bu güncelleme vs. ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
bu güncelleme vs. ile ilgili
Merhaba,
artık bilgisayar kullanmamam ve iş güç sebebiyle forumdan uzak kaldım baya telefon filan bozuldu servis mervis işte uzun hikaye... Neyse benim telefon 12.003 güncelleme arıyorum yok diyor bir arkadaş nokia mağaza olmadan olmaz demiş onu indirdim uygulama yüklenemedi kimlik filan diyor şahsen pek bir şey anlamadım ayrıca belle anna filan nedir anlamadım bir özet geçseniz ;) bilgisayarsız hayat çok sağlıklı ama zoor =(

Emil_Ceferli

Üye
evde wifi varsa ve ya mobil internet paketin varsa guncelleye bilirsin telefonunla. guncellerken performans artar, bi suru ozellik gelir. 12.003 de kalmissin. shimdi resmi olarak 25.007 kullaniliyor. arada 4-5 guncelleme var sanirsam. belle yenisi. resmi olarak cikmadi daha. sen telefonla resmi guncellersen 25.007 ye kadar gelirsin :) bu kadar. ama bellede daha cok yenilik olucak..

hakan_710

hakan_710

Üye
anna şuan resmi olarak yayınlanan en güncel işletim sistemi sürümü belle ise yakında gelecek olan yeni sürüm.telefonunuzu anna ya güncelleyerek mevcut olan bazı sorunlarınızı halledebilirsiniz yani ne kadar yüksek versiyon o kadar az hata. versiyon yükseltmek için en kolay yöntem nokia nın nokia software updater programını kullanmak fakat bazen bu progrm son sürümü bulamayabiliyor. o yüzden farklı programlar ile de yapılabilir eğer yardım gerekirse teamviewer dan yardımcı olabilirm rahatlıkla son sürüme geçebilirsiniz pm atmanız yeterli

SilentOne

SilentOne

Üye
v12 mi vaybe aga çıkar o telefonu mağredan artık

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu sürekli günc
ellerdim servisten geldikten sonra böyleydi güncelleme gözükmüyor
ayrıca dediklerinizi yapayım bir olmadı teamwiere yüklerim

SilentOne

SilentOne

Üye
en son kaça günceledin sen

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
ben güncellemiştimde telefon bozuldu şehir dışındaydım tekrar geldim 1 ayda servisten gelmesi filan serviste ilk sürüme döndü galiba son güncelle me güncellenmedi diyor 19 09 2010 ayrıca paket var nasıl güncellerim dosyası yok mu indireyim kurayım =)

----------Eklendi @ 13:28:13 ---------- Yazıldı @ 13:26:44 ----------

ne kadar saçma bir anlatım tarzım var onu farkettim şu anda ;) yinede anlamışsınızdır umarım özet:güncelleme yapamıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia suilteyi indir kur oradan güncllemelere gel bütün seçenekleri işaretle güncllemeyi başlat net hızana gore 30 dk yada 1 saatte biter heralde

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar saçma bir anlatım tarzım var onu farkettim şu anda ;) yinede anlamışsınızdır umarım özet:güncelleme yapamıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia suilte ilede yapamıson eğer product kodunda sıkıntı var demektir

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol ben oviye girip indireyim o zaman

SilentOne

SilentOne

Üye
ve tek çare flash yontemi ile güncelleme yapıcan

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Merhaba,
artık bilgisayar kullanmamam ve iş güç sebebiyle forumdan uzak kaldım baya telefon filan bozuldu servis mervis işte uzun hikaye... Neyse benim telefon 12.003 güncelleme arıyorum yok diyor bir arkadaş nokia mağaza olmadan olmaz demiş onu indirdim uygulama yüklenemedi kimlik filan diyor şahsen pek bir şey anlamadım ayrıca belle anna filan nedir anlamadım bir özet geçseniz ;) bilgisayarsız hayat çok sağlıklı ama zoor =(
Anna symbian^3 belle symbian^3.5-4 oluyor yani uzay mekigiyle ucak arasindaki fark nasilsa anna ile belle arasinda oyle bir fark var.;)

Cetger

Üye
    Konu Sahibi
flash yöntemini denerim sonra ama umarım olur

----------Eklendi @ 13:52:42 ---------- Yazıldı @ 13:46:53 ----------

nokia sitesinde suilete c3 5 6 için var 7 için yok ? :( birde nokia oviye mağaza uygulamasından giremiyorum indir diyor indiriyorum kimlik hatası kullanıcı doğrulanamadı yazısı çıkıyor ;(

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allah :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt