Bu haber doğru mu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
isletm sistemi kötü demiyoruz ki destegin kesilmesinden şikayetçiyiz

nalcam22

nalcam22

Üye
urolokiye demiştim intel dedteği keser diye inanmayan eski yazışmalara bakar. İntel5800 ada gpumu ne yapacaktı ondanda vaz geçti hııı yaaa

Uruloki

Uruloki

Üye
@nalcam merak etme aldığım ve size dediğim şeylerin artık hepsi gerçekleşicek çünkü içerden alıyorum haberi ve intelin bırakması gibi bir şey mümkün değil isterseniz intomobile a bakıp samsung un android i bırakacağı ve meego ya geçiceği kulislerde konuşulmaya başladığı yazılmış ki başka sitelerde samsung un android i bırakacağını söylemeye başladı ne oldu ben birkaç ay önce bunu demiştim ve merak etme büyük süprizler meego için bizi bekliyor ki bu haberde bazı kısımlar doğru az bekleyin 2012-2013 tarihini bekleyin görün ortalığı ios biticek wp7 hayli ilerlemiş olucak ve çoğu firma meego ya geçicek android ise birincilikten aşağı doğru gidicek ben şimdiden diyorum

----------Eklendi @ 17:21:48 ---------- Yazıldı @ 17:07:30 ----------

buyur ilk link orda adı geçen firmalar iyi bak ki intel bırakmadı bu imkansız açıkladım yakın arkadaşlarıma bu durumu biraz düşünmeniz için windows 8 arm tabanlı olucak ve intel arm çip seti üretmiyor deneyim yapması lazım tabletler ve telefonlar için ve ayrıca bu linkte sadece dört firmanın ismi var orda birini götür ki belli gidicek olan kalanlar meego da devam merak etme eminin

bu meego da ki şirketler hepsi piyasada büyük firmalar bazıları birinci firma

en.m.wikipedia.org/wiki/MeeGo

ve birkaç ay önce dediğim şey buyrun görürsünüz

ve bu arada geliştiriciler arasında gameloft ve ea games var yaa kendileri için illa ki oyun yapar bu adamlar bu arada linklere bak nalcam gpu-ekran kartı meselesine dönmesin

pRime.

pRime.

Üye
Adam c6-01'de usb otg olmadığını sanıyo, ciddiye alıp cevap vermek hata.

punisher123

punisher123

Üye
Bende işletim sistemlerinde değişim olacağını düşünüyorum,Kore hükümeti zaten samsung ve lgnin android kullanmasını istemiyor,Kendi işletim sistemlerini geliştirmelerini istiyor ama Meegoyuda kullanabilirler,zaten belli bi yere bağlı olduğu yok meegonun :D

kaan dean

kaan dean

Üye
nokia ya lanet olsun guzelim sistemi ORTAM MALI na cevirdiler ben boyle satis zihniyetinin icine tukureyim:@

Masha

Masha

Üye
Aman Nokia'nın aklını kaybettiğini herkes biliyor. Ancak Nokia'nın Android'e geçmesi geleceği açısından daha iyi olacağına inanıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia Ericcson ve Sony gibi bir ortaklık yaparsa mükemmel olur.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Nokia MeeGo'nun değerini bilemedi ancak diğer markalar değer veriyorlar. Yakında farklı markalar MeeGo'lu cihaz çıkartırlar :)

cihan3454

cihan3454

Üye
Aman Nokia'nın aklını kaybettiğini herkes biliyor. Ancak Nokia'nın Android'e geçmesi geleceği açısından daha iyi olacağına inanıyorum.

