Praetor
Emekli Yönetici
Merak eden arar bulurSendede gizemli şeyler seziyorum soruma cevap vermemişsin
![]()
Yoo verdim... Ama nedense kilitlendi biraz bilgisayar...
Merak eden arar bulurSendede gizemli şeyler seziyorum soruma cevap vermemişsin
![]()
Gördüm!Yoo verdim... Ama nedense kilitlendi biraz bilgisayar...
siz hariç herkesin herkeste msn sii var bizz görüşüyoruz tavsiyen için teşekkürlerr![]()
Keyfiniz öyle istiyor... Biz sizin keyfinize karışmıyoruz değil mi? Örnek alın biraz 

yok yok kesinlikle performans kaybı yok
bizzat bilirim![]()

efsane geri döndü artık kaçacak yer yokişin aslı su arkadaslar ben bir süredir pasif üye olarak forumda geizyordum ama artık sıkıldım eski aktif, kavgacı, paylaşımcı. dayakcı üye olacam söylee bir bakayım dedim performansımdan bişey kaybetmişmiyim ki hiç sanmıyorum
dimii kuziiii acıyım mı bayramlık ağzımı

DiaBLoS™;994906' Alıntı:Burda kral benimWar mı ötesi ?

Bakın ne kadar güzel, msniniz olmasına rağmen siz burada konuşmayı uygun buluyorsunuzKeyfiniz öyle istiyor... Biz sizin keyfinize karışmıyoruz değil mi? Örnek alın biraz
![]()

DiaBLoS™;994906' Alıntı:Burda kral benimWar mı ötesi ?
ay ne kadar kibarsın sen öyleee surda iki sataşayın bak bakayım bırakıyormuyumm kibarlıktan eser![]()
Zira insanların boylarının ölçülerini aldıklarını görmek en sevdiğim eğlencelerden biridir!.. 

Bana sataşmanız, çok büyük bir zevk verir!..Zira insanların boylarının ölçülerini aldıklarını görmek en sevdiğim eğlencelerden biridir!..
![]()

walla kardeş doğru diyonda daha simdiye kadar boyumun ölcisüsünü alabilien olmadı onu biteç cenaze levazımatcısı alıcak sanırım![]()