Bu gidişle telefonum Elimde Kalacak...[Yeni pertlikler eklendi ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Bu gidişle telefonum Elimde Kalacak...[Yeni pertlikler eklendi ]
Herzamanki gibi canım sıkıldı biraz telefonla uğraşıyordum.

Aklıma Private içindeki 10202be9 klasöru geldi :naughty:

RAM arttırmaya çalışıyordum oradaki dosyalarla biraz uğraşıyordum.

Yabancı sitelerden topladığım dosyaları o klasöre atıp reset atıyordum:kro2:

Uzun[!] uğraşlar sonucu telefonun Ram ini yaklaşık 4MB Arttırdım :D

Telefonda bayağı bi hızlanma görülmüştü :)

4 saat sonra telefon kafayı yedi :d:

Ram hala aynıydı ama telefon pert oldu:d:

Resimdeki gibi telefon kafayı yedi :)

Daha fazlası da var ama hiç program açamıyordu telefon kendi uygulamaları da silinmişti .

Telefonun Kendi uygulamaları da kaldırılabiliyordu artık :d:

Tam format atacaktım ki telefona son bi reset attım ve düzeldi:)

Bugünlük pertlik yeter:ehe

Hasan

Üye
    Konu Sahibi

symbian.forever

symbian.forever

Üye
hasan vallahi bi gün telefon bi kapanacak daha hiç açılmicak:d:

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim kıyilir mı bi telefona ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aykut olsaydı :aman2:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:kop2:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Telefona naapmışsan artık herşeyi siliyor :D Etme eyleme yazıktır günahtir. :D

spy ghost

spy ghost

Üye
sıkıyor insanı virüslerle mücadele verdiğim zaman çok olmuştur sadece kaspersky 6.0 için internet paketi aldığımı bilirim :D telefonla çok uğraşınca çilşesine katlanmak oluyordu en sonunda javaya döndüm ama işim belli olmaz symbian'ı da özlemedim değil

symbian.forever

symbian.forever

Üye
sıkıyor insanı virüslerle mücadele verdiğim zaman çok olmuştur sadece kaspersky 6.0 için internet paketi aldığımı bilirim :D telefonla çok uğraşınca çilşesine katlanmak oluyordu en sonunda javaya döndüm ama işim belli olmaz symbian'ı da özlemedim değil

Özleyeceksen belleyi özle :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
belle :D hiç denemedim desem kızmazsınız dimi :islik java konusunda şu an LG'deyim belki yazın alabilirim şu an 2 .ellerine güven olurmu ne kadardır fiyatları

Piyasaya pek hakim değilim ama nokia belle alacaksan nokia 701 yada 603 öneririm ki alacaksan karfursa gibi büyük yerlerden al. Oralarda daha ucuz oluyor. Yaza kadar Sıfırı belki 500 tl düşebilir (603).

spy ghost

spy ghost

Üye

Piyasaya pek hakim değilim ama nokia belle alacaksan nokia 701 yada 603 öneririm ki alacaksan karfursa gibi büyük yerlerden al. Oralarda daha ucuz oluyor. Yaza kadar Sıfırı belki 500 tl düşebilir (603).
şu anki fiyat benim bütçeyi aşabilir öğrenciyiz sonuçta :islik birşey daha sormuşum ama ikinci ele güven olurmu belle de

symbian.forever

symbian.forever

Üye
şu anki fiyat benim bütçeyi aşabilir öğrenciyiz sonuçta :islik birşey daha sormuşum ama ikinci ele güven olurmu belle de

O soruyu unutmuşum. Cevap vereyim. Kullanan kişiye göre değişir. Belki alıp bozmuştur sonra yaptırıp elden çıkarmıştır ama en büyük ihtimal daha üst modellerde bi telefon almak için satarlar ki adam da para varki 600 tlye telefon alıyor. Yüzde 80 güvenilir diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt