi farketmez.(dokunmatik olacak diye bir kaide de Yok. )
MAXİMUM 650-700 TL
Ihtiyacım olan özellikler:
- Şarjı rahat bir gün yetmeli ( en az 2 saat net- 1 saat konuşma Ve mesaj yazma ile gün boyu yetmeli )
- kamera. (n8 in kamerası çok güzeldi. En az 5mpx + flash olmalı )
- hopörlör sesi yüksek Ve kaliteli olmalı (mesela n8 in hopörlörü güzeldi )
- oyun Ve uygulama ( öyle çok yüksek oyunlar beklemiyorum. Boş vakitlerde oyalanabılecgm oyunlar. Program ise mesela arama engelleme sms engelleme gibi kullanışlı her daim lazım olabilen uygulamalar )
-ön kamera ( görüntülü konuşma için )
- son olarakta tasarım ı hoş olsun Yeter
şimdi'den teşekkürler.. Hayırlı forumlar
Şu anda nokia n8 kullanıyorum. Kismetse yakın zaman'da yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aslında n8 ihtiyaclarımı görüyordu ama Tel elimden düştü Ve yeni kasa takılması gerek. Ayrıca batarya'nin cikarilamaması da eksi bir özellik. Masraf yapacağıma yeni bir telefon almayı tercih ederim. Marka Ve işletim sistemi dediğim gibi farketmez.(dokunmatik olacak diye bir kaide de Yok. )
MAXİMUM 650-700 TL
Ihtiyacım olan özellikler:
- Şarjı rahat bir gün yetmeli ( en az 2 saat net- 1 saat konuşma Ve mesaj yazma ile gün boyu yetmeli )
- kamera. (n8 in kamerası çok güzeldi. En az 5mpx + flash olmalı )
- hopörlör sesi yüksek Ve kaliteli olmalı (mesela n8 in hopörlörü güzeldi )
- oyun Ve uygulama ( öyle çok yüksek oyunlar beklemiyorum. Boş vakitlerde oyalanabılecgm oyunlar. Program ise mesela arama engelleme sms engelleme gibi kullanışlı her daim lazım olabilen uygulamalar )
-ön kamera ( görüntülü konuşma için )
- son olarakta tasarım ı hoş olsun Yeter

şimdi'den teşekkürler.. Hayırlı forumlar