Bu ihtiyaçlarıma hangi telefon cevap verebilir ? ( işletim sistemi ve marka farketmez )

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu ihtiyaçlarıma hangi telefon cevap verebilir ? ( işletim sistemi ve marka farketmez )
S.aleyküm arkadaşlar.

Şu anda nokia n8 kullanıyorum. Kismetse yakın zaman'da yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aslında n8 ihtiyaclarımı görüyordu ama Tel elimden düştü Ve yeni kasa takılması gerek. Ayrıca batarya'nin cikarilamaması da eksi bir özellik. Masraf yapacağıma yeni bir telefon almayı tercih ederim. Marka Ve işletim sistemi dediğim gibi farketmez.(dokunmatik olacak diye bir kaide de Yok. )

MAXİMUM 650-700 TL

Ihtiyacım olan özellikler:

- Şarjı rahat bir gün yetmeli ( en az 2 saat net- 1 saat konuşma Ve mesaj yazma ile gün boyu yetmeli )

- kamera. (n8 in kamerası çok güzeldi. En az 5mpx + flash olmalı )

- hopörlör sesi yüksek Ve kaliteli olmalı (mesela n8 in hopörlörü güzeldi )

- oyun Ve uygulama ( öyle çok yüksek oyunlar beklemiyorum. Boş vakitlerde oyalanabılecgm oyunlar. Program ise mesela arama engelleme sms engelleme gibi kullanışlı her daim lazım olabilen uygulamalar )

-ön kamera ( görüntülü konuşma için )

- son olarakta tasarım ı hoş olsun Yeter :)

şimdi'den teşekkürler.. Hayırlı forumlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 diyelim o zaman. Kamera gayet iyi. Ses tatmin edici. Yeterli derecede oyun var. Zaman geçirdikçe telefondan keyif alırsın.

MrExpert

MrExpert

Üye
Bunlar çok genel kavramlar yani o fiyat aralığındaki çoğu cihazda zaten dediklerin orta halli var.

- - - Eklendi - - -

Lumia 620 çok ısınan bir cihaz ayrıca batarya sorunları var o fiyata en iyi s3mini olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bunlar çok genel kavramlar yani o fiyat aralığındaki çoğu cihazda zaten dediklerin orta halli var.

- - - Eklendi - - -

Lumia 620 çok ısınan bir cihaz ayrıca batarya sorunları var o fiyata en iyi s3mini olur.
Isınma sorunu olmayan tek telefon 3310. O zaman 3310 alsın hiç yorum yapmayalım :kop2:

Her akıllı telefon da ısınma sorunları mevcuttur genelde...

hurol1

Üye
O fiyatlara bulabilirsen motorola razr veya s3 mini

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 diyelim o zaman. Kamera gayet iyi. Ses tatmin edici. Yeterli derecede oyun var. Zaman geçirdikçe telefondan keyif alırsın.

ön kamera var mi 620 de ? Bu özelliği eklemeyi unutmuştum

- - - Eklendi - - -

O fiyatlara bulabilirsen motorola razr veya s3 mini

android lerin Şarj sorunu var diye forum da bir sürü şikayetçi var. S3 mini nin Şarji nasıl acaba

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

batarya sorunu derken ? Şarj i birgün u rahat çıkaramaz mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ön kamera mevcut , şebeke üzerinden görüntülü görüşme şu an için aktif değil. Temmuz gibi gelecek olan gdr2 güncellemesi ile aktif edilebilir bekliyoruz şu an için.

Dediğin şekilde kullanırsan 1 - 2 günü görmeniz mümkün olabilir.

MrExpert

MrExpert

Üye

Isınma sorunu olmayan tek telefon 3310. O zaman 3310 alsın hiç yorum yapmayalım :kop2:

Her akıllı telefon da ısınma sorunları mevcuttur genelde...

Bilmediğiniz konu hakkında negüzel yorum Yapıyorsunuz.

Lumia 620/820/920 de genel kronik batarya sorunları var yani şarjdan çıkardıktan 1 saat kullanımda sonra %40 lara düşen batarya sorunu var bunun nedenide telefonun çok ısınması buda bataryanın enerji kaybetmesine neden oluyor.

- - - Eklendi - - -

Diğer cihaxlara göre lumia cihaxları normal dereceden dahada fazla el yakacak derecede ısınma olabiliyor.