Nokia'nın android'e geçecegini sanmıyorum. Belki birkaç işletim sistemine uyumlu donanıma sahip cihazlar geliştirebilir ve android kurulumunu kullanıcılara bırakabilir fakat açık açık android'e destek verceğini sanmıyorum. Bu olsaydı Nokia bunu en başında yapardı, çünkü Google ve nokia android konusunda en başında anlaşamadı. Android her ne kedar ücretsiz bir işletim sistemi olsa da google kullanıcılara tüm yetkileri sunmuyor, bütün patentlerini elinde tutuyor ve uzun vadeli bir anlaşmaya yanaşmıyor. Yani google'ın android denen nehirin suyunu ne zaman keseceği ya da hangi yöne çevireceği hiç belli olmaz. Samsung'un ve diğer firmaların da endişeşi ve arayışları da zaten bu yüzden.
Android'in tekel haline gelmesini istemiyor Nokia. Düşünsenize Nokia da samsung gibi android ' e geçmiş olsaydı android nokia ile gücünü birleştirseydi google pazarın %90 sahip olurdu ve diğer işletim sistemlerin hiç bir şansı olmazdı. Hal böyle olunca da rekabet olmaz gelişim olmaz ve google istediği gibi at oynatırdı (ki zaten oynatıyor). bunun da zararını en cok biz tüketiciler çekerdik.

Nokia nın tekel olduğu dönemlerde ki ukalalığını hiç hazzetmemişidir ve Nokia ya eski dönemlerdeki tavırlarından dolayı gıcık olmuşumdur, Fakat Nokia'nın andoid konusundaki yaklaşımını tebrik ediyorum.Tamam nokia ve android'i bir arada düşünmek kulağa çok hoş gelebilir fakat bunun bedeli ilerde agır olabilr. Nokia diğerlieri gibi kolay yolu seçmedi, Googlun önünde boyun eğmek istemedi. Diğerleri gibi bedava gelen derenin suyuna tezgah kurmadı, bu derenin suyu bir çok firmaya hayat kaynagı olmuş olabilir. sonyericsson, HTC, Samsung, LG andoid sayesinde tekrar can bulmuş olabilir fakat unutulmamalıdır ki Google de pazarda tekel olabilmek için bu firmaları basamak olarak kullanıyor . Nokia yı bu yüzden tebrik ediyorum, çok büyük zarar etme pahasına da olsa buna alet olmadı ve tüketicelere farklı alternatifler sunmak için uğraştı. Kimseyle anlaşma yapmayan bu derenin suyu birgün kesilirse ya da google başka yönlere çevirirse o zaman görürüz, o gözü kapalı android peşinde koşan firmaları.

Ayrıca Nokia hiçbir zaman ülkemizdeki müşterlilerine diğerleri gibi 2. sınıf muamaelesi yapmadı (anna istisnası hariç :) ) . Sonyericsson fanı olduğum dönemlerde beklerdim yıllarca, yeni duyurulan ürünün ülkemize gelmesini ya hiç gelmezdi ya da geldiğinde bir anlamı kalmazdı örn.K850, P1, g900, g901 c900. Göreceğiz bakalım İphone 5 duyurulduktan kaç ay sonra ülkemize gelecek ve fiyatı ne olacak.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: eç038, mert_1047, Hex4d0r ve 1 kişi daha
Uruloki

Uruloki

Üye
@cihan3454 tebrik ediyorum kardeşim süper yazmışsın tamda anlatmak istenilen birkaç konuyz değinmişsin

• Beğen
Tepkiler: cihan3454
pRime.

pRime.

Üye
katılıyorum arkadaşa :)

boroborox

boroborox

Üye
ya destek olmayınca işletim sisteminin kötü olduğu nerden çıkartıyosunuz ya siz işletim sisteminden anlamıyorsunuz ya da bir şey demek için yorum yapıyorsunuz
evet arkadaş dediğin gibi iyi bir sistem fakat üretilen cihaz olmayınca uygulamaları azalıcak ve muhtemelen durucak bunun derdindeyiz... yoksa fena bir sistem değil:oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
MeeGo'yu maxicep'e satsınlar ortaklaşa geliştirelim

Katılıyorum. Türk Mobil İşletim Sistemi olur. :D

Bu arada 1.3 güncellemesi olacak ama Nokia tarafından sunulmayacak. N9'a yüklenir yine.

Uruloki

Uruloki

Üye
çalışmıyor en basitinden multi menüsünü nasıl açıcaksın ve ayrıca bir şey daha N9 MeeGo 1.4-1.5 i bence harmmattan arayüzü ile görür çünkü 6 ay süre ile yayınlanıyor ve nokia da hala MeeGo bölümü ayrıca çalışmaya devam ediyor hatta bu bölümün intel tarafından satın alınması gibi bir olay var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt