Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
siz hariç herkesin herkeste msn sii var bizz görüşüyoruz tavsiyen için teşekkürlerr :ehe:ehe:ehe

Bakın ne kadar güzel, msniniz olmasına rağmen siz burada konuşmayı uygun buluyorsunuz :) Keyfiniz öyle istiyor... Biz sizin keyfinize karışmıyoruz değil mi? Örnek alın biraz :ehe:ehe:ehe

elmyra

Üye
işin aslı su arkadaslar ben bir süredir pasif üye olarak forumda geizyordum ama artık sıkıldım eski aktif, kavgacı, paylaşımcı. dayakcı üye olacam söylee bir bakayım dedim performansımdan bişey kaybetmişmiyim ki hiç sanmıyorum

dimii kuziiii acıyım mı bayramlık ağzımı

mservank

mservank

Üye
yok yok kesinlikle performans kaybı yok:D
bizzat bilirim:)

Pure Life

Pure Life

Üye
işin aslı su arkadaslar ben bir süredir pasif üye olarak forumda geizyordum ama artık sıkıldım eski aktif, kavgacı, paylaşımcı. dayakcı üye olacam söylee bir bakayım dedim performansımdan bişey kaybetmişmiyim ki hiç sanmıyorum

dimii kuziiii acıyım mı bayramlık ağzımı
efsane geri döndü artık kaçacak yer yok :aman2:

mservank

mservank

Üye
ee bir avatar da yap istersen:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Burda kral benim:) War mı ötesi ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

elmyra

Üye
Bakın ne kadar güzel, msniniz olmasına rağmen siz burada konuşmayı uygun buluyorsunuz :) Keyfiniz öyle istiyor... Biz sizin keyfinize karışmıyoruz değil mi? Örnek alın biraz :ehe:ehe:ehe

ay ne kadar kibarsın sen öyleee surda iki sataşayın bak bakayım bırakıyormuyumm kibarlıktan eser :ehe:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;994906' Alıntı:
Burda kral benim:) War mı ötesi ?

diablos ben sana benimle uğraşılmayacağını daha önce öğretmiştim sanırım ne cabuk unuttun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hiç hatırlamıyorum:) Öyle bir durum mu olmuş...

Hani anket açılmıştı biliyorsun demi:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ay ne kadar kibarsın sen öyleee surda iki sataşayın bak bakayım bırakıyormuyumm kibarlıktan eser :ehe:ehe:ehe:ehe

Bana sataşmanız, çok büyük bir zevk verir!.. :D Zira insanların boylarının ölçülerini aldıklarını görmek en sevdiğim eğlencelerden biridir!.. :kop::kop::kop:

elmyra

Üye
Bana sataşmanız, çok büyük bir zevk verir!.. :D Zira insanların boylarının ölçülerini aldıklarını görmek en sevdiğim eğlencelerden biridir!.. :kop::kop::kop:

walla kardeş doğru diyonda daha simdiye kadar boyumun ölcisüsünü alabilien olmadı onu biteç cenaze levazımatcısı alıcak sanırım :islik:islik:islik

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
walla kardeş doğru diyonda daha simdiye kadar boyumun ölcisüsünü alabilien olmadı onu biteç cenaze levazımatcısı alıcak sanırım :islik:islik:islik

İlerleyen günlerde sizi burada daha fazla görürsek ve bana sataşmak gibi galibiyete asimtot olmaya mahkum çabanızla karşı karşıya kalırsak, inanın sizi cenaze levazımatçınızı beklemekten kurtarmak benim için çok büyük bir mutluluk olacaktır :kop::kop::kop:

_dumanist_

_dumanist_

Üye
:hmmm :zzz:

elmyra

Üye
insallah kardeş insallahh

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tüm forumdaşlarıma iyi geceler dilerim! Bir başka sataşmada buluşmak üzere... :D Ben yatıyorum artık... Yarın kalkıp ders çalışmak işkence gibi olacak bana!.. :( Ama 3 tanecik sınav kaldı bütünlemeye! Sonra mezunum!!! :gul: Dualarınıza ihtiyacım var... Hoşçakalın...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
İyi geceler...

elmyra

Üye
umarım iyii gecer sınavın kalay gelsin diliyeyimm şimdidennn :):):)

Üst Alt