- - - Eklendi - - -

batarya sorunu derken ? Şarj i birgün u rahat çıkaramaz mı?

Cevabı üst mesajda verdim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Bilmediğiniz konu hakkında negüzel yorum Yapıyorsunuz.

Lumia 620/820/920 de genel kronik batarya sorunları var yani şarjdan çıkardıktan 1 saat kullanımda sonra %40 lara düşen batarya sorunu var bunun nedenide telefonun çok ısınması buda bataryanın enerji kaybetmesine neden oluyor.

- - - Eklendi - - -

Diğer cihaxlarda yani normal dereceden dahada fazla el yakacak derecede ısınma olabiliyor.

Şahsen öyle bir anda % 40 a düştüğünü görmedim. Aktif ve yoğun kullanıyorum. Sabah 7 de şarjdan alıp akşam 5 gibi % 10-15 kalıyor.
Ayrıca her ürünün ilk parti mallarında bu tarz sorunlar çıkıyor. Garanti bu yüzden var.

MrExpert

MrExpert

Üye

Şahsen öyle bir anda % 40 a düştüğünü görmedim. Aktif ve yoğun kullanıyorum. Sabah 7 de şarjdan alıp akşam 5 gibi % 10-15 kalıyor.
Ayrıca her ürünün ilk parti mallarında bu tarz sorunlar çıkıyor. Garanti bu yüzden var.

Bu sorun çoğu cihazda var Çoğu lumia kullanıcısı bunu söylüyor. Wp bölümünde yığınla konu açıldı.

- - - Eklendi - - -

Yazılımsal sorun olduğu için garantide pek birley yapamıyor Güncelleme ile belki düzelir.

fk555897

fk555897

Üye
Benim aklımdan da tam Lumia 620 geçiyordu. Ben sana Nokia Lumia 620 veya Samsung Galaxy S3 Mini'yi öneririm.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Görüntülü konuşma seçeneği olduğu için L 620 yi kenara alalım bence. Sanırım sevgilisi yada eşi ile görüntülü konuşma yapıyor arkadaşımız. S3 mini işini görür.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım sen bana benim konuda yardımcı olmaya çalışmışsın bende sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım HTC One v buldum ama sarj konusunu bilemem fiyat aralığına göre baktım

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
samsung galaxy ace2 veya s3 mini alınır bence...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü konuşma seçeneği olduğu için L 620 yi kenara alalım bence. Sanırım sevgilisi yada eşi ile görüntülü konuşma yapıyor arkadaşımız. S3 mini işini görür.

samsung a normalde sıcak bakmıyorum ama şu s3 mini ye bir göz atayım bakalım. Ayrıca sevgili falan değil gurbette olduğum için ailem le konuşuyorum görüntülü :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşım sen bana benim konuda yardımcı olmaya çalışmışsın bende sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım HTC One v buldum ama sarj konusunu bilemem fiyat aralığına göre baktım

Senin Durum daha vahim . Keşke elimden daha başka şeyler gelebilse. Gerçekten adınıza üzüldüm.. Öneri için de teşekkürler :) bir inceleye yim

MaxipmaN

Üye
s3 mini de pikseller çok göze batıyor ace2 ye de bakıp seçim yapabilirsin ikisi arasında

by-pegasus

Üye
bulabilirsen nokia c5.00 al derim hem kamera 5m flaş var seside güzel

ali_0017

Üye
Lumia 620 veya biraz para koyma şansın varsa 720 çok çok daha iyi

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini de pikseller çok göze batıyor ace2 ye de bakıp seçim yapabilirsin ikisi arasında

Evet ace 2 nin de özellikleri fena değilmiş. Kararsız kaldım şimdi

- - - Eklendi - - -

Lumia 620 veya biraz para koyma şansın varsa 720 çok çok daha iyi

max 700 koyabilirim. 620 de görüntülü konuşma özelliği yokmuş. 720 de var mi peki Ve fiyatı ne kadardır?

- - - Eklendi - - -

bulabilirsen nokia c5.00 al derim hem kamera 5m flaş var seside güzel

ön kamerası var mi onun ? Benim arkadaşta var bir tane c5. kamera 2 MGPX Flash i Yok ön kamerası da Yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt